Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας.

Εχω ένα θεμα με τον ΟΤΕ και θα ηθελα την αποψη σας.

Εχω απλη pstnγραμμη και adsl 24 από conn-x.

Τον Οκτωβρη, με πηρε καποιος από τον ΟΤΕ τηλεφωνο και μουειπε ότι θα μου μειωσουν το παγιο μου κατά 20 ευρω περιπου χωρις να κανω εγωτιποτα, αρκει να μεινω σε αυτους αλλον ένα χρονο. Εγω τους ειπα ότι παιζει ναμετακομισω και μου ειπαν ότι δεν υπαρχει προβλημα. Οποτε ειπα ΟΚ και αρχισε ημειωση του παγιου.

Τωρα που βρηκα σπιτι να μετακομισω τελικα, πηρα στο 13888και ρωτησα για μεταφορα γραμμης.

1ο σοκ : η κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε ότι ημεταφορα είναι γυρω στα 80 ευρω (γραμμη + adsl) , +12 ευρω αν θελω να κρατησω τον αριθμο μου!

2ο σοκ : μου ειπε ότι το παγιο μου είναι μειωμενομονο για το πρωτο εξαμηνο, και ότι αυτή ηταν η συμφωνια!

Αφου λοιπον:

Α. δεν ενημερωθηκα ουτε για το ότι το παγιο μου ηταν ΜΕΙΩΜΕΝΟκατά 20 ευρω ΜΟΝΟ για 6 μηνες.

Β.Δεν μου ειπε ο υπαλληλος τον Οκτωβρη ότι η μεταφοραγραμμης θα ηταν 80 ευρω και αρα δεν θα με συνεφερε.

Γ. Δεν υπαρχει πουθενα η υπογραφη μου, μιας και η συμφωνιαεγινε τηλεφωνικα, εστω και αν ηχογραφειται η κληση.

Σας ρωταω :

Μπορω να τους γραψω κανονικα και να παω σε forthnet?

Πώς να κινηθω για να τους πω να ακυρωσουν τα παντα ?

Ευχαριστω πολύ παιδια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σπάσεις το συμβόλαιο αλλά θα πληρώσεις ρήτρα...

Δημοσ.

Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σπάσεις το συμβόλαιο αλλά θα πληρώσεις ρήτρα...

Νομικα πως γινεται να πληρωσω ρητρα απο τη στιγμη που δεν εχω βαλει καοπυ την υπογραφη μου?

Δημοσ.

Κ η ρητρα θα πονέσει.Κανα 100Ε για πλακα...Ο πωλητης σου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα,αρκει να μη θες να το διακοψεις.(δε νομιζω οτι του ειπες οτι με τη μετακομιση θελεις να αλλαξεις και παροχο και να σου απαντησε κανενα προβλημα-εκει υπαρχει θεμα)

Μεταφορα αριθμου κ νεα τηλ συνδεση παντου χρεωνεται.Δεν το γνωριζες?Κ αν δεν το γνωριζες δε ρωτησες?Τζαμπα θα το κάνουν?(δε στη λέω,αλλά κάποια πράγματα είναι αυτονόητα κ ειδικα το κομματι των τηλεπικοινωνιων θέλει προσοχη)Ο υπαλληλος οφειλει να σε ενημερωσει,και ειναι υποχρεωμένος να απαντησει ακριβώς σε ότι τον ρωτήσεις.Από κει και πέρα το όνομα του υπαλλήλου το έχεις?Ξεκίνα από εκεί!

Πλέον η τηλεφωνικη συγκαταθεση μετραει σα φυσικη για ανανεωσεις.Υπογραφες θελουν σιγουρα σε νεες υπηρεσιες.Βεβαια νομικα δε ξερω κατα ποσο ισχυει.Επισης να πας και να πεις δεν ηξερα,ειναι καπως αφου ουσιαστικα εχεις εποφεληθει της εκπτωσης.

Θα προτεινα να μιλησεις με το τμημα καταργησεων,με καποιον προισταμενο βαρδιας και να μη δειξεις ότι σε ενοχλει το οικονομικο,αλλα η βαβουρα.Να δηλωσεις οτι θες να παραμεινεις στον Οτε αλλα να παρεις αλλο ενα 6μηνο εκπτωση και ισως ισοφαρισεις τη χασουρα της μεταφορας.Καλα ξεμπερδεματα φιλε μου...

Στις τηλεφωνικές συναλλαγές κοιτάς πάντα τι παίρνεις,οπως κοιτάς τα ρέστα σου.Όλοι μπορεί να σε φάνε όπως και ο περιπτεράς της γειτονιάς σου,ακούσια ή εκούσια.

Δημοσ.

Κ η ρητρα θα πονέσει.Κανα 100Ε για πλακα...Ο πωλητης σου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα,αρκει να μη θες να το διακοψεις.(δε νομιζω οτι του ειπες οτι με τη μετακομιση θελεις να αλλαξεις και παροχο και να σου απαντησε κανενα προβλημα-εκει υπαρχει θεμα)

Μεταφορα αριθμου κ νεα τηλ συνδεση παντου χρεωνεται.Δεν το γνωριζες?Κ αν δεν το γνωριζες δε ρωτησες?Τζαμπα θα το κάνουν?(δε στη λέω,αλλά κάποια πράγματα είναι αυτονόητα κ ειδικα το κομματι των τηλεπικοινωνιων θέλει προσοχη)Ο υπαλληλος οφειλει να σε ενημερωσει,και ειναι υποχρεωμένος να απαντησει ακριβώς σε ότι τον ρωτήσεις.Από κει και πέρα το όνομα του υπαλλήλου το έχεις?Ξεκίνα από εκεί!

Πλέον η τηλεφωνικη συγκαταθεση μετραει σα φυσικη για ανανεωσεις.Υπογραφες θελουν σιγουρα σε νεες υπηρεσιες.Βεβαια νομικα δε ξερω κατα ποσο ισχυει.Επισης να πας και να πεις δεν ηξερα,ειναι καπως αφου ουσιαστικα εχεις εποφεληθει της εκπτωσης.

Θα προτεινα να μιλησεις με το τμημα καταργησεων,με καποιον προισταμενο βαρδιας και να μη δειξεις ότι σε ενοχλει το οικονομικο,αλλα η βαβουρα.Να δηλωσεις οτι θες να παραμεινεις στον Οτε αλλα να παρεις αλλο ενα 6μηνο εκπτωση και ισως ισοφαρισεις τη χασουρα της μεταφορας.Καλα ξεμπερδεματα φιλε μου...

Στις τηλεφωνικές συναλλαγές κοιτάς πάντα τι παίρνεις,οπως κοιτάς τα ρέστα σου.Όλοι μπορεί να σε φάνε όπως και ο περιπτεράς της γειτονιάς σου,ακούσια ή εκούσια.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Ηξερα οτι η μεταφορα κανει καποια λεφτα , λογικο ειναι, αλλα ρε παιδια, οχι και σαν νεα τηλεφωνικη συνδεση να την πληρωνουμε. Δηλαδη, σε καποιον που ειναι ηδη συνδρομητης σου, γιατι τον αντιμετωπιζεις σα σκουπιδι?

Δεν του ειπα οτι θελω να αλλαξω παροχο, του ειπα οτι θελω να μετακομισω και δεν μου ειπε : "Ξερετε η αλλαγη γραμμης κοστιζει τοσο". Ισως βεβαια να μην ειναι υποχρεωμενος.

Για αυτο που εχω εξοργιστει πιο πολυ ειναι για την εκπτωση στο εξαμηνο κι οχι σε ολο το χρονο και εκει νομιζω οτι δεν μου το ανεφερε!

Δημοσ.

Σε αυτο μπορεις να πατησεις και να κανεις κατι,αλλα και παλι οφελος ουσιαστικο δεν εχεις με την προυποθεση οτι δε θες να φυγεις απο οτε.

Γιατι:

Αν δεν ειχες δεσμευση,δε θα ειχες παρει προσφορα,που σημαινει ότι απλα θα συνεχιζες στο νεο σου σπιτι αδεσμευτος και μονο κοστος τη μεταφορα τηλεφωνου και adsl σε οτι πακετο ειχες (92ε κοστος μτφρ+60ε εκπτωσης που θα ειχες χασει=152ε κοστος).

Τωρα που εχεις δεσμευση,απλα εισαι υποχρεωμενος να παραμεινεις στο πακετο που εισαι για αλλο ενα εξαμηνο χοντρικα με κοστος (92ε κοστος μτφ - 20χ3λογαριασμους εκπτωση=32ε πραγματικο κοστος)

Αν διαπραγματευτεις την παραμονη σου ισως καταφερεις κατι παραπανω, αλλα αν θελησεις να διακοψεις πας (100+ρητρα+92 μτφ-60εκπτωση=132ε πραγματικο κοστος)

Τα πραγματα ανεβαινουν και αλλο αν τελικα αποφασισεις να αλλαξεις παροχο...

Οποτε η δευτερη περιπτωση (αυτο που σου συμβαινει τωρα δλδ) ειναι η λιγοτερο ζημιογονα.

Συγγνωμη που γραφω καπως περιεργα αλλα ψιλοβιαζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...