darklordvader77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μα το ελεγε το σενάριο... χαχαχα λέω κ γω... βασικά το είδα σε ταξίδι στο κινητο το Season Finale οπότε θα το ξαναδώ μπας και μου ξέφυγε τίποτα..
weird_fox Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Άρχισα πριν λίγες μέρες να βλέπω τη σειρά και έχω δει μέχρι το 1o επεισόδιο του 3ου κύκλου.Ξεκίνησε πολύ καλά και μου άρεσε ο πρώτος κύκλος, αλλά ο δεύτερος νομίζω ότι κούρασε λίγο. Είχε πολλές παράπλευρες υποθέσεις οι οποίες δεν μπορώ να πω ότι με ενδιέφεραν και πολύ, γενικά μια κοιλιά. Ελπίζω ο τρίτος κύκλος να είναι σαν τον πρώτο και να ασχοληθούμε και λίγο με την εκδίκηση, μπας και γίνει τίποτα γιατί πολύ αργά το πάνε. Και έχει κατσικωθεί κι αυτός ο Aiden που δεν το πάω καθόλου και δεν λέει να φύγει!
zaf_4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Mε βάση ότι έχω φάει κόλλημα στην σειρά Suits και μέσα σε 10 μέρες είμαι ήδη στον 4ο κύκλο, μου προτείνετε το Revenge; Αξίζει σαν αυτό που βλέπω ή είναι καλύτερο;
star12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Mε βάση ότι έχω φάει κόλλημα στην σειρά Suits και μέσα σε 10 μέρες είμαι ήδη στον 4ο κύκλο, μου προτείνετε το Revenge; Αξίζει σαν αυτό που βλέπω ή είναι καλύτερο; για μενα η σειρα ηταν απ τις καλες, που τα συνδιαζε λιγο πολυ ολα. και δραση και αγωνια και λιγο ρομανς.Μαλιστα μου ψιλοθυμισε λιγο το melrose place των 90ς φυσικα .Θα στη προτεινα να την αρχισεις μιας και η πρωταγ σε ρολο< λαρα κροφτ> τα σπαει, οι χαρακτηρες ειναι ενδιαφεροντες,η μαντιν στοουν θεα και θα εισαι WTF? με τις συνεχεις ανατροπες.Mε αποκορυφωμα τον 4 κυκλο. Τελος με αρεσε που η σειρα τελιωσε με ενα καλο σχετικα φιναλε και δεν εμεινες με ανοιχτο το στομα λωγο clifhanger .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα