AGnostICxv Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα.εχω μια LG L1717s και αντιμετωπίσω ενα προβλημα τις τελευταίες μερες.οταν μεινει για αρκετη ωρα ανοιχτη η οθονη,εμφανιζει ενα "σημαδι" κατω αριστερα σαν μικρη γραμμη,πρασινη.μετα απο μια μερα αυτη η μικρη γραμμη εχει γινει ασπρη και μεγαλυτερη κατα μήκος τις οθονης.οταν την σβησω για 10 ωρες περιπου,η γραμμη αυτη εξαφανιζετε,και ούτω καθε ξης.αυτο που μου κινει την περιεργεια ειναι οτι οταν βαζω για παραδειγμα μια ταινια στο vlc και βαζω fullscreen,δεν φαινεται απολυτως τιποτα..
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 μπορεις να δοκιμάσεις ενα αλλο καλώδιο μήπως παρουσιάζει καποια παρεμβολή αυτο. και επισης μια αλλη οθονη οταν θα δεις οτι υπαρχει το προβλημα για να αποκλεισεις και καρτα γραφικων (δηλαδη μια μορφη artifacts). γενικως να αποφευγεις καλωδιο hdmi να περναει κοντα απο ηχεια και αλλες επαγωγικες πηγες λογω παρεμβολων αν αποκλεισεις τα παραπανω προφανως προκειται για προβλημα της οθονης και μακαρι να εχεις εγγυηση.
AGnostICxv Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να την δοκιμασω σε αλλο μηχανημα,παλι η γραμμη ειναι εκει,δεν φευγει.δοκιμασα και αλλο καλωδιο,χωρις αποτελεσμα.βεβαια δεν εχω κανει τις δοκιμες μου με κρυα την οθονη..οσο για εγγυηση δεν εχω,γιατι την αγορασα μεταχειρισμένη πριν 3 εβδομαδες.
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να την δοκιμασω σε αλλο μηχανημα,παλι η γραμμη ειναι εκει,δεν φευγει.δοκιμασα και αλλο καλωδιο,χωρις αποτελεσμα.βεβαια δεν εχω κανει τις δοκιμες μου με κρυα την οθονη..οσο για εγγυηση δεν εχω,γιατι την αγορασα μεταχειρισμένη πριν 3 εβδομαδες. οποτε εχεις προβληματικη οθονη προφανως. δυστυχως και χωρις εγγυηση τι αλλο να σε συμβουλεψει καποιος. αντιπροσωπεια αν στην επισκευασει χωρις εγγυηση ξεχνα το ειναι ασυμφορο. μονο καποιος ηλεκτρονικος της εμπιστοσυνης σου ισως μπορει να την κοιταξει απο τη μερια της πλακετας δηλαδη.
AGnostICxv Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 καποιος που θα εχει ξαναδει ενα παρομιο προβλημα και θα ξερει καποιο τιπ ισως..
AGnostICxv Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 update: φέρετε οτι κατα καποιο τροπο 'αντικατοπτρίζει' απο το ειδωλο που βρισκεται στο σημειο αυτο,δηλαδη,το σημειο που βρισκεται το 'προβλημα',ειναι στο πλαισιο του προγραμματος logic που δουλεβω στην συγκεκριμενη οθονη.οσο βρισκεται το Logic εκει,τοσο το προβλημα με τις γραμμες υπαρχει και μεγαλωνη αναλογα με την διάρκεια που κραταω την οθονη ανοικτη.οσο δεν εχω κατι στο συγκεκριμενο σημειο,στην προκειμενη το logic,οι γραμμες σιγα σιγα εξαφανιζονται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα