Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Warfighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 6950 1 GB και i7 μου χει σπασει τα νευρα, έχω βγάλει τελείως τα φίλτρα και ενω μου δείχνει 50- 60 fps, μου ρίχνει στο ξεκάρφωτο κατι κατεβασιές σε 2-3 fps, συνεχίζω για λίγο, πετα απο 1-2 λεπτα, πάλι τα ίδια....Any ideas?

Δημοσ.

Δεν είναι playable δηλαδή ?

Εγώ με παρόμοιο σύστημα με το δικό σου μόνο το AA δεν είχα τερμα και δεν είχα παράπονο

(Δεν έβαλα fraps , αλλά μια χαρά μου φαινόταν )

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνεται το optimization level του ίδιο με του NFSMW?

Το παιχνίδι συνεχώς διαβάζει απο τον δίσκο χωρίς λόγο (έκανα και defrag μήπως και στρώσει, πάλι τα ίδια κάνει).

Δυστυχώς δεν έμοιασε στο BF3 σε αυτό το κομμάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@scorpion οντως ποιον ι7 εχεις, ειχα την εντυπωση οτι εγραψες 930

αν και δε νομιζω οτι παιζει ρολο

Μόνο εμένα μου φαίνεται το optimization level του ίδιο με του NFSMW?

καμια σχεση , ειναι σαφως πιο ελαφρυ το bf

Επεξ/σία από qsis
Δημοσ.

@scorpion οντως ποιον ι7 εχεις, ειχα την εντυπωση οτι εγραψες 930

αν και δε νομιζω οτι παιζει ρολο

920 @3,7... δε νομίζω οτι έχει θέμα ο επεξεργαστής...το θέμα λογικά είναι με το 1 gb της 6950, γιατί ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να έχω καμια 50 αρα fps ( τα οποία και έχω) μου κάνει κάτι "φορτώματα" στιγμιαία και πεφτει κάτω απο 10, στην ίδια ακριβώς σκηνή....

Μπορείνα συνεχίσει έτσι (50 + ) και μετα για 1 sec πάλι στα 10-... κατι τέτοιο έκανε και στο BF..λόγω Vram(?) άλλα δεν θυμάμαι πως έφτιαξε...

Δημοσ.

Κι όμως το BF3 με περισσότερα details ενεργοποιημένα έτρεχε πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

920 @3,7... δε νομίζω οτι έχει θέμα ο επεξεργαστής...το θέμα λογικά είναι με το 1 gb της 6950, γιατί ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να έχω καμια 50 αρα fps ( τα οποία και έχω) μου κάνει κάτι "φορτώματα" στιγμιαία και πεφτει κάτω απο 10, στην ίδια ακριβώς σκηνή....

Μπορείνα συνεχίσει έτσι (50 + ) και μετα για 1 sec πάλι στα 10-... κατι τέτοιο έκανε και στο BF..λόγω Vram(?) άλλα δεν θυμάμαι πως έφτιαξε...

το 1GB δυστυχως θα μας αποτελεσει προβλημα σε καποιες περιπτωσεις

αλλα σε μονοψηφιο αριθμο frames δε νομιζω οτι μου επεσε ποτε

μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο ελαφρυ ειναι

Κι όμως το BF3 με περισσότερα details ενεργοποιημένα έτρεχε πολύ καλύτερα.

δε διαφωνω ομως στη τελικη το warfighter ειναι ελαφρυ , το αλλο θελει σιγουρα καποια patch να ερθει στα ισα του, γιατι κανει κατι τελειως αδικαιολογητα..

Δημοσ.

Το τερμάτησα κι εγώ χθές, δεν ξέρω γιατί υπήρξαν τόσα αρνητικά σχόλια, πάντως προσωπικά μου άρεσε αρκετά (ίσως επειδή έχω πολύ καιρό να παίξω shooter).

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ, άποψη μου πως έχει πιο ρεαλιστικό combat και γενικά κάποια στοιχεία καλύτερα από το BF3 αλλά έχει και άλλα που έπρεπε να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά.

Γενικά μου φαίνεται άλλο ένα παιχνίδι για να κάνουν μπάζα πριν βγάλουν το BF4, το ίδιο που έκαναν και στο παρελθόν δηλαδή. Πάντως η EA υπερηφανευόταν για την Frostbite 2 και τα διάφορα παιχνίδια που θα παρουσιάσει με την engine αλλά δεν έχουμε δει τίποτα.

Δημοσ.

τι αλλο θα δουμε.... http://www.real.gr/D...86054&catID=4�� Τιμωρηθηκαν Αμερικανοι αξιωματικοι και στρατιωτες επειδη βοηθησαν στην αναπτυξη του medal of honor warfighter. Mα αφου οι Ταλμιπαν ειναι εχθροι της Αμερικης τοτε γιατι τους τιμωρησαν? Αντι να τους δωσουν συγχαρητηρια και Μεταλια Τιμης που βοηθησαν στην παραγωγη ενος τοσου σημαντικου παιχνιδιου για την Αμερικη αυτοι τους τιμωρησαν.

Δημοσ.

τι αλλο θα δουμε.... http://www.real.gr/D...86054&catID=4�� Τιμωρηθηκαν Αμερικανοι αξιωματικοι και στρατιωτες επειδη βοηθησαν στην αναπτυξη του medal of honor warfighter. Mα αφου οι Ταλμιπαν ειναι εχθροι της Αμερικης τοτε γιατι τους τιμωρησαν? Αντι να τους δωσουν συγχαρητηρια και Μεταλια Τιμης που βοηθησαν στην παραγωγη ενος τοσου σημαντικου παιχνιδιου για την Αμερικη αυτοι τους τιμωρησαν.

Φιλε μου διαβασε καλυτερα το αρθρο. Εργαστηκαν ως εμμισθοι συμβουλοι και διερρευσαν απορρητες στρατιωτικες πληροφοριες κατι που ρητως απαγορευεται.Τι νομιζεις ειναι εκει, Ελλαδισταν να κανει ο καθενας του κεφαλιου του?

Κανονικα βεβαια επρεπε να τους παυσουν πληρως απο την θεση τους επειδη το παιχνιδι ειναι μαπα. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ πιο αναλυτικά.

http://www.eurogamer...-medal-of-honor

Μου θύμισε το πρόσφατο περαστικό στη Λήμνο.

Θέλω να δω ποια θα είναι τα σχόλεια των gamers στα ξένα sites. Πιστεύω ανάλογα μ’ αυτά που στόλισαν την Ελλάδα, ε...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...