Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον ssd OCZ vertex 3 σε sata3 την πρώτη φορά που έκανα εγκατασταση windows η αξιολόγηση ήταν στο 7,9 μετα απο μέρες έκανα πάλι format και την αξιολόγηση των windows βάζει τιμή 7,6 και καμία φορά 7,7.

¨εχει παθει κανείς κάτι ανάλογο ή μήπως γνωρίζει κάτι?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχω τον ssd OCZ vertex 3 σε sata3 την πρώτη φορά που έκανα εγκατασταση windows η αξιολόγηση ήταν στο 7,9 μετα απο μέρες έκανα πάλι format και την αξιολόγηση των windows βάζει τιμή 7,6 και καμία φορά 7,7.

¨εχει παθει κανείς κάτι ανάλογο ή μήπως γνωρίζει κάτι?

Ευχαριστώ

Εχεις το τελευταιο firmware???Στο SSd εχεις τα windows??

Δημοσ.

ναι δυστηχως εκει έχω το λειτουργικο, για να εκανα αναβαθμιση.

Πως εξηγείτε να ηταν στο 7,9 και τώρα 7,7?Περα απο το format δεν εχω πειραξει τπτ αλλο.

Στο bios AHCI το εχω βάλει.

Δημοσ.

ναι δυστηχως εκει έχω το λειτουργικο, για να εκανα αναβαθμιση.

Πως εξηγείτε να ηταν στο 7,9 και τώρα 7,7?Περα απο το format δεν εχω πειραξει τπτ αλλο.

Στο bios AHCI το εχω βάλει.

Ειχα το ιδιο προβλημα στον agility επεσε στα 5.9 εκανα update και secure rαse (νομιζω ετσι λεγετε) και εγινε παλι 7.9

Δημοσ.

Τι θα δοκιμάσεις? Το secure erase? Θα τα χάσεις όλα...

Παρατήρησες να είναι πιο αργό το μηχάνημα? Αν όχι, μην κάνεις τίποτα.

Ο δείκτης εμπειρίας πέρά από το ότι ελέγχεται για την αξιοπιστία του δεν είναι κάτι στατικό. Αν έχουν βγει πιο γρήγοροι ssd από τον δικό σου και η microsoft τους έχει συμπεριλάβει στις μετρήσεις της τότε είναι λογικό να σου δίνει τώρα μικρότερο βαθμό.

Δημοσ.

Αν το μόνο πρόβλημα είναι ο δείκτης εμπειρίας των windows δε βλέπω το λόγο να αλλάξεις firmware. Άλλα προβλήματα να εύχεσαι να μη σου βγάλει ο δίσκος, όπως το να "εξαφανίζεται" ξαφνικά από το pc σου, και μετά να θέλει πόσες επανεκκινήσεις το pc για να τον δει. Τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με έναν vertex 3, και το φόρουμ της ocz είναι γεμάτο από τέτοια μηνύματα επίσης.

Δημοσ.

Σου έδωσα μια πιθανή εξήγηση την οποία υιοθετεί επίσημα και η ms. Aν το ψάξει παραπανω μπορεί να βρεις ακριβώς τι παίζει.

Κατά τα άλλα σε συσκευή που δουλεύει απροβλημάτιστα δεν κάνουμε αναβάθμιση firmware. Αν προκύψει κάτι θα καταστρέψεις το δίσκο.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα σε συσκευή που δουλεύει απροβλημάτιστα δεν κάνουμε αναβάθμιση firmware.

Αναβάθμιση F/W κάνουμε αφού όμως πρώτα διαβάσουμε στο αρχειάκι που το συνοδεύει τι ακριβώς βελτιώνεται με την νέα έκδοση...

Δημοσ.

Και πολλά σου δίνει πλέων... Και εμένα όταν προτοεβαλα τον Crusial χτύπησε αμέσως 7,9 και μετα από 2 μήνες που είναι πολύ λογικό να έχουν βγει ακόμα πιο γρήγοροι έπεσε στο 7,8 με το επόμενο refresh. Και ολα ειναι 100% και perfect. Μην πειράξεις τπτ είσαι οκ.

Δημοσ.

Για να κυκλοφορησει καποιος την σημερον ημερα στην κοινωνια με το κεφαλι ψηλα πρεπει πρωτα απο ολα να εχει δεικτη εμπειριας στα windows 7.9

Απορω πραγματικα για μερικους μερικους που τοσο ευκολα ξεστομιζουν ... εχω δεικτη εμπειριας 7,0 η 6,0

Τι πραγματα ειναι αυτα ;

Καλα δεν ντρεπεστε λιγακι ;

Ειναι δυνατον να ανεχεστε τον υπολογιστη να σας βγαζει τετιους δεικτες ;

Μια λυση υπαρχη για να κρατησετε την αξιοπρεπεια σας και να κυκλοφορειτε με το κουτελο σας καθαρο στην κοινωνια.

Βγαζει ασχημο δεικτη εμπειριας ο υπολογιστης ;

Τον πιανεις και του λες ... ρε καριολοπουστα ετσι με ξεπληρωνεις για την αναβαθμιση που σου εκανα ;

Και μπακα μπουκα μπακα μπουκα του βαρατε με το σφυρι τον ξεκανετε και καθαριζετε την τιμη και την υπολοιψη σας.

:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...