rabesatratana Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ειμαι στον "ΟΤΕ-Ιντερνετ"(CONN-X ή οπως αλλιως λεγεται) και εχω ακομα το SAGEM μοντεμ που μου ειχε δωσει απο την αρχη της ADSL συνδεσης μου πριν κατι χρονια. Τελοσπαντων λογικο αλλά πλεον το μοντεμακι τα εφτυσε. Τωρα εχω τα εξης δεδομενα: •Πριν 3-4 μηνες ενας φιλος μου επαθε το ιδιο και πηγε στον ΟΤΕ και ζητησε δωρεαν αντικατασταση του μοντεμ του. Του ειπαν οτι αυτο δεν γινεται τους ειπε ΟΚ και ζητησε να διακοπει η συνδεση του με τον ΟΤΕ και τηλεφωνου και ιντερνετ. Του ειπαν ναι αλλά πληρωνεις ρητρα, ειπε ΟΚ ας πληρωσω, και τελικα ως μια πραξη αγαπης(? ) του ΟΤΕ, παρενεβη ενας προισταμενος και του αντικατεστησαν τελικα το παλιο μοντεμ με ενα καινουριο δωρεαν. •Εκανα αναβαθμιση του ιντερνετ τον Νοεμβριο. •Φιλος που δουλευε στον ΟΤΕ μου ειπε οτι δικαιουμαι δωρεαν αντικατασταση του μοντεμ μου που χαλασε. •Πηγε στον ΟΤΕ η φιλη μου χθες και μια εκει της ειπε οτι δυστυχως αργησαμε και δικαιουμασταν τον Νοεμβριο το δωρεαν μοντεμ αλλά αφου δεν το ζητησαμε τοτε τωρα πλεον ειναι αργα! (Προφανως δεν το ειπε με αυτον τον προκλητικο τροπο αλλά αυτο ειπε κατ'όυσιαν.) •Μου την εδωσε λοιπον μετα απο αυτο(γιατι προφανως επρεπε να ειναι μαγος κανείς να ξερει τους εσωτερικους κανονισμους του ΟΤΕ και να ξερει τι δικαιουται και πότε) και πηγα σημερα και μου λενε οτι οχι δικαιουστε δωρεαν μοντεμ/ρουτερ για αντικατασταση του παλιου αφου κανατε αναβαθμιση τον Νοεμβριο αλλά παρτε στο 13888 για να ρωτησετε για περισσοτερα. Εγω δεν καταλαβα γιατι επρεπε να παρω εκει(αλλος ΟΤΕ θα με εξυπηρετησει εκει????) αλλά τελικα μου ειπαν οτι απο εκει μόνο μπορω να εξυπηρετηθω. •Πηρα λοιπον στο 13888 και μου λεει ρητα οτι ΟΥΤΕ τον Νοεμβριο που εκανα την αναβαθμιση δικαιουμουν δωρεαν μοντεμ ουτε και τωρα που χαλασε δεν υπαρχει καποια προνοια του ΟΤΕ για τεχνικη υποστηριξη(δικος μου όρος, αυτοι μου ειπαν απλως οτι δεν δικαιουμαι δωρεαν μοντεμ σε καμια των περιπτωσεων). Οποτε οπως καταλαβαινεται ειμαι λιγο μπερδεμενος. :eek: ΕΛΕΟΣ! Να μην ξερουν ουτε αυτοι τι τους γινεται.... Τελικα δικαιουμαι δωρεαν μοντεμ/ρουτερ ή οχι? Εχω ηδη παρει καινουριο, αλλά θα το κυνηγησω να παρω και ενα δωρεαν γιατι με εξοργιζει η ολη κατασταση.
Orfeus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Κατα βαση παει με τις προσφορές.Συνηθως για ανανεωσεις και εφοσον εχεις μεινει αδεσμευτος για ενα διαστημα, και αν φανει στο συστημα ότι ειναι παλιο το modem που εχεις,σου δινουν.(υποκειμενικο και με βαση τα αποθεματα)Αν κατα την ανανεωση ο υπαλληλος σου αφησε την επιλογη οτι παρελαβες modem ενεργη,τοτε δε δικαιουσαι.Εγω θα σου ελεγα κυνηγα το αν δε βαριεσαι.εγω συνδρομητης για μια 5ετια με πληρωμενο απο πλευρας μου ασυρματο μοντεμ,οταν τα επαιξε και ζητησα αλλο μου τα μασαγαν.Αγόρασα αλλο τουμπανο και κατηργησα και ξαναενεργοποιησα μεσα σε μια βδομαδα το adsl και πηρα και το δικο τους.
