Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και γουστα και με βαση αυτα και τα λ7 του αποφασιζει τι θα κανει,ως εδω καλως

απο κει και περα θετεις thread starter θεμα τεχνητης η πραγματικης αναγκης αλλα και εδω η απαντηση εμπιπτει στα πρωτη αποψη που εγραψα

στην δικη μου περιπτωση αποφασισα οτι δεν θελω να φορτωθω με επιπλεον εξοδα και εγνοιες για να εχω internet και εφαρμογες η παιχνιδια on the go,ολα αυτα μπορουν να με περιμενουν σπιτι plus δεν θελω να κανω την ζωη μου ποιο πολυπλοκη χωρις λογο

το βλεπω και εγω οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν smartphones χωρις πραγματικα να τα χρειαζονται ειτε για μοστρα ειτε απο καταναλωτισμο ειτε για να κλανουν και να το ανεβαζουν στο fb και μετα δεν εχουν να βαλουν βενζινη πχ,ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αξιολογώ το θέμα με 5 αστέρια. Ίσως άνοιξε βέβαια λίγο νωρίς. Αν άνοιγε λίγους μήνες αργότερα οι απαντήσεις θα ήταν στην πλειοψηφία τους , πιο ώριμες...με έναν εργαζόμενο σε κάθε νοικοκυριό στην καλύτερη περίπτωση.

Δημοσ.

Για εμένα η τεχνολογική εξέλιξη πάντα είναι κάτι θετικό, στην προκειμένη περίπτωση τα smartphones είναι ένα καλό εργαλείο ψυχαγωγίας, μια συσκευή που με βοηθάει να επικοινωνώ ποικιλοτρόπος, να οργανώνομαι κλπ. Δεν νομίζω ότι θυσιάζεται καμιά φορητότητα αφού υπάρχουν συσκευές όλων των μεγεθων και βαλάντιων, συνεπώς δεν βρίσκω και νόημα ως προς την κριτική για την χρησιμότητα των smartphones.

Ο προβληματισμός της επιβαλλόμενης μόδας μου φέρνει στο μυαλό ένα είδος καχυποψίας και θεωρίες συνωμοσίας.

Δημοσ.

Και εγώ θεωρώ σούπερ βλακια τα smartphone πχ 3-3.2 ιντσών. Έχοντάς δοκιμασει όλα τα μεγέθη, όταν μιλαμε για smartphone 3.5-4-4.3 intses ειναι σουπερ must.

Αλλα αυτή ειναι η προσωπική μου γνώμη. Επειδή για εμένα ειναι έτσι, δεν ειναι για ολους έτσι προφανώς.

Αν και κοβω τις φλέβες μου, αυτοι που θάβουν τα μεγάλα smartphone, έχουν πληρη αγνοία του αντικείμενου στη συντριπτική πλειοψηφία. Αμα τους δωσεις ένα για μια εβδομάδα, βλέπουν τα τεραστία πλεονεκτήματά της μεγάλη οθόνης, ενώ παράλληλα συνηθηζουν το μεγαλο μέγεθος. Δύσκολα ξαναγυρίσουν σε μικρο smartphone μετα. Και το εχω δει με τα ματια μου πολλές φορές. Ακόμα και απο ιδιαίτερα κολλημένα ατομα που τα θαβανε.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το ιδιο θα ελεγες και για ενα Computer δηλαδη;

Sent from my iPhone using Insomnia

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Απολύτως καμία.

ΥΓ. Μη δω κανέναν από σας που έχετε ποστάρει εδώ να ψάχνει μικρό και ελαφρύ λαπτοπ. Έμαθα ότι κυκλοφορούν κάτι δεκάκιλα αλλά με σουπερ προηγμένες δυνατότητες και 27αρα οθόνη! (αυτή είναι η αναλογία με τα κινητά σας)

Κι όσο για το "εμένα μου χρειάζεται, για τους άλλους δεν ξέρω"

Είναι δυνατόν δλδ να βγει κάποιος και να πει "δεν μου χρειάζεται αλλά έκανα το σκατό μου παξιμάδι και το πήρα γιατί είμαι ποζεράς και θύμα"? Όχι βέβαια. Όποιος το παίρνει πείθει και τον ευατό του ότι το χρειάζεται. Όλο και κάποιο μπιχλιμπίδι εφαρμογή βρίσκει να τον εντυπωσιάζει όπως τα καθρεφτάκια τους ιθαγενείς.

Δημοσ.

Το μάρκετινγκ σίγουρα παίζει το ρολο του σε όλα. Όχι όμως ότι δε βγαίνουν καλύτερα πραγματα. Με τη λογική σου δεινοσαυρε, όλα μάρκετινγκ ειναι. Δε σου χρειάζεται τίποτε. Οι ανάγκες σου όπως σου είπε και κάποιος παραπάνω ειναι μαμ κακα και νανι. Προφανώς ότι αλλο έχεις οφείλεται στο μάρκετινγκ. Και μη το δικαιολογήσεις ότι έχεις το ταδε πραγμα που ειναι χρησιμο γιατί σου λεω εγω εκ τον προτέρων ότι ειναι άχρηστο για μενα και αρα για ολους. Σύμφωνα παντα με τη λογική σου..

Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να συννενοηθούμε χωρίς απαραίτητα να φταίει κάποιος. Απλά μιλάμε τελείως άλλη γλώσσα.

Bonus link για καληνύχτα: http://www.insomnia.gr/topic/438084-ios-isouvlaki/page__pid__4596246#entry4596246

Αυτό τώρα τι παει να πει; Και εγω γελαω με τέτοιες άχρηστες εφαρμογές αλλα δεν ειναι ολες τέτοιες.

Πραγματικά νομίζεις ότι ολες οι εφαρμογές ειναι τέτοιου τύπου; Καλα τόσο αγνοία έχεις και βγάζεις συμπεράσματά;

Δημοσ.

Ίσως ο τίτλος να έπρεπε να είναι:

Why Do I Have a Smartphone If I Don't Want to Talk to Anyone?

(Ελεύθερη μετάφραση: Γιατί να έχω smartphone όταν δεν θέλω να μιλάω με κανέναν;)

Ενδιαφέρον κείμενο.

Και απαντώντας στο αρχικό ερώτημα,

σίγουρα είναι ανάγκη. Από την στιγμή που αγοράζεις κάτι, το έχεις κάποιου είδους ανάγκη.

Μόδα...

Δεν είναι μόδα. Είναι απλά άλλη μια κατηγορία προϊόντων που προωθείται όπως όλα τα άλλα

προϊόντα ανά την υφήλιο.

Ακόμα δεν έγινε μόδα.Δεν συζητιέται.Απλά διαφημίζεται.Αυτό δεν το καθιστά μόδα.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Απολύτως καμία.

ΥΓ. Μη δω κανέναν από σας που έχετε ποστάρει εδώ να ψάχνει μικρό και ελαφρύ λαπτοπ. Έμαθα ότι κυκλοφορούν κάτι δεκάκιλα αλλά με σουπερ προηγμένες δυνατότητες και 27αρα οθόνη! (αυτή είναι η αναλογία με τα κινητά σας)

Κι όσο για το "εμένα μου χρειάζεται, για τους άλλους δεν ξέρω"

Είναι δυνατόν δλδ να βγει κάποιος και να πει "δεν μου χρειάζεται αλλά έκανα το σκατό μου παξιμάδι και το πήρα γιατί είμαι ποζεράς και θύμα"? Όχι βέβαια. Όποιος το παίρνει πείθει και τον ευατό του ότι το χρειάζεται. Όλο και κάποιο μπιχλιμπίδι εφαρμογή βρίσκει να τον εντυπωσιάζει όπως τα καθρεφτάκια τους ιθαγενείς.

Αστο μη το ζοριζεις αλλο!Αβυσσος οι προτιμησεις των ανθρωπων!

