Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Warfighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απ' ότι έχω διαβάσει από beta testers πάντως, δεν παίρνει πολλά καλά λόγια.

Τι ακριβως λενε? Να δουμε αν οντως η pc εκδοση θα ειναι τοσο τελεια οσο λεει η ea καθως στην e3 συνεχεια στο pc το δειχνανε και ολο υποσχοταν ποσο φοβερα και τρομερα θα ειναι τα γραφικα της pc εκδοσης. Ελπιζω να μην κοροιδεψαν.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το βρίσκω τώρα, αλλά πριν κάτι εβδομάδες στο SimHQ είχε γράψει ένας τις απόψεις του και έλεγε ότι θέλει να μοιάσει πολύ του COD, αλλά περισσότερο του την έδινε πόσο αργά σήκωνε το όπλο και κάτι τέτοια. Επίσης δεν είχε φοβερά γραφικά εκεί, αλλά beta δεν έχουν ποτέ φουλ γραφικά.

Edit: το βρήκα

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3657950/Re_MoH_Warfighter_MP_open_beta.html

Δημοσ.

Τι ακριβως λενε? Να δουμε αν οντως η pc εκδοση θα ειναι τοσο τελεια οσο λεει η ea καθως στην e3 συνεχεια στο pc το δειχνανε και ολο υποσχοταν ποσο φοβερα και τρομερα θα ειναι τα γραφικα της pc εκδοσης. Ελπιζω να μην κοροιδεψαν.

Frostbite 2. Οπότε θα μοιάζει στο BF3 οπτικά.

Να προσθέσω πως για το Χ360 έχουν βγάλει και extra hd texture pack (όπως ακριβώς και στο bf3).

Δημοσ.

Eγω παντως ειμαι αισιοδοξος για την ποιοτητα του παιχνιδιου και περιμενω να βγει να το αγορασω .Πιστευω οπτικα μπορει να ειναι και καλυτερο απο το bf3 ,ισως και πιο ελαφρυ ,θα δουμε ...

Δημοσ.

Σε 1 μερα βγαινει ! Στις απαιτησεις λεει οτι θελει gtx 560 για να παιξει με ολα στο φουλ εννοει την gtx 560 ti της msi που εχω εγω η οποια ειναι και ποιο γρηγορη απο τις αλλες gtx 560ti επειδη ειναι overclocked απο το εργοστασιο η ενοει την απλη gtx 560ti η οποια δεν ειναι overclocκed?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...