DJTaurus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ψαχνω κάτι αντίστοιχο του mywords για firefox ή του insert text για chrome. Ενα extention δλδ που με δεξι κλικ σου εμφανιζει αγαπημενη λιστα με ετοιμες προτασεις για να προσθέσω..... Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2012 από DJTaurus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σαν το TextExpander. Δε δουλεύει μόνο στο Safari βέβαια, αλλά σε όλες τις εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου είσαι άψογος. Κάνει αυτό που θέλω και με το παραπάνω! Τώρα μένει μια μικρή λεπτομέρεια για να "πετάξω" τελείως τον firefox αλλα λύση δεν υπάρχει. Eστω ότι έχουμε μερικά tabs ανοιχτά..... καθώς ανοίγουμε εναν νέο φάκελο με tabs (στο ίδιο window), φορτώνει τα νέα tabs αφού σβήσει τα ήδη ανοιχτά.... με λίγα λόγια θες new window για να μην χάσεις τα ήδη ανοιχτά tabs κάτι που δεν χρειάζεται στον firefox/chrome οι οποιοι δεν κανουν overwrite των ηδη ανοιχτων tab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτήσω και εγώ επί την ευκαιρία κάτι. Πώς μπορώ και αν μπορώ να κάνω την μπάρα που μου δείχνει όλα τα bookmarks να παραμένει ανοιχτή ακόμα και όταν πατάω να μου ανοίξει ένα bookmark από αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτήσω και εγώ επί την ευκαιρία κάτι. Πώς μπορώ και αν μπορώ να κάνω την μπάρα που μου δείχνει όλα τα bookmarks να παραμένει ανοιχτή ακόμα και όταν πατάω να μου ανοίξει ένα bookmark από αυτά? Αν κατάλαβα καλα: View->Show toolbar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αν κατάλαβα καλα: View->Show toolbar Όχι μιλάω για την μπάρα Bookmarks-> Show all bookmarks. Δεν θέλω να κλείνει κάθε φορά που ανοίγω ένα bookmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι δεν ανοίγεις όποιο bookmark θες σε νέο tab? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Υπαρχει καποιο extender για κατεβασμα βιντεο, οπως το downloadhelper για firefox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Γιατι δεν ανοίγεις όποιο bookmark θες σε νέο tab? Γιατί δεν βολεύει όταν θέλω να ελέγχω ένα-ένα τα bookmarks να γυρνάω πάλι πίσω στο tab με το ανοιχτό παράθυρο των bookmarks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 το κουμπάκι που μοιάζει σαν βιβλίο... δίπλα από το read later είναι το show all bookmarks. εάν δεν το έχεις, δεξί κλικ πάνω σε ελεύθερη περιοχή στην μπάρα του Safari και επέλεξε customize toolbar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα