Προς το περιεχόμενο

Revenge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από αυτό είχα κατεβάσει πριν 2 βδομάδες και δεν ήταν καλό. Μπορεί να έτυχε δεν ξέρω. Θα το ξαναδοκιμάσω, thanx! :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα 'σπασε το φινάλε της σεζόν!!!! Φόρτσα για την επόμενη!!!!...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το φιναλε ηταν ανατρεπτικο πραγματι αλλα δεν καταλαβα στο τελος

πως η μαμα της ηταν ζωντανη ηταν και αυτη στο κολπο η την απαγαγαν κατι τετιο;παντως δεν περιμενα η βικτωρια να τα κακαρωσει καιη madeline stowe πολυ με αρεσε σε αυτη τη σειρα και δε θα την ξαναδουμε μαμωτο..

και επισης εχω υποψια πως το παιδι δεν ειναι του τζακ..πολυ σαπουνοπερα λολ

Δημοσ.

Τα σπασε το φινάλε. Εξαιρετική σειρά. Απ τις καλύτερες φέτος.

Σειρά που απέδειξε οτι τολμάει ακόμα και να

να σκοτώσει και το μεγάλο της όνομα

Δημοσ.

Γιατί υπάρχει κανείς που να πιστεύει οτι

η βικτώρια όντως πέθανε? Εγώ πιστεύω οτι κάτι έγινε λιγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και θα είναι ζωντανή.

Πιο παράξενο μου φαίνεται που η μαμά της Αμάντα είναι ζωντανή. Ειδικά μετα που πέθανε ο πατέρας της και άρχισε η περιπέτεια της με το ίδρυμα, αναρωτιέμαι γιατί δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Δημοσ.

Γιατί υπάρχει κανείς που να πιστεύει οτι

η βικτώρια όντως πέθανε? Εγώ πιστεύω οτι κάτι έγινε λιγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και θα είναι ζωντανή.

Πιο παράξενο μου φαίνεται που η μαμά της Αμάντα είναι ζωντανή. Ειδικά μετα που πέθανε ο πατέρας της και άρχισε η περιπέτεια της με το ίδρυμα, αναρωτιέμαι γιατί δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Κι εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι

η Βικτώρια σκοτώθηκε. Κρατάω και μια πισινή... Γιατί πραγματικά η τύπισσα είναι το 40% του ενδιαφέροντος της σειράς ως ρόλος/παρουσία. Θα δούμε...

Όσο για τη μάνα της Αμάντα, φαντάζομαι πως κάποιος καλός λόγος θα υπάρχει που τόσα χρόνια δεν εμφανίστηκε.

Τέλος, η fake Αμάντα για ακόμα μια φορά μου την έσπασε! Έλεος δηλαδή! Η χαλάστρα της χαλάστρας...

Δημοσ.

Α καλά η

fake Amanda είναι για πολλά χαστούκια! Ειλικρινά περίμενα από την οριτζιναλ να του έλεγε την αλήθεια εκείνη τη στιγμή. Αλλά πιστεύω οτι κάτι παίζει με την εγκυμοσύνη της. Και βασικά περιμένω να δω τι έγινε με τον Ιάπωνα που την κρατούσε. Κάποιο ρόλο θα παίζει κι αυτός, δεν μπορεί...

• 4 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...