geioannou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 αναζητησα την διανομη SUSE και παντου την βρισκω σε DVD 4gb. γιατι ειναι τοσο μεγαλη ενω ολες οι αλλες διανομες ειναι σε μεγεθος CD ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Εδω, αν πατησεις εκει που λεει live gnome ή live kde, κατεβαζει το κανονικο live cd. http://software.opensuse.org/121/en Η εκδοση σε dvd εχει περισσοτερα πακετα και βολευει αν εχεις να κανεις εγκατασταση σε pc που δεν εχει ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 super, το κατεβαζω κιολας... το KDE ειναι αλλο γραφικο περιβάλλον απο αυτο του GNOME ? (υπαρχει καποιο προτεινόμενο προγραμμα για δημιουργεία usb bootable drive?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 super, το κατεβαζω κιολας... το KDE ειναι αλλο γραφικο περιβάλλον απο αυτο του GNOME ? Ναι.Οπως και το xfce.Μπορεις να τα δεις στο youtube για να παρεις μια ιδεα. (υπαρχει καποιο προτεινόμενο προγραμμα για δημιουργεία usb bootable drive?) http://unetbootin.sourceforge.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 παντος ετσι για να το πω καπου παρολο που δημιουργισα απο windows 2 usb bootable sticks κανενα απο αυτα δεν δουλευει οταν παω να μποταρω. οταν μπαινω σε λειτουργικο Linux και δημιουργω (με το ιδιο προγραμμα) το bootable USB μου λεει οτι δεν μπορει ν τα φορμαρει.... !!!! θα δοκιμασω και απο αλλο υπολογιστη μπας και οφείλεται στο δικο, πραγμα που δεν νομιζω μιας και ειναι καινουριος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 το error που μου βγαζει ειναι : could not find kernel image: gfxboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για μεταφορα του cd/dvd σε εκινησιμο usb χρησιμοποιησε αυτο το προγραμματακι unetbootin α Ωπ εχει δωθει ηδη Δοκιμασε με διαγραφη παρτιτιον και δημιουργια νεου στο στικακι και φορματ σε fat32 μου εκανε κατι παρομοια και ετσι περναγε κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ασε, εχω αλλα προβληματα με την διανομη και με μηχανημα γενικοτερα. δημιουργω αλλο ποστ προς εύρεση λυσεων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 εχω δικομασει να κανω USB bootable στικακι και με το inbooting alla kai me to yumi. παρολο που επιλεγω να κανει boot apo το usb δεν κανει τιποτε. παει να ξεκινησει και κολαει !!! υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι στο ηδη υπαρχον grub η στην διανομη ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα