adams24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα παιδία έχω μια παλιά panasonic με μινι κασέτες και αναρωτέμε αν μπορώ να τα περάσω στο pc με κάποιον τρόπο και δεν ξέρω αν μπορώ να σηνδέσω την κάμερα με το pc panasonic model no:NV-CS1E
TheELF Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ψάξε στο φόρουμ έχει αρκετά τέτοια θέματα,βασικά θα χρειαστείς να ξέρεις τι εξόδους έχει η κάμερα,ένα usb grabber,και το ανάλογο μετατροπέα αν χρειαστεί. http://www.insomnia.gr/topic/402433-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-dvd/page__hl__grabber
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μετά από εδώ πόσταρες καπάκι και στο myphone! Η κάμερα είναι VHS-C; Τι εξόδους έχει; Αν έχει μόνο video out χρειάζεσαι analog grabber.
makfil Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Η NV-CS1E είναι VHS-C και χρειάζεται οπωσδήποτε να περιγράψεις ΟΛΕΣ τις εισόδους-εξόδους που έχει για να υπάρξουν οδηγίες.
adams24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 η κάμερα από κάτω γράφει Model No. NV-CS1E και έχει video out(μια τρυπουλα σαν αυτες που μπενουν τα ακουστικα)και κάτι σαν usb να το πώ με 4 δοντάκια δέν γράφη κάτι.. επίσης γράφη και VHSC pal η περιγραφή μου είναι χάλια σορρυ
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Οπότε πας για αναλογικό grabber, π.χ. κάτι τέτοιο (http://www.antoniou24.gr/p.LogiLink-USB-2-0-Video-Grabber-model-VG0005-Windows-2000-XP-Vista-7.259042.html).
adams24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 και που συνδέεται αυτό στη κάμερα?? θέλω και κάποιο πρόγραμμα λογικά ε? τα καλοδια που βλεπω απο την εικονα δεν νομιζω να τεριαζουν σε υποδοχη της καμερας
makfil Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 η κάμερα από κάτω γράφει Model No. NV-CS1E και έχει video out(μια τρυπουλα σαν αυτες που μπενουν τα ακουστικα)και κάτι σαν usb να το πώ με 4 δοντάκια δέν γράφη κάτι.. επίσης γράφη και VHSC pal η περιγραφή μου είναι χάλια σορρυ Πρέπει να ξεκαθαρίσεις ποιος είναι ο τύπος video out και γι' αυτό σου δίνω ένα πίνακα με σχετικά βύσματα http://www.svideo.com/compaq1700.html Εάν δεν βλέπεις τα δικά σου σ' αυτά, βγάλε μια φωτο της περιοχής των εξόδων και ανάρτησέ την. Η περιγραφή του video out ως έξοδος που μοιάζει σαν αυτές που μπαίνουν ακουστικά μπερδεύει λίγο τα πράγματα. Η έξοδος που μοιάζει με usb μπορεί να είναι firewire που έμπαιναν την εποχή εκείνη.
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Στην υποδοχή που λέει video out και μοιάζει με καρφάκι συνδέεται ένα καλώδιο το οποίο από την μια έχει καρφάκι και από την άλλη έχει τρία αρσενικά rca (μαύρο ή κίτρινο, κόκκινο, άσπρο) και ίσως να έχει και ένα svideo (μαύρο με 4 μικρές τρύπες και μια μεγαλύτερη). Αυτό το καλώδιο πρέπει να το έχεις γιατί συνοδεύει την κάμερα. Το Firewire (ΙΕΕΕ 1394) είναι αυτό και αν έχει κάτι τέτοιο θα έχει ένα τέτοιο σύμβολο δίπλα στην υποδοχή αλλά δεν νομίζω να έχει η κάμερα τέτοια υποδοχή γιατί το fw είναι ψηφιακό πρωτόκολλο και η κάμερα είναι αναλογική. Η υποδοχή αυτή μήπως είναι για κανένα τηλεκοντρόλ (με καλώδιο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα