Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^Οντως και εγω τοτε με τον 486 με την 14αρα δεν θυμαμαι τι αναλυση ειχε.μαλλον 800Χ600 και μετα που πηρε ο brother με τον k5 μια 15αρα με 1024Χ768 το θυμαμαι να κανουμε ουαου....guess what.και οι 2 δουλευουν ακομα.φυσικα το καταλαβες πριν το πω.end of offtopic

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμμμ τι μπορείς να πάρεις με ~200€ για να παίζεις και κανα παιχνιδάκι .... μάλιστα. :P

Athlon X2 250 3.0 Ghz

MSI 760GM-P23 (FX), AM3+

KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz

Gigabyte Radeon HD 6670 1 GB DDR3

Sharkoon 400W ATX 80PLUS

Όλα τα παραπάνω κοστίζουν συνολικά ~245€.

Πουλώντας τα εξαρτήματά σου (cpu, mobo, ram, psu, vga αν έχεις) θα εξοικονομήσεις πιθανόν ένα 30ευρο και να μειώσεις το κόστος κοντά στο 200εύρο. (οι ddr μνήμες είναι δισεύρετες και ψάχνουν αρκετοί για να αναβαθμίσουν παλιά μηχανήματα, αν είχες και περισσότερη μνήμη απο 512mb θα ήταν καλύτερα).

Οπότε στήνεις ένα νέο setup με full εγγύηση - χαρτιά -κουτιά - απείραχτο χωρίς να μπείς στην διαδικασία να αγοράσεις μεταχειρισμένο. Φυσικά σε σχέση με ότι έχεις τώρα είναι μέρα με την νύχτα. :)

Δημοσ.

^Οντως και εγω τοτε με τον 486 με την 14αρα δεν θυμαμαι τι αναλυση ειχε.μαλλον 800Χ600

Γενικά να θυμάσαι τον εμπειρικό κανόνα: Κυρτό τζάμι = μέχρι 800 χ 600. Και 14αρα flat δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με την πρόταση του συναδέρφου lionheart αν ο TS επιμείνει στην αναβάθμιση. Δικιά μου άποψη είναι να ρουφήξεις και το μεδούλι από το υπάρχον και όταν μπορείς να πάρεις καινούριο σωστό.

Μην αναφέρεις ρε συ τον k5 έτσι στεγνά χωρίς προειδοποίση. Αποτελεί τον λόγο που εγώ ίσως και πολλοί άλλοι πήγαμε στην intel και μείναμε μια ζωή

Δημοσ.

Και 14αρα flat δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Οι πρωτες που κυκλοφορησαν στην ελλαδα ηταν 14 αρες ...

Δημοσ.

Παίδες αν η οθόνη αγοράστηκε μαζί με το pc τότε έχοντας υπόψη το γεγονός ότι ο p4 που έχει κυκλοφόρησε το 2005, πιθανόν να έχει κάποια tft στις 15" με ανάλυση 1024x768 ή και μεγαλύτερη π.χ 17".

Yποθέσεις κάνουμε βέβαια και θα πρέπει να μας διαφωτίσει ο ίδιος, αλλά ήδη απο το 2003 άρχισαν να εξαφανίζονται σιγά-σιγά οι crt απο την αγορά οπότε το πιθανότερο να έχει tft.

Δημοσ.

Μάλλον τότε θυμάμαι λάθος. Είχα την εντύπωση ότι ήταν 15αρες. Σε κάθε περίπτωση χωρίς να αμφισβητώ αυτό που λες, είτε δεν κυκλοφόρησαν πολύ είτε ήταν πανάκριβες.

15αρα tft θα είναι ή αν ήταν hi end το πακέτο 17αρα 1280 χ 1024.

Χωρίς να είμαι απόλυτος, δεν νομίζω να φτιάχτηκαν ποτέ 14αρες crt με ανάλυση μεγαλύτερη από 800 χ 600. Πάντως όλους τους βόλευε το 640 χ 480.

Αργείς lion, αργείς. :-D

Δημοσ.

Το να αναβαθμισεις αυτο που εχεις δεν λεει μιας και ειναι αρκετων ετων και ποτε το ενα εξαρτημα θα βγαζει προβλημα και ποτε το αλλο.

Οπως σου προτεινουν ειτε φτιαχνεις καινουργιο συστημα απο την αρχη αλλα παλιοτερης τεχνολογιας οπου θα εχεις και την εγγυησουλα σου ειτε βρισκεις το παλιο συστημα καποιου που εχει παρει καινουργιο να στο δωσει σε μια καλη τιμουλα εαν δεν το χρησιμοποιει και το εχει για "σκοτωμα".

Ισως να μην εχει την εγγυηση του καινουργιου αλλα θα ειναι αρκετα πιο δυνατο απο οτι αγοραζεις με 200 ευρω σε καινουργιο.

Δημοσ.

Παιδια,ο Lionheart εχει δικιο.Η max αναλυση της οθονης ειναι 1024Χ768.

Μονο το τροφοδοτικο επηρεαζει τι μητρικη μπορει να παρει το PC?

Α,και μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να πουλησω τη μητρικη και τον P4(χωρις το κουτι τους φυσικα,διοτι πεταχτηκε πριν απο χρονια).

Δημοσ.

Αν έχεις το δικαίωμα βάλε εδώ μια αγγελία στο καταλληλο section ...

Αν όχι ζήτα ευγενικά απο κανενα mod μπας και μπορει να γίναι καμια εξαίρεση αν και δεν το νομίζω!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...