Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας παρει οποιος θελει οποιο smartphone του χιλιαρικου θελει,

αυτο ομως που εμενα με χαλαει ειναι που δεν υπαρχει πια ενα dumbphone της προκοπης να κανω τη δουλεια μου και εχω μεινει με τα motorola του 2006

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτο δεν εχεις αδικο, πραγματι.

Βαζουν και στα οικονομικα οθονες αφης, κλπ που εχουν πολυ κακο αποτελεσμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πόσο δίκιο έχει ο Amstrad boy στην αρχή του τόπικ όσον αφορά κυρίως την φορητότητα των κινητών!!

Παιδιά, όσοι έχετε τις ΜΠΑΚΑΤΕΛΕΣ smartphones (ξέρετε, εκείνα που έχουν οθόνη μεγέθους netbook :P) πείτε μου πώς στον πέοντα σας βολεύουν! Ούτε σε κωλότσεπη τζιν δεν χωράνε. Τα αγόρια κυκλοφορείτε πλέον μόνο με τσάντες για να τα αποθηκεύετε κάπως;

Τα smartphones για να λέγονται όντως smart θα πρέπει εκτός από το να έχουν γαμάτες εφαρμογές να είναι και λειτουργικά μέσω της εμφάνισής τους.

Αλλά έτσι είναι, και στα κινητά κατά καιρούς υπάρχουν μόδες. Όπως κάποτε στα 80's μόδα ήταν οι βάτες και ας έκαναν τους πάντες ρόμποκοπ.

Δημοσ.

[...]

Παιδιά, όσοι έχετε τις ΜΠΑΚΑΤΕΛΕΣ smartphones (ξέρετε, εκείνα που έχουν οθόνη μεγέθους netbook :P) πείτε μου πώς στον πέοντα σας βολεύουν! Ούτε σε κωλότσεπη τζιν δεν χωράνε. Τα αγόρια κυκλοφορείτε πλέον μόνο με τσάντες για να τα αποθηκεύετε κάπως;

[...]

Τσαντάκι μέσης (όπως είπες) που κουβαλάω ούτως ή άλλως για καπνό και λοιπά σύνεργα, γυαλιά, κλειδιά, κάρτες, χρήματα, ταυτότητα, δίπλωμα, usb flash, 2ο/3ο κινητό κι ένα περίδρομο άλλα ψιλολόγια. Επίσης χωράει άνετα στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν/παλτού το χειμώνα.

Δημοσ.

Τσαντάκι μέσης (όπως είπες) που κουβαλάω ούτως ή άλλως για καπνό και λοιπά σύνεργα, γυαλιά, κλειδιά, κάρτες, χρήματα, ταυτότητα, δίπλωμα, usb flash, 2ο/3ο κινητό κι ένα περίδρομο άλλα ψιλολόγια. Επίσης χωράει άνετα στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν/παλτού το χειμώνα.

Κομπλέ σε βρίσκω! Μόνο μη στο αρπάξουν γιατί μετά δεν θα υπάρχεις σαν πολίτης! grin.png (εδώ που τα λέμε δεν ειν' και κακή ιδέα tongue.gif)

Δημοσ.

Πόσο δίκιο έχει ο Amstrad boy στην αρχή του τόπικ όσον αφορά κυρίως την φορητότητα των κινητών!!

Τα περισσοτερα συγχρονα smartphones μπαινουν πολυ πιο ανετα απο τα κλασσικα dumbphones σε αντρικες τσεπες τζιν γιατι ειναι συνηθως πιο λεπτα και πιο επιπεδα-flat.

Τα dumbphones εχουν συχνα πιο ακανονιστο σχημα και ειναι πιο χοντρα , οποτε δεν μπαινοβγαινουν τοσο ευκολα στις τσεπες του τζιν.

Δημοσ.

Τα περισσοτερα συγχρονα smartphones μπαινουν πολυ πιο ανετα απο τα κλασσικα dumbphones σε αντρικες τσεπες τζιν γιατι ειναι συνηθως πιο λεπτα και πιο επιπεδα-flat.

Τα dumbphones εχουν συχνα πιο ακανονιστο σχημα και ειναι πιο χοντρα , οποτε δεν μπαινοβγαινουν τοσο ευκολα στις τσεπες του τζιν.

Συν το οτι τωρα οι τζεπες ειναι πιο αδειες και εχει περισσοτερο χωρο για το κινητο! :devil:

Δημοσ.

Παντως εγω το sgs2 σε τσεπη τζιν ή μπουφάν το εχω.. Τώρα πως δε χωράει στις δικές σας...

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ο Όρος " επιβαλλόμενη μόδα " δεν υφίσταται.. Μόδα είναι και κάποια drugs κατά καιρούς εκεί γιατί έχεις αντιστάσεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...