rabesatratana Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Κατα βαση παει με τις προσφορές.Συνηθως για ανανεωσεις και εφοσον εχεις μεινει αδεσμευτος για ενα διαστημα, και αν φανει στο συστημα ότι ειναι παλιο το modem που εχεις,σου δινουν.(υποκειμενικο και με βαση τα αποθεματα)Αν κατα την ανανεωση ο υπαλληλος σου αφησε την επιλογη οτι παρελαβες modem ενεργη,τοτε δε δικαιουσαι.Εγω θα σου ελεγα κυνηγα το αν δε βαριεσαι. Βαριεμαι, απλως μου την δινει που ουτε οι ιδιοι ξερουν τι συγκεκριμενα ισχυει οποτε θα το κυνηγησω. εγω συνδρομητης για μια 5ετια με πληρωμενο απο πλευρας μου ασυρματο μοντεμ,οταν τα επαιξε και ζητησα αλλο μου τα μασαγαν.Αγόρασα αλλο τουμπανο και κατηργησα και ξαναενεργοποιησα μεσα σε μια βδομαδα το adsl και πηρα και το δικο τους. Με αυτον τον τροπο(διακοπη συνδεσης και επανεργοποιηση) ομως δεν πληρωνεις εξτρα λεφτα για την ενεργοποιηση? Οποτε συνολικα δει εχει νοημα αφου δεν συμφερει. Αλλά μαλλον εννοεις οτι πηγες σε αλλη εταιρια, σωστα?
Orfeus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 η ενεργοποιηση κ απενεργοποιηση ειναι τζαμπα τουλαχιστον οταν το εκανα εγω!
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 τωρα δεν ειναι τζαμπα.β.να τρεχεις να παρακαλς για ενα modem των 20 ευρω no reason.συνηθως αμα κανεις ανανεωση συμβολαιου δικαιουσαι δωρεαν ρουτερ. επισης με 25 ευρω παιρνεις απο το www.ebw.gr το vigor 2700vg που ειναι πολυ καλο και δεν ειναι της πλακας.το ρουτερ κανει πολυ παραπανω απλα το δινουν 25 ευρω επειδη εχει custom firmware το οποιο το αλλαζεις σε 10 λεπτα μεσα.υπαρχει και αντιστοιχο θεμα εδω στο forum για το πως γινεται το Update.
Orfeus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εγω που ενεργοποιησα απο οτε ιντερνετ δε χρεωθηκα τελος ενεργοποιησης.Αυτα πριν μερικους μηνες. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Εγω που ενεργοποιησα απο οτε ιντερνετ δε χρεωθηκα τελος ενεργοποιησης.Αυτα πριν μερικους μηνες. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App καποιες φορες γινονται προσφορες και δινουν και οι παροχοι δωρεαν τελος ενεργοποιησης σε υφισταμενη γραμμη.εχει γινει και με ιδιωτικους παροχους οσο θυμαμαι.
pigeon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Οποτε τρέχει κάποια προσφορά με παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο από το 13888. Η συνομιλία έχει συνήθως ως εξης: Οτε: Γεια σας είστε ο τάδε κτλ κτλ.. έχουμε μια προσφορά τάδε.... μπλα μπλα. Εγω: Ρούτερ καινούργιο θα πάρω; Οτε: Οχι, δεν δικαιούστε. Εγω: Είμαι 14-15 χρόνια πελάτης σας (από τα πρώτα dialup το 1997) και μου έχετε δώσει ενα jetspeed το 2002 και ενα baudtec το 2007 το οποίο κάηκε πρόπερσι και δουλεύω με ένα δανεικό. Δε νομίζετε οτι ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ ενα router; Οτε: Τι να σας πω, δεν δικαιούστε. Αφού έχετε router συνδεδεμένο, σας βλέπω. (!!!) Εγω: Αν το αποσυνδέσω από τη γραμμή θα δικαιούμαι; Οτε: Ξέρετε, αφού έχετε router, έστω και δανεικό (!!!), δεν δικαιούστε. Εγω: Οκ, τότε συνεννοηθείτε μεταξύ σας κι όταν αποφασίσετε οτι θέλετε πραγματικά να κάνουμε ετήσια δέσμευση, ξανα-τηλεφωνήστε μου για να μου στείλετε δώρο το router. Οτε: Θα το κοιτάξουμε, σας ευχαριστούμε. Εγω: Ευχαριστώ κι εγώ. Πρέπει να έχει γίνει πάνω από 20 φορές αυτό. Δεν είναι για τα 30ε (60ε λιανική) του router, είναι για το γαμώτο διότι είμαι σε ISDN και δεν βρίσκω router μέσα στα 10άδες που έχουν μαζέψει φίλοι και γνωστοί. Είναι γύφτοι και γουστάρω να τους το λέω
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 α.γιατι εισαι σε Isdn?Πεταμενα λεφτα. β.γιατι ακομα στον οτε? γ.μην περιμενεις καλο ρουτερ.δωσε 25 ευρω και παρε το vigor 2700vg αλλαξε του και το Firmware και εισαι μια χαρα.και εδω στις αγγελιες ολο και κανα ρουτερ για isdn θα βρεις.ειχα βαλει και εγω πιο παλια για Linksys wag200isdn.ολο και καποιος θα πουλαει.
pigeon Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 poulinos συγνώμη που δεν απάντησα τόσο καιρό, δεν έλαβα αυτόματη ειδοποίηση και.. το ξέχασα! α. λόγω msn αριθμού για ψευτό-επαγγελματική χρήση (διάθεση αγροτικού προιόντος). Μπλέξαμε.. β. για το α. / παρ'οτι σε γειτονικό διαμέρισμα δοκιμάσαμε forthnet+hol αλλά δεν παίρνουμε σωστή -αξιόπιστη, χωρις αποσυνδέσεις- γραμμή και δεν βγάζω άκρη με τις μεταθέσεις ευθυνών οτε<->φορθ<->οτε, τα γνωστά, ξέρεις.. γ. ΑΥΤΗ είναι μια κάποια λύση! Ευχαριστω, ξεκίνησα να το ψάχνω... Πάντως στο διάστημα αυτό ακολούθησαν 2-3 ακόμα συνομιλίες με το ίδιο ύφος: -Θέλετε δέσμευση; -Εχετε router; -Γειά σας!
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 poulinos συγνώμη που δεν απάντησα τόσο καιρό, δεν έλαβα αυτόματη ειδοποίηση και.. το ξέχασα! α. λόγω msn αριθμού για ψευτό-επαγγελματική χρήση (διάθεση αγροτικού προιόντος). Μπλέξαμε.. β. για το α. / παρ'οτι σε γειτονικό διαμέρισμα δοκιμάσαμε forthnet+hol αλλά δεν παίρνουμε σωστή -αξιόπιστη, χωρις αποσυνδέσεις- γραμμή και δεν βγάζω άκρη με τις μεταθέσεις ευθυνών οτε<->φορθ<->οτε, τα γνωστά, ξέρεις.. γ. ΑΥΤΗ είναι μια κάποια λύση! Ευχαριστω, ξεκίνησα να το ψάχνω... Πάντως στο διάστημα αυτό ακολούθησαν 2-3 ακόμα συνομιλίες με το ίδιο ύφος: -Θέλετε δέσμευση; -Εχετε router; -Γειά σας! σορρυ και απο μενα που αργησα να απαντησω. α.και σε αλλους παροχους μπορεις το pseudo msn να το κανεις νουμερο voip. β.εχει να κανει με την γραμμη ολα ειναι θεμα τυχης.ειδικα αμα εισαι μακρυα απο το κτιριο του οτε.επισης τα καλωδια ειναι ολα του οτε.ο παροχος μονο ενα dslam εχει για αυτο και οπως λες ριχνουν την ευθυνη στον οτε εκτος αν φταιει η καλωδιωση του πελατη στο σπιτι οποτε αυτο το κοιταει παροχος-πελατης-ηλεκτρολογος. γ.εχω και εγω ενα ρουτερ ελαχιστα χρησιμοποιημενο over isdn που μου εχει ξεμεινει εδω και αρκετο καιρο.Linksys wag200.
pigeon Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Λοιπόν με έχεις βάλει στο ψάξιμο για τα καλά! Και πάλι ευχαριστώ και υποκλίνομαι για τις πληροφορίες που έδωσες
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 anytime.απλα αργησα και εγω λιγακι να απαντησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα