Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω με εξωτερική κεραία να συνδεομαι με public hot spot, να συνδεσω την κεραία με κατι??? (ΑΡ,ρουτερ?) για να μου δίνει εξοδο σε καλωδιο δικτύου, το οποιο μπορει να μεταφερει το σημα αρκετά μετρα μεσα στο σπίτι.

Εχω ενα TP-LINK TL-WA730RE ρυθμίζεται σαν client mode ? αν ναι πως? καμμια άλλη φτηνη ιδέα?

Δημοσ.

η κεραια εχει σαν ομοαξωνικο καλωδιο οποτε η καλυτερη λυση ειναι να πας το access point η οτι ειναι αυτο μακρια απο σενα αλλα κοντα εκει που θα μπει η κεραια.αλλιως μετα σε κανα ubiquity Που ειναι το ιδιο access point και κεραια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Τελικά με TP-Link TL-WA701nd σε client mode δουλεψε σε laptop me XP αλλα σε vista και Windows 7 όχι.

Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

.απο το pc με τα windows xp γραψε απο command prompt

ipconfig /all να δουμε τι γινεται.

και κανε το ιδιο και απο το pc Με τα 7 αρια να δουμε διαφορες.γιατι δεν στεκει .επισης ελπιζω στο Tp link να εδωσες διαφορετικη Ip απο οτι εχει το public hot spot σαν gateway

Δημοσ.

.απο το pc με τα windows xp γραψε απο command prompt

ipconfig /all να δουμε τι γινεται.

και κανε το ιδιο και απο το pc Με τα 7 αρια να δουμε διαφορες.γιατι δεν στεκει .επισης ελπιζω στο Tp link να εδωσες διαφορετικη Ip απο οτι εχει το public hot spot σαν gateway

Αυτό μπορω νατο δοκιμασω Σαββατοκυριακο οταν πάω στο εξοχικο μου, γιατί εκεί είναι το στήσιμο...

ελπίζω να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε τότε!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

οκ οτι ειναι πες μας.για αρχη κανε ipconfig στο Pc Που παιζει και μετα κανε στα pc Που δεν παιζουν.εκτος αν εχεις κανει κατι που το βρισκο χλωμο και αφηνει μονο ενα Laptop να συνδεθει καθε φορα οποτε εκει βαλε μονο ενα pc μονο πανω απο αυτα που δεν παιζουν να δεις.αν και δεν στεκει κατι τετοιο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οκ οτι ειναι πες μας.για αρχη κανε ipconfig στο Pc Που παιζει και μετα κανε στα pc Που δεν παιζουν.εκτος αν εχεις κανει κατι που το βρισκο χλωμο και αφηνει μονο ενα Laptop να συνδεθει καθε φορα οποτε εκει βαλε μονο ενα pc μονο πανω απο αυτα που δεν παιζουν να δεις.αν και δεν στεκει κατι τετοιο

Τελικα μαλλον το προβλημα ήταν στις ρυθμισεις του TP-Link TL-WA701nd σε client mode του έβαλα κι ενα switch και τελικα τρέχουν και XP και VISTA και Win 7 και μαλιστα ταυτοχρονα με καλη ταχυτητα. ΑΛΛΑ στην προσπαθεια μου να βαλλω ένα ΡΟΕ δεν ξέρω τι συνεβει και τα απορρυθμισα και τωρα δεν συνδεεται τιποτα. Το προβλημα είναι μαλλον στις ρυθμισεις του TP-Link TL-WA701nd απο τη σελιδα του Explorer

Ενω στην σελιδα του TP=LINK ανιχνευεται το δικτυο με το ονομα του, τα windows λενε μη αναγνωρισμενο δικτυο.

Παντως καθε φορα που κανω refresh στη σελιδα του TPLINK αλλαζει καναλι

Καμμια ιδέα?

Δημοσ.

α.το switch μπηκε πανω στο Tp link για να δινεις και στα αλλα pc?πριν πως εδινες δηλαδη και ειχες θεμα?

β.κανε το τελευταιο firmware update αμα δεν το ειπαμε.

β.εσυ τωρα παιρνεις ασυρματα αποτον adsl router και δινεις με καλωδιο και ασυρματα στα Pc??

αν βαλεις το tp link universal repeater δεν μπορεις να παρεις με καλωδιο??

το καναλι βαλτο καρφωτα μεσα στο Tp link στο ιδιο καναλι που παιζει και το Hot spot.ελπιζω να μην εχουν βαλει το hotspot να αλλαζει καναλι αυτοματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...