snakes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Χοντρικά το ένα έχει μεγαλύτερο παράθυρο. Κατά τα άλλα είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις κινεζιά όταν μπορείς να πάρεις το haf ή όποιο άλλο αντίστοιχο? Εσύ τι θα μου πρότεινες..?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Σου πρότεινα. Στα 60 το cm που σου λινκαρα παραπάνω. Φίλτρα, ανεμιστήρες, ποιότητα, λίγος θόρυβος κτλ. Επίσης μ αρέσει το Ximagtec. Το haf είναι πολύ καφρίλα για τα γούστα μου (έχω και μια ηλικία). Αν σ αρέσει έχω ακούσει τα καλύτερα. Όλα θα τα έπαιρνα πλην των hanjun.
snakes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 BTW γιατί θες να αλλάξεις κουτί και ποιό έχεις τώρα? Το case που έχω τώρα δεν ξέρω ποιο είναι και δεν βρίσκω τρόπο να μάθω είναι πάντως πάνω από 5-6 χρονών.. Ο λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι γιατί το τροφοδοτικό (που το έβαλα σήμερα ) δεν κουμπώνει... και η απόστασή του με την v8 είναι ελάχιστοι πόντοι με αποτέλεσμα όλος ο ζεστός αέρας του psu να τον τραβάει η v8..!
sobi1984 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 δεινοσαυρε και εγω το γουσταρω πολυ το silencio αλλα εχω την εντυπωση οτι θα βραζουν τα πραγματα μεσα λογω μη καλου airflow το οποιο συνεπαγεται στα ηχωμονοτικα και τις οχι πολλες εισοδους αερα.....
snakes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 δεινοσαυρε και εγω το γουσταρω πολυ το silencio αλλα εχω την εντυπωση οτι θα βραζουν τα πραγματα μεσα λογω μη καλου airflow το οποιο συνεπαγεται στα ηχωμονοτικα και τις οχι πολλες εισοδους αερα..... Έχει ένα point άρα διαγράφεται από την λίστα...!
sobi1984 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 για μενα πηγαινε στο supercase που σου ειπαν τα παιδια πιο πανω...και εγω το μετανιωσα να σου πω την αληθεια που προτιμησα το v4 και ηταν ηδη αργα οταν το ειδα απο κοντα...ειναι ενα πολυ συμπαθιτικο κουτι οπως και αυτα που σου δειξαν τα παιδια απο το eworld που απο κοντα το κουτι δεν θυμιζει κ τοοοσο κινεζια (βλεπε thermaltake v4 του οποιου ειμαι κατοχος ...)
snakes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 για μενα πηγαινε στο supercase που σου ειπαν τα παιδια πιο πανω...και εγω το μετανιωσα να σου πω την αληθεια που προτιμησα το v4 και ηταν ηδη αργα οταν το ειδα απο κοντα...ειναι ενα πολυ συμπαθιτικο κουτι οπως και αυτα που σου δειξαν τα παιδια απο το eworld που απο κοντα το κουτι δεν θυμιζει κ τοοοσο κινεζια (βλεπε thermaltake v4 του οποιου ειμαι κατοχος ...) Οπότε αυτό πρέπει να είναικαλό.. c/m έχει και από θόρυβο πως πάει.. με τόσα ανεμιστήρια..?
sobi1984 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Οπότε αυτό πρέπει να είναικαλό.. c/m έχει και από θόρυβο πως πάει.. με τόσα ανεμιστήρια..? κοιτα να δεις προσωπικα εγω απο coolermaster δεν εχω προσωπικη εμπειρια...οτι εχω ακουσει και οτι εχω δει (πολλα καλα γενικα και μετα απο ωρες διαβασματος και επικεψη σε ενα φιλο ο οποιος εχει το συγκεκριμενο κουτι το οποιο προταθηκε παραπανω ) το οποιο στο ξανα λεω οτι μου αρεσει πολυ αλλα εχει τα μειονεκτηματα του οσον αφορα τις θερμοκρασιες του..... απο την αλλη πολλοι εδω μεσα και εγω μεσα σε αυτους θεωρουν το supercase ενα πολυ τιμιο κουτι για τα λεφτα που ζητα συγκριτικα με αυτα που δινει... δλδ χωρο για καρτα γραφικων high end θεσεις για σκληρους airflow+οτι ερχεται με ανεμιστηρες....οποτε εγω το μετανιωσα που δεν το πηρα ....και μου αρεσε πολυ απο κοντα...ελπιζω να βοηθησα !
Vaggos02 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Χοντρικά το ένα έχει μεγαλύτερο παράθυρο. Κατά τα άλλα είσαι σίγουρος ότι θες να πάρεις κινεζιά όταν μπορείς να πάρεις το haf ή όποιο άλλο αντίστοιχο? BTW γιατί θες να αλλάξεις κουτί και ποιό έχεις τώρα? Χοντρικά το ένα είναι τελείως διαφορετικό από το άλλο. Το 310 είναι μεγαλύτερο, πιο φαρδύ και έχει πολύ καλύτερο cable management απ το 200. Ασε τα περί κινέζικων κλπ, γιατί, το CM είναι φτιαγμένο στη Γερμανία;
snakes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Οκ παίδες... όμως το supercase θα χωράει στα σίγουρα το corsair v2 500w γιατί αν δεν κάνει θα έχω πρόβλημα...
Thanos1972 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Για ρωτα την Καρμεν1983 που τα εχει και τα 2.αν και νομιζω (ειμαι σιγουρος δηλαδη) οτι η απαντηση ειναι ναι.
snakes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Της έχω στείλει μνμ αλλά δεν έχει μπει να το δει... ποιο άλλο έχει εκτός από το supercase..?
sobi1984 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Οκ παίδες... όμως το supercase θα χωράει στα σίγουρα το corsair v2 500w γιατί αν δεν κάνει θα έχω πρόβλημα... δεν ειναι θεμα απολυτωσ κανενα..... μην σε αγχωνει αυτο κανει 10000000000000000000% προχωρα αφοβα στην αγορα κατεμε
georger_volos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Hanjung TRON200 Mid ATX Case 40E. με 4 προ εγκατεστημένους ανεμιστήρες...δες φώτο στο λινκ της υπογραφής μου...
snakes Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα είμαι πραγματικά σε δίλημμα Hanjung TRON200 vs SuperCase LX-803 help me!!! Hanjung TRON200 Mid ATX Case 40E. με 4 προ εγκατεστημένους ανεμιστήρες...δες φώτο στο λινκ της υπογραφής μου... Το έχω σκεφτεί και αυτό το κουτί αλλά πολύ κινεζιά.. δεν ξέρω βέβαια αν αξίζει...! πες μου εντυπώσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα