Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα δισκο ssd VertexII και καποιες φορες μου πεταει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση χωρις παντα να την βρισκει στις αρχικες οθονες και να θελει το pc τερματισμο ή επανεκκινηση για να τον δει και να μπει στα windows.

Υπαρχει καποια εφαρμογη να μου πει αν ειναι προβλημα δισκου ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/OCZ_Vertex_2,_Vertex_LE,_Agility_2/

δοκιμασε το πολυεργαλειο της ocz,νομιζω τσεκαρει το smart για προβληματα

τον ιδιο εχω και δεν ειχα ποτε προβλημα με μπλε οθονες που λες

δοκιμασε επισης να αναβαθμισεις το firmware του με το παραπανω εργαλειο,πολλες φορες λυνονται προβληματα ετσι

ps μπορει να ειναι και θεμα μητρικης,σιγουρεψου οτι ο δισκος ειναι στο sata 1 καναλι και σε mode ahci (απο το bios αυτο) για καλο και για κακο κανε και κανενα bios update στην μητρικη

Δημοσ.

Ευχαριστω.....Τον εχω 18 μηνες και παντα στο ιδιο καναλι που απο οτι μου ειπε φιλος χθες που το ειδε δεν ειναι στο πρωτο καναλι και μαλλον θα ερθει να αλλαξουμε τη σειρα αυριο...

Ελεγξε με ενα boot cd μνημες κλπ και τα ειδε ΟΚ.

Αν μεταφερθει σε αλλη θεση θα θελει format ?

Το πολυεργαλειο ποιο ακριβως ειναι απο τη σελιδα που μου λες ?

Δημοσ.

OCZ Toolbox (Firmware Updater) κατεβαζεις απο το παραπανω link που εδωσε ο Redshift. Λογικα 18 μηνες ssd εχει πολυ παλιο firmware. Η αλλαγη SATA δεν χρειαζεται format αλλα το καλο ειναι να ειναι στο 1.

Δημοσ.

Αν μεταφερθει σε αλλη θεση θα θελει format ?

Φορμάτ όχι αλλά θα χρειαστεί να κάνετε επιδιόρθωση εκκίνησης από το dvd τον windows αν δεν τα καταφέρει αυτόματα θα πρέπει μόνοι σας να εκτελέσετε το bootrec.

Εκτός από το smart τρέξε το hard disk sentinel για περισσότερες πληροφορίες,και έλεγχο επιφάνειας αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια....Ο δισκος τελεικα ειναι λιγο νεοτερος...14 μηνων !!!

Τον ιδιο εχουμε. Ειχα και εγω μπλε οθονες (αλλα μετα εκανε κανονικα restart). Του εβαλα το τελευταιο firmware και απο τοτε κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Τον ιδιο εχουμε. Ειχα και εγω μπλε οθονες (αλλα μετα εκανε κανονικα restart). Του εβαλα το τελευταιο firmware και απο τοτε κανενα προβλημα.

Ευχαριστω.Επειδη για μενα το θεωρω επικυνδυνο να κανω κατι τετοιο θα το κανει φιλος που ξερει

Δημοσ.

Ευχαριστω.Επειδη για μενα το θεωρω επικυνδυνο να κανω κατι τετοιο θα το κανει φιλος που ξερει

Γιαννη και στον δισκο και στην μητρικη κανε firmware update

Δημοσ.

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KC/#download

ειναι σχετικα παλια οποτε σιγουρα κανε bios update και στην μητρικη

health ο δισκος ειναι στο 100% οποτε λογικα εισαι οκ αλλα για σιγουρια τσεκαρε και με το επισημο εργαλειο της ocz

καποια ασυμβατοτητα μεταξυ sata controller και δισκου η καποιο bug στο firmware του δισκου ειναι

οπως σου ειπα και παραπανω για να αποκλεισεις ολες τις περιπτωσεις κανε update και στα 2,πηγαινε τον στο sata 1 και αλλαξε και καλωδιο και μετα βλεπουμε

Δημοσ.

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KC/#download

ειναι σχετικα παλια οποτε σιγουρα κανε bios update και στην μητρικη

health ο δισκος ειναι στο 100% οποτε λογικα εισαι οκ αλλα για σιγουρια τσεκαρε και με το επισημο εργαλειο της ocz

καποια ασυμβατοτητα μεταξυ sata controller και δισκου η καποιο bug στο firmware του δισκου ειναι

οπως σου ειπα και παραπανω για να αποκλεισεις ολες τις περιπτωσεις κανε update και στα 2,πηγαινε τον στο sata 1 και αλλαξε και καλωδιο και μετα βλεπουμε

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Τελικα ηρθε φιλος χθες βαλαμε τον δισκο ssd στην πρωτη θεση της μητρικης πηγαμε να κανουμε εγκατασταση αλλα δεν τον εβρισκε για να γινει σε αυτον η εγκατασταση

Αποσυνδεσαμε τους αλλους δυο sata και τον ειδε αλλα στις επιλογες δισκου δεν μπορουσε να τον κανει format για να ακολουθησει η εγκατασταση.

Παει ο δισκος... :cry: :cry: :cry:

Διαμορφωσα ενα partition απο τους αλλους δυο και εκανα εγκατασταση εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...