Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,εχω ενα αρκετα παλιο PC (νομιζω οτι το πηραμε το 2003;),και σκεφτομαι να το αναβαθμησω ωστε να ειναι ικανο να παιξει προσφατα παιχνιδια (οχι απαραιτητα της κλασης Crysis 2 και τοσο καινουργιων και απατητικων παιχνιδιων).Το PC κολλαει αρκετα ορισμενες φορες (ισως επειδη η RAM ειναι ελαχιστη(512 MB)). Παιρνει RAM DDR. Με τις αποδοσεις που εχει τελευταια,εχω σκεφτει να το πεταξω απο το παραθυρο(δεν το εννοω).Οριστε τι εχει:

Επεξεργαστη : Intel Pentium 4 2.66 Ghz

RAM : 512 MB DDR (Αλλο ενα slot διαθεσιμο)

Μητρικη : Δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα προσφατα που το ανοιξα,νομιζω οτι το ονομα της μητρικης ηταν SiS 650 Η κατι τετοιο...

Καρτα Γραφικων : Εμμ...δεν εχω.

Τα χρηματα δεν μου περισσευουν,οποτε δεν εχω τη δυνατοτητα να παρω καινουργιο PC.Τι προτινετε?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να μας πεις ποια ειναι η μητρικη σου.κατεβασε το pcuz και πηγαινε στην καρτελα mainboard.λογικα agp θυρα εχει για την καρτα γραφικων.φανταζομαι επισης οτι κοιτας για μεταχειρισμενα ε?

Δημοσ.

Σε αυτό το pc δεν μπορεις να κάνεις και πολλά!! Παιχνίδια τα ξεχνάς ... αν θες παιχνιδια πας αναγκαστικα σε καινουργιο συστημα!!

Το μονο που μπορεις να κανεις για να πάει λίγο καλυτερα το pc στα windows τουλάχιστον ειναι να βγάλεις την παλία μνήμη και να βάλεις δύο τετοιες του 1GB εκαστη...

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=7201&cat=4

Δημοσ.

Kαλη ειναι και η μνημη αλλα χρειαζεσαι εναν νεο επεξεργαστη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21415&cat=2&sub=319&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined αλλα και παλι θες ειπες μια αναβαθμιση το ποσο που διαθετεις δν ειπες?

Πως θα βάλει επεξεργαστή AMD πανω σε μητρική που έχει P4 μονο εσύ το ξέρεις!!

Δημοσ.

Ειναι 8ος ξαδερφος του τσακ νορις

Μπααα μονο αν ήταν ο ιδιοσ ο Τσακ θα τα κατάφερνε!!! :lol: :P

Δημοσ.

Μπααα μονο αν ήταν ο ιδιοσ ο Τσακ θα τα κατάφερνε!!! :lol: :P

Λες ε?

Φιλε για να παιξεις παιχνιδια μαλλον ξεχνα το. Ή παιξε mame32 :P

Θελεις γερη αναβαθμιση. Αλλα ποια ειναι τελικα η μητρικη σου?

Δημοσ.

Οκ παιδια,θα μαθω ποια ειναι η μητρικη και θα σας πω το βραδυ.Ναι,πντως,τα παιχνιδια μαλλον ειναι δυσκολη υποθεση σε αυτο το PC,αλλα απλα τα καινουργια συστηματα ειναι ακριβα και δεν διαθετω αρκετα χρηματα για κατι τετοιο...αν και δεν εχω συγκεκριμενο budget...οπωσδιποτε κατω των 200 αν γινεται ομως...

Τουλαχιστον υπαρχουν και οι παιχνιδοκονσολες :D

Παιδια,ευχαριστω για την βοηθεια.Το βραδακι θα δω τι μητρικη εχω και θα σας πω.

Δημοσ.

Εμμμ κοιτα αυτα δεν τα γνωριζω αλλα, πιστευω πως οποιος διποτε pentium dual core θα τον καλυψει μιας και δεν εχει απαιτισεις, και επισης φανταζομε πως ειναι s775. Υπαρχει μητρικη s775 με agp?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...