Προς το περιεχόμενο

Revenge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα την ελεγα κορυφαια εγω, καλουτσικη σειρα που μετα απο καιρο αρχιζει και κουραζει λιγο .. απο τις σειρες που απλα βλεπονται..τιποτα παραπανω... υπαρχουν απειρες καλυτερες (για μενα)

Δημοσ.
δεν θα την ελεγα κορυφαια εγω, καλουτσικη σειρα που μετα απο καιρο αρχιζει και κουραζει λιγο .. απο τις σειρες που απλα βλεπονται..τιποτα παραπανω... υπαρχουν απειρες καλυτερες (για μενα)

Σαν ποιες δλδ τις θεωρεις ανωτερες να δουμε αν συνφωνω και εγω?

Δημοσ.

Αυτο ειναι το ωραιο στη οι συχνες ανατροπες που σε κρατουν σε αγωνια και αμα αρχισεις με τα επεισωδια δεν μπορεις να σταματησεις....και το συμαντικοτερο η Εμιλη :P.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν ποιες δλδ τις θεωρεις ανωτερες να δουμε αν συνφωνω και εγω?

προσωπικα κορυφαιες για μενα ειναι: Game of thrones, Breaking Bad, The wire (ισως και το sopranos).. μετα απο αυτες που εχω δει, μερικες που μου ερχονται τωρα (sherlock, dexter, suits, boss, boardwalk empire, mad men, homeland) κατι ιστορικες-πολεμικες τυπου (rome, spartacus, band of brothers), ολες αυτες και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι τις θεωρω καλυτερες. Το revenge το ειχα αρχισει σε περιοδο που δεν ειχα τιποτα αλλο να δω και το χω αφησει στο 2χ09 επειδη βλεπω καποιες απο αυτες που σου ειπα τωρα και μερικες καινουριες που θελω μα ξεκινησω (following , house of cards κ.α)..καποια στιγμη θα το συνεχισω το revenge.. αλλα τεσπα γουστα ειναι αυτα  :)

Δημοσ.

προσωπικα κορυφαιες για μενα ειναι: Game of thrones, Breaking Bad, The wire (ισως και το sopranos).. μετα απο αυτες που εχω δει, μερικες που μου ερχονται τωρα (sherlock, dexter, suits, boss, boardwalk empire, mad men, homeland) κατι ιστορικες-πολεμικες τυπου (rome, spartacus, band of brothers), ολες αυτες και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι τις θεωρω καλυτερες. Το revenge το ειχα αρχισει σε περιοδο που δεν ειχα τιποτα αλλο να δω και το χω αφησει στο 2χ09 επειδη βλεπω καποιες απο αυτες που σου ειπα τωρα και μερικες καινουριες που θελω μα ξεκινησω (following , house of cards κ.α)..καποια στιγμη θα το συνεχισω το revenge.. αλλα τεσπα γουστα ειναι αυτα  :)

με τις σειρες που εχεις δει και τις εμπειριες που εχεις παω πασο..εγω εχω δει και βλεπω (fringe,vampire terra nova,diaries,beauty and beast,arrow,person of interest,game of thrones το ειχα ξεκινισει οταν ειχε βγει και το σταματησα λογο επισοδιων αλλα θα το ξεκινισω παλη)απο αυτες που εχω δει και βλεπω το revenge το βαζω στις πρωτες θεσεις...γουστα ειναι αυτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
ειδα το 20 αλλα δε καταλαβα τι εγινε στο τελος.πως εγινε αυτο το πραγμα και γιατι εγινε;σορρυ ξεχασα πως να βαλω σποιλερ :eek: .

και ποσα επ εχει ακομα μεχρι το season finale? 
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
τελιωσε και το revenge  με ενα δραματικο και ανατρεπτικο season finale  .Μαλιστα η τελευταια σκηνη με εξεπληξε γιατι δεν περιμενα αυτη την <αποκαλυψη> 

μη το κανουν κανα κανσελ μονο φοβαμαι.
Δημοσ.

τελιωσε και το revenge  με ενα δραματικο και ανατρεπτικο season finale  .Μαλιστα η τελευταια σκηνη με εξεπληξε γιατι δεν περιμενα αυτη την <αποκαλυψη> 
μη το κανουν κανα κανσελ μονο φοβαμαι.

ABC's Revenge @Revenge 11 May

It's official Revengers! Season 3 is a go. Time for some more takedowns.

επίσημη ανακοίνωση απο το κανάλι ότι ανανεώθηκε

Δημοσ.

Ναι ναι την ανανέωσαν.

Μιλάμε για μια σειρά που σαπουνοπερίζει σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά η πρωταγωνίστρια ειναι πραγματικά εκπληκτική στο ρόλο της και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. Εξαιρετική σειρά και περιμένουμε (εγω και οι γυναικες μου :P ), την επόμενη σεζον!

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδες καταλάβατε πως βρέθηκε στο κτήριο ο αδερφός του τζάκ?

Μα το ελεγε το σενάριο... :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...