Παραδειγμα τον εαυτο μου,που απερριψα λαπτοπ πιο φθηνα κ με καλυτερα specs απ'το δικο μου,μονο επειδη ειχαν 17αρα οθονη κ οχι 18αρα που εχει αυτο που πηρα! :-D

Και επειδη δεν ειμαι μονο εγω,αν μπεις στις σελιδες της Toshiba,θα δεις κραξιμο που εφαγε η toshiba γιατι εβγαλε το νεο qosmio 17αρι και οχι 18αρι οπως ηταν το προηγουμενο!

Δημοσ.

Τα smartphones είναι απαραίτητα στις μέρες μας.Όχι μόνο μπορείς να κάνεις ότι κάνεις και με ένα κανονικό υπολογιστή αλλά σε γλιτώνουν και απο πολλά χρήματα.Παράδειγμα: πριν πάρω το x5 χαλούσα σταθερά κάθε μήνα 10-15 ευρο σε κάρτες whats up για να μπορώ να μιλάω/στέλνω μηνύματα σε φίλους η στην κοπέλα μου.Απο όταν πήρα το x5 δεν ξανα έβαλα κάρτα.Στο σπίτι έχω πάντα wifi και μιλάω άνετα μέσω skype με πολύ καλύτερη ποιότητα απο την κανονική κλήση.Το κινητό είναι μονίμως σε flight mode και έτσι δεν τρώω και την ακτινοβολία που εκπέμπει.Εκτός σπιτιού έχω κάποιο πακέτο 3g της whats up που είναι για ένα μήνα με 3 ευρό και μιλάω κανονικά και απο εκεί αν δεν βρω κάποιο ανοιχτό δύκτιο wifi.Οπότε το πρώτο μεγάλο + το βρήκαμε για τα smartphone.Έπειτα είναι μια πάρα πολύ καλή παιχνιδομηχανή και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα psp/3ds.Βάζεις 3-4 emulators για gba,psx,snes,ds και έχεις όσα παιχνίδια θες + οτι σου θυμίζει παλιές ωραίες εποχές.Και αν δεν σε βολεύουν τα κουμπιά αφής με το sixaxis controller παίζεις τα games με το dualshock μέσω BT.Δεύτερο μεγάλο +.Τρίτον τα laptop/desktop έχω να τα πιάσω 2 μήνες(μόνο ως κατεβαστήρια τα έχω αν και μέσω remote ελέγχεις τα torrents σου μέσω κινητού) και στο net μπαίνω απο το κινητό που μου αρέσει πολύ περισσότερο.Τέταρτον βλέπεις πολύ άνετα ταινία/σειρά στην οθόνη με πολύ καλή ανάλυση.Έπειτα έχει gps,κάμερα,mp3 player και άλλες 100000 εφαρμογές που μπορείς να κάνεις τα πάντα και όλα γρήγορα και εύκολα μέσω του κινητού σου.Αν ξέχασα κάτι ας προσθετεί.Οπότε γνώμη μου τα smartphone είναι αναγκαία σε κάθε περίπτωση και χωρίς αυτά δεν μπορούμε.Αν μπορέσουν και φτιάξουν μπαταρίες με διπλάσια χωρητικότητα θα ολοκληρωθεί το πακέτο.Όλα σε ένα λοιπόν.Οι 4.3" είναι το ιδανικό και το παραπάνω δεν χρειάζετε.Τέλος η εφαρμογή του insomnia είναι το κατι άλλο και σε βοηθάει να είσαι πάντα ενημερωμένος και την προτιμάω απο το να ανοίγω το site στον opera.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Και απαντώντας στο αρχικό ερώτημα, σίγουρα είναι ανάγκη. Από την στιγμή που αγοράζεις κάτι, το έχεις κάποιου είδους ανάγκη.

Μετά κι απ αυτό δεν έχω να πω κάτι άλλο. Απλά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δεν πειράζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...