Προς το περιεχόμενο

Πτώση απόδοσης μετά απο o/c!

johnyblack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ετσι και αλλιως η μητρικη μαλλον παει για αλλαγη...

Αντί να πάρεις μητρική δεν ειναι πιο απλό να πάρεις καλύτερο επεξεργαστή? Απ ότι βλέπω παίρνει αρκετούς η mobo σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εαν κανει παλι τα ιδια και με τον καινουριο?

γι'αυτο ειπα πρωτα θελω να δοκιμασω μια αμ3 να δω αν γινεται το ιδιο και που οφειλεται...

Αντί να πάρεις μητρική δεν ειναι πιο απλό να πάρεις καλύτερο επεξεργαστή? Απ ότι βλέπω παίρνει αρκετούς η mobo σου.

Ασε τι δειχνει οτι παιρνει η μητρικη.και οτι παρει θα ειναι χωρις overclock.οποτε τι να παρει απο την στιγμη που εχει ηδη τετραπυρηνο?ακομη και με τον 6πυρηνο θα εχει προβλημα.

και εαν κανει παλι τα ιδια και με τον καινουριο?

Mα αν πάρεις καινούριο (που παίρνει η μητρική σου) δεν θα τον κλοκάρεις αφού θα είναι καλύτερος από αυτόν που έχεις τώρα! Χάνω κάτι?

δικιο εχει ο θανος νομιζω αλλα δεινοσαυρε please μη ξαναρχισουμε γιατι να κανει oc κτλ.thnx

Τίποτα δεν ξαναρχίζω. Σου λέω ότι με τα ίδια λεφτά μπορείς να έχεις καλύτερο πιθανώς σύστημα.

Δεν καταλαβαινω γιατι να παρει καινουργιο τετραπυρηνο ας πουμε στα 3.0 oπως ειναι ο 960Τ και να μην παρει τιποτα και να κρατησει τον PhenomII τετραπυρηνο που εχει τωρα (εκτος και εαν δεν ξεκλειδωσε και η cache του και ξεκλειδωσε απλα ο πυρηνας) και απλα να ριξει το overclock στα 3.5 ας πουμε με οσο το δυνατον λιγοτερο ρευμα μπορει.

Δεν καταλαβαινω γιατι να παρει καινουργιο τετραπυρηνο ας πουμε στα 3.0 oπως ειναι ο 960Τ και να μην παρει τιποτα και να κρατησει τον PhenomII τετραπυρηνο που εχει τωρα (εκτος και εαν δεν ξεκλειδωσε και η cache του και ξεκλειδωσε απλα ο πυρηνας) και απλα να ριξει το overclock στα 3.5 ας πουμε με οσο το δυνατον λιγοτερο ρευμα μπορει.

Αχ βρε Θάνο , αχ βρε Θάνο...

Γιατι είναι αμαρτία απο το θεό να έιναι κλοκαρισμένη ή ξεκλειδωμένη μια cpu...

Πες μου θες ο διαολος να σου χτυπήσει την πόρτα καμια μέρα?? :devil:

:P :P

κοιτα,η λογικη σου ειναι σωστη αφου λες οτι ο καινουριος θα ειναι πιο δυνατος.

αλλα δεν θα δω μεγαλη διαφορα αν δεν κλοκαρω ψηλα και τον καινουριο...αυτο που λεει ο θανος.

και εφοσον η ψυξη υπαρχει...

edit

η cache δεν ξεκλειδωσε ποτε

Αχ βρε Θάνο , αχ βρε Θάνο...

Γιατι είναι αμαρτία απο το θεό να έιναι κλοκαρισμένη ή ξεκλειδωμένη μια cpu...

Πες μου θες ο διαολος να σου χτυπήσει την πόρτα καμια μέρα?? :devil:

:P :P

Εσυ σταματα intelfanboy.μονο Intel βλεπω στην υπογραφη σου.χαχαχαχαχαχαχα.:P :P :P :P

(απο laptop δεν ξερω)

λες να δω και γω κατα intel μερια?

το prime συνεχιζει ακαθεκτο 4.30 ωρες.να το κλεισω τωρα ή να το αφησω και αλλο?

νυσταξα... :P

edit

ο ενας worker εχει μεινει λιγο πισω σε σχεση με τους αλλους 3.

σημαινει κατι?

Ρε κλειστο.(στα ποσα το τεσταρεις τωρα και με τι ρευμα)?

Edit:φυσιολογικο ειναι αυτο με τους εργατες.στραβοπατησε ο ενας σε καμια διεργασια των windows και εμεινε πισω και θα πρεπει να μαστιγωθει.δωσε του ρευμα να τον καψεις.

Εσυ σταματα intelfanboy.μονο Intel βλεπω στην υπογραφη σου.χαχαχαχαχαχαχα.:P :P :P :P

(απο laptop δεν ξερω)

Εγώ φταίω που όταν πηρα τα ολα τα μηχανήματα μου η AMD δεν υπηρχε στο χάρτη με τους τρισάθλιους phenom 1? 1-2 μηνες αφότου πήρα τον 920 βγήκε ο 955 και χτυπουσα το κεφάλι μου στον τοίχο.

Αλλά την τιμησα στο laptop την AMD!!

λες να δω και γω κατα intel μερια?

το prime συνεχιζει ακαθεκτο 4.30 ωρες.να το κλεισω τωρα ή να το αφησω και αλλο?

νυσταξα... :P

Σταμάτα το μορε δεν έχεις πρόβλημα σταθερότητας!!

Καταρχήν δεν έχω θέμα με το αν κλοκάρεις ή όχι. Το ξεκαθάρισες εξαρχής, λόγος δε μου πέφτει. Απλά στο βαθμό που το κλοκάρισμά σου αποσκοπούσε σε αύξηση των επιδόσεων θεώρησα πιο πρόσφορη λύση να πάρεις καλύτερο επεξεργαστή αντι για μητρική. Μπορεί να έκανα και λάθος. Δεν το έχω με αυτά τα cpu.

YΓ. Εξηγήθηκα νομίζω, αφήστε τις ειρωνίες οι γνωστοί. :mrgreen:

Εγώ φταίω που όταν πηρα τα ολα τα μηχανήματα μου η AMD δεν υπηρχε στο χάρτη με τους τρισάθλιους phenom 1? 1-2 μηνες αφότου πήρα τον 920 βγήκε ο 955 και χτυπουσα το κεφάλι μου στον τοίχο.

Αλλά την τιμησα στο laptop την AMD!!

Ελα μια χαρα ειναι ο 920 και εαν τον ανεβασεις ειναι αρκετα πιο πανω απο τον 955 κλοκαρισμενο.απλα ειναι λιγο σομπιτσα.ψυχτρα του εχεις η μπαααααα.

Καταρχήν δεν έχω θέμα με το αν κλοκάρεις ή όχι. Το ξεκαθάρισες εξαρχής, λόγος δε μου πέφτει. Απλά στο βαθμό που το κλοκάρισμά σου αποσκοπούσε σε αύξηση των επιδόσεων θεώρησα πιο πρόσφορη λύση να πάρεις καλύτερο επεξεργαστή αντι για μητρική. Μπορεί να έκανα και λάθος. Δεν το έχω με αυτά τα cpu.

YΓ. Εξηγήθηκα νομίζω, αφήστε τις ειρωνίες οι γνωστοί. :mrgreen:

Ο υποτιθεμενος 960Τ που μπορει να βαλει που ειναι και 95w στα 3.0 θα ειναι χειροτερος απο αυτον που εχει στα 3.5.για ποιον λογο να το κανει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...