Panos593 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Φιλοι , γεια σας. Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ, ουσιαστικα με το που παταω το power ο υπολογιστης ξεκιναει ( φωτακια και ηχος μια χαρα ) αλλα αντι να δειξει αμεσως στην οθονη το λογοτυπο πχ energystar ή hp ( σε εμενα stylenote , εχω turbo-x ) αργει να το εμφανισει για περιπου 3 λεπτα , αλλα μετα απο αυτη τη διαρκεια ξεκιναει κανονικοτατα.
ss13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Φιλοι , γεια σας. Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ, ουσιαστικα με το που παταω το power ο υπολογιστης ξεκιναει ( φωτακια και ηχος μια χαρα ) αλλα αντι να δειξει αμεσως στην οθονη το λογοτυπο πχ energystar ή hp ( σε εμενα stylenote , εχω turbo-x ) αργει να το εμφανισει για περιπου 3 λεπτα , αλλα μετα απο αυτη τη διαρκεια ξεκιναει κανονικοτατα. Καλώς όρισες , start - run msconfig - startup tab - αποεπιλέγεις τα κουτάκια εκτός του αντιβιοτικού - Ok - Apply - επανεκκινείς το φορητό και θα είσαι εντάξει , καλά τι προγράμματα του έχεις επάνω ; Πιο μοντέλο έχεις ;
TheELF Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλώς όρισες , start - run msconfig - startup tab - αποεπιλέγεις τα κουτάκια εκτός του αντιβιοτικού - Ok - Apply - επανεκκινείς το φορητό και θα είσαι εντάξει , καλά τι προγράμματα του έχεις επάνω ; Πιο μοντέλο έχεις ; Ρε'συ, σου λέει ότι από το bios δεν του δείχνει εικόνα όταν βγάζει το λογότυπο,τι σχέση έχει το msconfig; Αλλά αν θέλει ας το εξακριβώσει,αν κάνει reboot μετά τα τρία λεπτά και τα δείχνει όλα κανονικά και αμέσως,τότε ετοιμάζεται η οθόνη να σε αφήσει(ή κάποιο μέρος της όπως π.χ. η μονάδα που παράγει το backlight)
ice25 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 μπες στο bios γυρνά τα όλα στο default και ξαναδοκίμασε...άσε το msconfig το logo που περιγράφεις δεν έχει σχέση με το λειτουργικό
ss13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ρε'συ, σου λέει ότι από το bios δεν του δείχνει εικόνα όταν βγάζει το λογότυπο,τι σχέση έχει το msconfig; Αλλά αν θέλει ας το εξακριβώσει,αν κάνει reboot μετά τα τρία λεπτά και τα δείχνει όλα κανονικά και αμέσως,τότε ετοιμάζεται η οθόνη να σε αφήσει(ή κάποιο μέρος της όπως π.χ. η μονάδα που παράγει το backlight) Στο αρχικό μήνυμα δε λέει κάπου για bios !! μπες στο bios γυρνά τα όλα στο default και ξαναδοκίμασε...άσε το msconfig το logo που περιγράφεις δεν έχει σχέση με το λειτουργικό Καλά το default bios γιατί να το κάνει ; Αφού λέει ό,τι μετά από λίγο μπαίνει κανονικά !!
Panos593 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια δοκιμασα να τα γυρισω default αλλα δυστυχως δεν αλλαξε κατι. Να σημειωσω οτι στο restart ξεκιναει αμεσως μονο μετα απο shutdown εχει προβλημα.
TheELF Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Φιλοι , γεια σας. Εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ, ουσιαστικα με το που παταω το power ο υπολογιστης ξεκιναει ( φωτακια και ηχος μια χαρα ) αλλα αντι να δειξει αμεσως στην οθονη το λογοτυπο πχ energystar ή hp ( σε εμενα stylenote , εχω turbo-x ) αργει να το εμφανισει για περιπου 3 λεπτα , αλλα μετα απο αυτη τη διαρκεια ξεκιναει κανονικοτατα. Στο αρχικό μήνυμα δε λέει κάπου για bios !! Καλά το default bios γιατί να το κάνει ; Αφού λέει ό,τι μετά από λίγο μπαίνει κανονικά !! Η μόνη στιγμή που βγάζει αυτό το λογότυπο είναι στο bios. Παιδια δοκιμασα να τα γυρισω default αλλα δυστυχως δεν αλλαξε κατι. Να σημειωσω οτι στο restart ξεκιναει αμεσως μονο μετα απο shutdown εχει προβλημα. Ετοιμάσου για έξοδα....
Panos593 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Εξοδα οχι, ευτυχως ειμαι μεσα στην εγγυηση το καλοκαιρι το αγορασα.
TheELF Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Εξοδα οχι, ευτυχως ειμαι μεσα στην εγγυηση το καλοκαιρι το αγορασα. Μπορεί να μην σου κοστίσει οικονομικά, αλλά ψυχολογικά.....
Panos593 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Βασικα δεν καταλαβαινω γτ μπορει να γινεται αυτο , εφοσον μεχρι πριν 2 μερες ξεκινουσε κανονικα
Panos593 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια , το πηγα σημερα στο Πλαισιο και ο τεχνικος μου ειπε πως ο σκληρος δν εχει καποιο προβλημα. Θα το στειλει ειπε στα κεντρικα και απο εκει θα το δουν διοτι ειπε πως μαλλον φταιει κατι εσωτερικα ( ετσι το ειπε )
marios32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το έδωσες έτσι με τον δίσκο βρε αθεόφοβε ; Εγώ τον ζητούσα πάντα αν ήταν να μείνει κάπου για σέρβις. Σου εύχομαι να είναι κάτι χτυπητό για να στο αλλάξουν και να μην παιδευτείς πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα