*Kezar* Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 θελω να σωσω μερικα αρχεια απο ενα σκληρο δισκο που εκανα φορματ..μηπως μπορειτε να προτεινετε κανενα προγραμμα που εχει ηδη χρησιμοποιησει για να τα επαναφερω? ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τα εχασα ολα;Hard disk data recovery
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τα εχασα ολα;Hard disk data recovery Αυτό... αν κάνετε μια μικρή αναζήτηση πριν ανοίξετε κάποιο topic, βοηθάτε πρώτα απ'όλα τον εαυτό σας. Κλειδώνεται edit: ξεκλειδώνεται γιατί ο *Kezar* έχει και άλλο πρόβλημα εκτός από recovery.
*Kezar* Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 αυτος ο σκληρος δισκος ητανε εξωτερικος. και τον ειχα βαλει στην τηλεοραση ωστε να τραβηξω ταινια να δω.καταλαθος ομως μου εβγαλε επιλογη να κανει φορματ απο την t.v και πατησε οκ απο την βιασυνη. οταν αρχισε το format το τραβηξα και το εβγαλα..το πηγα στον υπολογιστη και τον εδειχνε σε 3-4 partition οτι ειναι.. με αποτελεσμα να τα σβησω ολα να δειχνει μονο 1 και να κανω φορματ.. δοκιμασα 4 διαφορετικα recovery αλλα δεν μου βρισκουν αρχεια τα οποια ειχα..παρα μονο κατι exe. και κατι αλλες εικονες που δεν εχουνε σχεση.. για αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα το οποιο να χρησιμοποιειται.. ηδη εγινε φορματ απο τον υπολογιστη κανονικα.δεν γνωριζω ομως αν οντως μπορουν να σωθουν μερικα αρχεια.
TheELF Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 μου εβγαλε επιλογη να κανει φορματ απο την t.v και πατησε οκ απο την βιασυνη. Άντε αυτό να πεις συμβαίνει. οταν αρχισε το format το τραβηξα και το εβγαλα.. Καλή και σωστή κίνηση προκειμένου να σώσεις ό,τι σώζεται. το πηγα στον υπολογιστη και τον εδειχνε σε 3-4 partition οτι ειναι.. και είπες κάτσε,πριν ρωτήσω κάποιον που ξέρει,ας του αλλάξω τα φώτα;; Με ένα πέρασμα από το testdisk θα το έφτιαχνες γρήγορα χωρίς να χάσεις πολλά. με αποτελεσμα να τα σβησω ολα να δειχνει μονο 1 και να κανω φορματ.. Γιατί παλικάρι μου γιατί;; Τώρα τρέξε το active@file recovery αλλά με τόσα που του έκανες χλωμό να βρεις κάτι.
*Kezar* Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 μου εβγαλε επιλογη να κανει φορματ απο την t.v και πατησε οκ απο την βιασυνη. Άντε αυτό να πεις συμβαίνει. οταν αρχισε το format το τραβηξα και το εβγαλα.. Καλή και σωστή κίνηση προκειμένου να σώσεις ό,τι σώζεται. το πηγα στον υπολογιστη και τον εδειχνε σε 3-4 partition οτι ειναι.. και είπες κάτσε,πριν ρωτήσω κάποιον που ξέρει,ας του αλλάξω τα φώτα;; Με ένα πέρασμα από το testdisk θα το έφτιαχνες γρήγορα χωρίς να χάσεις πολλά. με αποτελεσμα να τα σβησω ολα να δειχνει μονο 1 και να κανω φορματ.. Γιατί παλικάρι μου γιατί;; Τώρα τρέξε το active@file recovery αλλά με τόσα που του έκανες χλωμό να βρεις κάτι. μου ειχε τυχει παλια και με ενα usb stickaki ακριβως το ιδιο. αλλα μου τα εβγαζε κανονικα.. χωρις κανενα προβλημα τωρα με την tv δεν μπορω να καταλαβω τι παιχτηκε.. και στο usb τα ειχα βρει κανονικα τα αρχεια οχι ολα βεβαια αλλα ενα 90%. επισης τα partition ουτε γραφανε τπτ πανω ουτε τπτ αλλο μονο το οτι ητανε 50mb το καθενας και ητανε αδεια. τπτ παραπανω.
disqualified Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 δοκιμασε και με το easeus data recovery μια με την επιλογη complete recovery στην αρχη και μετα με το Partition recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα