stm00192 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Αρχίσαμε πάλι τις μ@@ βλέπω, πάνω που άρχισα να σε συμπαθώ κάγκουρα... :lol: :lol: Ειμαι τοσο κάγκουρας που έχω έρθει σε μια χώρα που 6 μηνες το χρόνο έχει θερμοκρασίες υπό του μηδενος μονο και μονο για να κάνω oc!!!
Vaggos02 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τι έγινε σαυράκο; Αλλάξαμε γνώμη περί oc;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, αλλά αν είναι να πιούμε κάνα τσίπουρο, τους κάνω το χατήρι να παίξουμε λίγο με το "παιδί".
stm00192 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, αλλά αν είναι να πιούμε κάνα τσίπουρο, τους κάνω το χατήρι να παίξουμε λίγο με το "παιδί". Αμα είναι για τσίπουρα πέρνω το πρώτο αεροπλανο και έρχομαι!!! :P
Thanos1972 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καληνύχτα παιδες! Θάνο μιας και είσαι και συ από Σαλόνικα θα σε φωνάξω να κλοκάρουμε τον κλειδωμένο κάποια στιγμή.! Φευγω για το τριημερο τωρα,3 μερες θα πινω.δευτερα γυρναω λογικα οποτε εαν θελεις ερχομαι κατευθειαν σπιτι σου απευθειας και ξεκιναμε.Δεν νομιζω να καψουμε κατι,hic.
PitsiR21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 3.52ghz ειναι το Peak της αποδοσης του συμφωνα με το cinebench... απλα δεν ειναι πολυ περιεργο? θα ηθελα να δοκιμασω με μια ακομα μητρικη αν κανει τα ιδια αλλα δεν εχω αλλη am3 edit ξεκινησε πριν λιγο ενα περιοδικα επαναλαμβανομενο coil whine απο τη μητρικη,αριστερα του cpu. οδευουμε προς το τελος??? να περιμενω μπαμ ή θα πεθανει ειρηνικα? Κατεβασε το ρευμα σου σιγουρα.δεν ειναι μητρικη για overclock αυτη.δες μεχρι ποσο μπορεις να πας με 1.40 και βαρια βαρια με 1.45 (πολυ βαρια ομως). ειδικα τωρα που τον εχεις τετραπυρηνο τα watt που καιει ειναι πολλα..... (αυτα τα coil whine που λες αριστερα ειναι το κυκλωμα τροφοδοσιας του επεξεργαστη.αλλα πρωτη φορα ακουω να κανουν θορυβο αυτα). Το ιδιο εχω παθει εγω με τον 1090 στα 4Ghz και 1.42-1.44v! Ξερουμε την λυση? γιατι μου εχει σπασει τα νευρα αφανταστα, αναγκαστηκα να κατεβασω τα FSB για να ελατοθει ο ηχος. καλα ντε δεν είμαι και κουφός για να μην ξερω απο που ερχεται. ειναι απο την περιοχη του επεξεργαστή ---------- Προσθήκη στις 02:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:49 ---------- την κάρτα την έβαλα πριν 3 ημέρες. και πριν την βαλς το έκανε. ---------- Προσθήκη στις 02:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:50 ---------- περίπου σε αυτο το σημείο το κάνει το θόρυβο Στο ιδιο σημειο κ μενα! Αλλα στην δικια μ μητρικη! Οπως αναφερω λοιπον εχουμε το εξης προβλημα! Coil Whine σε MSI 890FXA-GD70( με το 1.12v BIOS σε περιπτωση που παιζει ρολο )! Τροφοδοτικο CoolerMaster Silent Pro M 1000W (Το αναφερω επειδη εχω διαβασει οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις το coil whine προερχεται απο τροφοδοτικο ) ! Και ξεκιναω ΔΕΝ ειναι απο ανεμιστηρες, ΔΕΝ ειναι απο την ψυκτρα , ΔΕΝ ειναι απο το κουτι! Εχουν δοκιμαστει ολα εδω και 2 μερες και κοντευω να το σπασω απο τα νευρα μου! Ο εκνευριστικοτατος αυτος ηχος ερχεται απο/διπλα/δεξια το 8πινο της μητρικης! Για να σας δειξω ακριβως βαζω και την φωτο. Τα χωριζω γιατι...παρολο που εχω φτιαξει ενα κωνικο πραγμα για να μπορω να εστιασω σε συγκεκριμενα σημεια δεν μπορω να πω με σιγουρια ποιο κανει τον θορυβο! Παρολα αυτα τεινω προς το 2 και το 3! Ακομα δεν εχω δοκιμασει με αλλο τροφοδοτικο διοτι δεν εχω καποιο ευκαιρο! Αυτα...! Παρακαλω δωστε τα φωτα σας και τις ιδεες σας γιατι κοντευει να σπασει το κεφαλι μου! Η αυτο θα σπασει η εγω το PC!
johnyblack Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 τελικα το προβλημα ηταν η μητρικη στην περιπτωση μου. για ανεξηγητο λογο εκοβε το cpu απο τα 3.52 και πανω. αλλαχθηκε και πλεον λειτουργουν ολα απροβληματιστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα