JohnVani18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον δεν διάβασες το άρθρο. Και μόνο που κάποια γεγονότα είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα, φυσικό είναι να τους "τιμωρήσουν" (θα παίρνουν μισό μισθό για δύο μήνες...). υγ : θέλω να δώ τι θα πείς οταν έρθει κάποιος λαός χύμα στο κύμα στην ελλάδα και βομβαρδίζει στα ξεκάρφωτα, θα πείς πάλι πως εμείς είμαστε εχθροί αυτών που μας βομβαρδίζουν και να τους δώσουν μετάλια τιμής..??
qsis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Κι όμως το BF3 με περισσότερα details ενεργοποιημένα έτρεχε πολύ καλύτερα. Παρεμπιπτόντως τα έβαλε σήμερα ένας φίλος μου απανωτά για να τσεκάρει το crossfire στην νέα του εγκατάσταση των win8 (γενικά η frostbite έχει θέμα με το cf και μάλλον δε το εκμεταλλεύεται καθόλου ) και για να το θέσω απλά.. καμιά σχέση , το warfighter φαίνεται πολύ πιο όμορφο και λεπτομερές Οπότε δικαιολογώ το ότι είναι πιο βαρύ Αν και στη πράξη τα ίδια εφφέ καταλήξαμε και στις 2 περιπτώσεις να έχουμε ενεργοποιημένα ώστε να είναι playable , αν δούλευαν και οι 2 κάρτες (6870 ελαφρώς o/c σε 1080p ) θα έπρεπε να τρέχει με τα πάντα τέρμα Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
geotrian Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 παιδια μια ερωτηση αν και θα σας φανει χαζη...εχω παιξει πολλα games αλλα σε αυτο σκαλωσα στο training για το single player εκει που σε ζηταει shoot through your Scope...κανω δεξι κλικ συμμαδευω τον στοχο αλλα δεν με αφηνει να παω στο επομενο επιπεδο...τι θελει????
venumis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Με 6950 1 GB και i7 μου χει σπασει τα νευρα, έχω βγάλει τελείως τα φίλτρα και ενω μου δείχνει 50- 60 fps, μου ρίχνει στο ξεκάρφωτο κατι κατεβασιές σε 2-3 fps, συνεχίζω για λίγο, πετα απο 1-2 λεπτα, πάλι τα ίδια....Any ideas? Δεν φταιει το συστημά σου φίλε μου αλλά το παιχνίδι. Μην κατεβαζεις τα φίλτρα, πρεπει να φορτώνει η κάρτα γραφικών.
_giorgos_1999_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 στην προσφορά medal of honour + battlefield 4 γράφει οτι το battlefield 4 θα ειναι σε beta τι ειναι beta και ποιες ειναι οι διαφορες απο το κανονικό
konstantinos77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Βeta ειναι οταν βγαινει ενα παιχνιδι και ειναι υπο δοκιμη ,δηλαδη δεν ειναι η τελικη απολυτως μορφη του παιχνιδιου και υπαρχει περιορισμενη προσβαση .Συνηθως εχει bugs ,ατελειες λειτουργικες ,frame dropping ,lag,κτλ ...
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Βeta ειναι οταν βγαινει ενα παιχνιδι και ειναι υπο δοκιμη ,δηλαδη δεν ειναι η τελικη απολυτως μορφη του παιχνιδιου και υπαρχει περιορισμενη προσβαση .Συνηθως εχει bugs ,ατελειες λειτουργικες ,frame dropping ,lag,κτλ ... και συνήθως έτσι βγάζουν και το τελικό προϊόν 4
_giorgos_1999_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 οταν λετε lag ενοειτε και σε καλό pc ή μονο σε σαραβαλα
SlackulatoR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Άσε τα παιχνίδια και πήγαινε να διαβάσεις. 3
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 οταν λετε lag ενοειτε και σε καλό pc ή μονο σε σαραβαλα Προσδιόρισε το καλό και το σαράβαλο. Μπορεί και σε καλό να έχει lag λόγω κάποιου bug.
_giorgos_1999_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Άσε τα παιχνίδια και πήγαινε να διαβάσεις. gamer foreverγαμερ φορεωερ
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μόλις το τερμάτισα, καλά έκαναν και το έθαψαν.. Μάπα το καρπούζι, δηλαδή και 4/10 που έβαλαν μερικοί το έβαλαν γιατί είναι καλό οπτικά, αλλιώς για 2/10 είναι.. Μόνο η τελευταία πίστα πήγε να ξεκινήσει καλά αλλά μετά χάλασε και έγινε όπως οι προηγούμενες, Linear όσο δεν παίρνει και μπαμ μπουμ/Reload και ξανά.. Δηλαδή χίλιες φορές να έβγαζαν τα πρώτα MoH με ανανεομένα γραφικά..
atsoft Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δε ξέρω αν είναι μάπα το καρπούζι παντως αν θελετε να δείτε το review στο gameworld μπορειτε να το δείτε εδώ! Δείτε και καμια εικονούλα, καλό φαίνεται αλλα αν δε το παίξεις... Παντως και απο τις εικόνες φαίνονται καποιες ατέλιες..
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 βρισκω καπως γεναιοδωρο το συγκεκριμενο review περα απο τα τεχνικα προβληματα (που στο pc ειναι ανυπαρκτα με εξαιρεση το crossfire , το οποιο ομως γενικα εχει θεματα) πολλα απο τα θετικα οπως προκληση -γενικα το gameplay- και ιστορια θα πρεπε να περασουν στα αρνητικα
konstantinos77 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Το multiplayer παντως κατα την δικη μου αποψη ειναι ανωτερο απο το black ops2 .Πολυ ανωτερο ...Απλα πρεπει να εισαι ο παιχτης του στυλ bf δηλαδη να δυσκολευεσαι να σκοτωσεις καποιον ,οχι να βγαινεις με το οπλο και οποιον παρει ο χαρος αλλιως θα το μισησεις σαν παιχνιδι .Καλα για γραφικα δεν το συζηταω η μερα με την νυχτα σε συγκριση με το bo2 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα