Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια οθονη 1920 αναλυση και θελω να αγορασω καινουργια καρτα γραφικων....αρχικα θελω να ρωτησω αν αξιζει ν δωσω αρκετα παραπανω χρηματα για να παρω μια των 2gb η μια του 1gb?διαθετω περιπου 250 ευρω πανω κατω(αποκλιση 30 ευρω περιπου απο την τιμη που ειπα,δηλαδη το πολυ 280)

Δημοσ.

καλησπερα φιλε καλως ηρθες στο φορουμ!!για μενα να πας σε κατι τετοιο http://www.cosmodata.gr/product/57868/ ...που νομιζω πως ξεκλειδωνει!!και μεσα στα λεφτα εισαι και αμα ξεκλειδωσει θα εχεις και 6970 στα χρηματα μιας 6950...βεβαια μπορεις να την βρεις και μεταχειρησμενη με κανα 200€...αλλα αυτα ειναι επιλογες!

Δημοσ.

Οπως σου ειπε ο sir.ποτε θελεις να την αγορασεις,αμεσα?γιατι ημαστε σε σημειο που αλλαζει η γενια των καρτων και εαν μπορεις να περιμενεις κανενα μηνα κανε το.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε καλως ηρθες στο φορουμ!!για μενα να πας σε κατι τετοιο http://www.cosmodata.gr/product/57868/ ...που νομιζω πως ξεκλειδωνει!!και μεσα στα λεφτα εισαι και αμα ξεκλειδωσει θα εχεις και 6970 στα χρηματα μιας 6950...βεβαια μπορεις να την βρεις και μεταχειρησμενη με κανα 200€...αλλα αυτα ειναι επιλογες!

καλησπερα φιλε και ευχαριστω....πως ξεκλειδωνει η συγκεκριμενη?ειναι σιγουρο οτι θα ξεκλειδωσει?

Οπως σου ειπε ο sir.ποτε θελεις να την αγορασεις,αμεσα?γιατι ημαστε σε σημειο που αλλαζει η γενια των καρτων και εαν μπορεις να περιμενεις κανενα μηνα κανε το.

να περιμενω για καινουργια εννοεις η για πτωση τιμων?δεν θελω κατι αμεσα εκτος αν βρω κατι που να ειναι καλο και στα λεφτα που διαθετω

Δημοσ.

Περιμενουμε την κυκλοφορια των καινουργιων Nvidia οποτε περιμενε.και θα πεσουν οι τιμες και θα δεις τι ψαρια θα πιασουν εκεινες.

Η asus που προταθηκε δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεκλειδωσει.εχω την εντυπωση απο ενα αλλο μερος του φορουμ εδω οτι η συγκεκριμενη δεν υπαρχει σε στοκ.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε και ευχαριστω....πως ξεκλειδωνει η συγκεκριμενη?ειναι σιγουρο οτι θα ξεκλειδωσει?

να περιμενω για καινουργια εννοεις η για πτωση τιμων?δεν θελω κατι αμεσα εκτος αν βρω κατι που να ειναι καλο και στα λεφτα που διαθετω

Και να μη σου ξεκλειδώσει πάλι μια χαρά θα είναι.

Έχω την 6850 που είναι πιο αδύναμη,και μπορώ να παίζω battlefield 3 με όλα στο ultra στο single player,και medium στο multiplayer.

Και είμαι ευχαριστημένος. :)

Δημοσ.

αυτή που σου έδειξε @sir_platanight σταμάτησε να παράγεται!! είναι το στοκ των στοκ, εύλογο αν Υπάρχει διαθεσιμότητα στην Ελλάδα !!σου συνιστώ Sapphire Radeon HD 6950 απο cosmodata.gr ή mindfactory.de

Μπορείς να συμπληρώσεις καμια εκατοστη ευρω ακομα και να πας στην σειρα 7900.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...