Antwni Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Έχει περισσοτερο κόσμο απο το bo2??Για Έλληνες τουλάχιστον...
konstantinos77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Έχει περισσοτερο κόσμο απο το bo2??Για Έλληνες τουλάχιστον... Koσμο περισσοτερο δεν νομιζω να εχει καθοτι το bo2 ειναι πιο εμπορικο και πιο διαφημισμενο αναμφιβολα παιχνιδι .Bεβαια η dice πηγε να το διαφημισει το warfighter δανειζομενη δοξα απο το bf3 ,ομως δεν της πετυχε το γλυκο ετσι οπως το ηθελε .Παρολαυτα ισχυουν αυτα που ανεφερα οτι δηλαδη σαν game ειναι ανωτερου επιπεδου το warfighter απλα περιμενω να δω τα expansions .Ηδη ενα εχει ανακοινωθει ... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 No more Medal of Honor: EA pulls from rotation due to poor reception “The game was solid, but the focus on combat authenticity did not resonate with consumers, he said. “Critics were polarised and gave the game scores which were frankly lower than deserved. This one is behind us now. We are taking Medal of Honor out of rotation and have to bring year-over-year continuity to our shooter offerings.” Εμ, όταν τα γ_μάς τα παιχνίδια ΕΑ...
hurin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα και τώρα δεν παραδέχονται τα λάθη τους, τα ρίχνουν στους κριτικούς και στους παίχτες. Αλλά έτσι λειτουργούν τα στελέχη.
qsis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 στα τσακιδια ! αν ειναι να βγαζουν τετοια σκουπιδια ας τα κοψουν τελειως
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 EA blames Danger Close for Medal of Honor: Warfighter’s failureΈτσι ΕΑ, χώσε στους από κάτω σου για τα λάθη σου. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αντί να βγάζουν τις πίπες που έβγαλαν, καλύτερα να έβγαζαν τα πρώτα MoH(Allied Assault/Breakthrough) με νέα μηχανή γραφικών και κάποιες άλλες μικροαλλαγές. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά το προηγούμενο game το γούσταρα αρκετά γιατί είχε κ έχει από τα καλύτερα cover system για fps, και μου άρεσε που έπαιζες διαφορα squad για το ίδιο objective. Τώρα πως τα κατάφεραν και βγάλαν το χειρότερο game ever...δεν ξέρω. Καλύτερα R.I.P.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Έχω ένα πρόβλημα με το online..Το πήρα σήμερα το παιχνίδι. Μου βγάζει το BL ότι υπάρχει game update το πατάω,μου ανοίγει το origin αλλά δεν κατεβάζει τίποτα.Κάνω check for updates μου λέει ότι είναι ενημερωμένο..Έχω κάνει repair install και όλα καλά,κανένα πρόβλημα..Αλλά εκεί συνεχίζει να δείχνει ότι έχει update. Πώς θα το κάνω να παίξει;Έχω σπάσει το κεφάλι μου,στο google δεν βρίσκω κάτι. Single player έπαιζα μια χαρά . Από τον client αν πατήσω να παίξω online μου βγάζει σφάλμα,ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στο origin....
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά ήταν πρόβλημα τους,όλα καλά τώρα,παίζει!
vagelis81 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Επαναφερω το θεμα για το συγκεκριμενο παιχνιδι,μετα απο πολυ καιρο επειδη χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Συμβαινει κατι παραξενο με το εν λογω παιχνιδι σε υπολογιστη φιλου.Εγκαταστησαμε το παιχνιδι και η αληθεια ειναι οτι καθ οτι ο υπολογιστης ειναι σχετικα αδυναμος για τα τωρινα δεδομενα,δε γνωριζαμε αν θα μποροπυσε να το τρεξει.Με το που τελειωσε η εγκατασταση το παιχνιδι ξεκινησε,επαιξε κανονικα χωρις να κολαει,η να τρεμοπαιζει και μετα απο 1 λεπτο κολησε βγαζοντας ενα μηνυμα για direct x το οποιο δε το θυμαμαι ακριβως (το μηνυμα περιειχε τη φραση "get badly device removed").Kαι θελω να ρωτησω εφ οσον το παιχνιδι ξεκιναει και τρεχει κανονικα χωρις προβλημα,τιθεται θεμα ικανοτητας του υπολογιστη να το τρεξει;Και αν δε τιθεται θεμα ,τι ειναι το συγκεκριμενο μηνυμα;Τι αφορα,γνωριζετε;Το εχετε ξανασυνατησει;
Antwni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Πες μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου και κάνε ενημέρωση τους drivers της κάρτας γραφικών σου. Από θείο είναι το παιχνίδι?
vagelis81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 πηγα να εγκαταστησω το συγκεκριμενο παιχνιδι για windows 8 και στην επιλογη setup μου εγκαθιστα ενα προγραμμα που λεγεται origin.Απο που μπορω να εγκαταστησω το παιχνιδι;Δε μπορω να το βρω με τιποτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 πηγα να εγκαταστησω το συγκεκριμενο παιχνιδι για windows 8 και στην επιλογη setup μου εγκαθιστα ενα προγραμμα που λεγεται origin.Απο που μπορω να εγκαταστησω το παιχνιδι;Δε μπορω να το βρω με τιποτα. κάνεις account για το origin,συνδέεσαι και μετά πας redeem code . και θα το βρεις στο my games μετά..
gildo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Το είχα παρατήσει εδώ και 5-6 μήνες.εχθες λεω κάτσε να του δώσω μια ευκαιρία.καθησα γύρω στις 3-4 ώρες και το κατα ευχαριστήθηκα .οι λόγοι ειναι εκτός οτι βγήκαν καλα τα παιχνίδια που έπαιξα ειδα οτι επιτέλους δεν σε τρώνε με one shot kill και αυτός που χτυπάς 9/10 φορες σκοτώνεται . Απο κόσμο παντως γύρω στα 300 άτομα κάθε μερα τίποτα δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα