thessalonik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια με ποιο προγραμμα μετατρεπω μια ταινια απο DVD => AVI ?
άδικος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Gordian Knot είναι η επιλογή μου, αλλιώς Auto Gordian Knot & καθαρίζεις πιο εύκολα.
TheELF Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Gordian Knot είναι η επιλογή μου, αλλιώς Auto Gordian Knot & καθαρίζεις πιο εύκολα. Πες ότι πρέπει να αναβαθμίσεις και τα DivX/XviD codec όμως, γιατί είναι με κάτι codec από πριν 500 χρόνια. Αν και πολύ καλό το Autogk και με πολλές ρυθμίσεις ποιο εύκολα είναι με το free make video,αν η ταινία είναι προστατευμένη θα χρειαστείς και το anydvd ή κάποιο αντίστοιχο.
άδικος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Πες ότι πρέπει να αναβαθμίσεις και τα DivX/XviD codec όμως, γιατί είναι με κάτι codec από πριν 500 χρόνια. Ισχύει Το AutoGK δε θα έλεγα ότι έχει ιδιαίτερες ρυθμίσεις, ούτε πολλές, & είναι απλό στη χρήση του.
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Free Video Converter της freemake.com προτείνω εγώ για την απλότητα του... επίσης μεταφέρεται το topic στην ενότητα Video και Audio Software
thessalonik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Πες ότι πρέπει να αναβαθμίσεις και τα DivX/XviD codec όμως, γιατί είναι με κάτι codec από πριν 500 χρόνια. Αν και πολύ καλό το Autogk και με πολλές ρυθμίσεις ποιο εύκολα είναι με το free make video,αν η ταινία είναι προστατευμένη θα χρειαστείς και το anydvd ή κάποιο αντίστοιχο. free make video IT IS! ευχαριστω πολυ παιδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα