Προς το περιεχόμενο

Safari Extensions

DJTaurus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω κάτι αντίστοιχο του mywords για firefox ή του insert text για chrome. Ενα extention δλδ που με δεξι κλικ σου εμφανιζει αγαπημενη λιστα με ετοιμες προτασεις για να προσθέσω.....

Επεξ/σία από DJTaurus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου είσαι άψογος. Κάνει αυτό που θέλω και με το παραπάνω!

Τώρα μένει μια μικρή λεπτομέρεια για να "πετάξω" τελείως τον firefox αλλα λύση δεν υπάρχει.

Eστω ότι έχουμε μερικά tabs ανοιχτά..... καθώς ανοίγουμε εναν νέο φάκελο με tabs (στο ίδιο window), φορτώνει τα νέα tabs αφού σβήσει τα ήδη ανοιχτά.... με λίγα λόγια θες new window για να μην χάσεις τα ήδη ανοιχτά tabs κάτι που δεν χρειάζεται στον firefox/chrome οι οποιοι δεν κανουν overwrite των ηδη ανοιχτων tab.

Να ρωτήσω και εγώ επί την ευκαιρία κάτι. Πώς μπορώ και αν μπορώ να κάνω την μπάρα που μου δείχνει όλα τα bookmarks να παραμένει ανοιχτή ακόμα και όταν πατάω να μου ανοίξει ένα bookmark από αυτά?

Να ρωτήσω και εγώ επί την ευκαιρία κάτι. Πώς μπορώ και αν μπορώ να κάνω την μπάρα που μου δείχνει όλα τα bookmarks να παραμένει ανοιχτή ακόμα και όταν πατάω να μου ανοίξει ένα bookmark από αυτά?

Αν κατάλαβα καλα: View->Show toolbar

Γιατι δεν ανοίγεις όποιο bookmark θες σε νέο tab?

Γιατί δεν βολεύει όταν θέλω να ελέγχω ένα-ένα τα bookmarks να γυρνάω πάλι πίσω στο tab με το ανοιχτό παράθυρο των bookmarks.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

το κουμπάκι που μοιάζει σαν βιβλίο... δίπλα από το read later είναι το show all bookmarks.

εάν δεν το έχεις, δεξί κλικ πάνω σε ελεύθερη περιοχή στην μπάρα του Safari και επέλεξε customize toolbar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...