Porg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 στη ΔΕΗ μπορουν να δουν ποιες μερες ειχα τη μεγαλυτερη καταναλωση ωστε να μπορεσω να διασταυρωσω και τις ενεργειες του απο πανω; (για ενα διαστημα ειχα φυγει διακοπες) Δεν έχουν ιδέα, τον μετρητή βλέπουν μία φορά κάθε 4μήνες και ανάλογα χρεώνουν έκανες ότι είπε ο pournaras στο #4; πόση κατανάλωση είχες και πόσο ήταν το αντίστοιχο πέρυσι;
pournaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 αν φερω ενα φιλο ηλεκτρολογο με αμπερομετρο λετε να βρει αν κλεβει καποιος ρευμα; στη ΔΕΗ μπορουν να δουν ποιες μερες ειχα τη μεγαλυτερη καταναλωση ωστε να μπορεσω να διασταυρωσω και τις ενεργειες του απο πανω; (για ενα διαστημα ειχα φυγει διακοπες) Και βεβαια, αν εχεις φιλο ηλεκτρολογο να τον φερεις. Οχι ηλεκτρολογο στα χαρτια, ανθρωπο που να ξερει πεντε πραγματα απο εγκαταστασεις ετσι; Απο κει και περα, οπως ειπες στο πρωτο σου μηνυμα, ειδες καταναλωση 1500κιλοβατ μεσα σε μια βδομαδα, αυτο ειναι τραγικο, κοιταξες αυτα που ειπαμε; Τουλαχιστον εκλεισες το γενικο απο το σπιτι σου ωστε να σιγουρευτεις οτι δε σε κλεβουν;
andybgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 παιδια δυστυχως μετα απο αυτες τις ενεργειες, με κλειστο τον γενικο ή και ακομα με αποσυνδεμενες ηλεκτρικες συσκευες το ρολοι σταματαει...θα το ρισκαρω να πω στη ΔΕΗ να το παρει και να το κοιταξει. ξερει κανεις μετα απο ποσες μερες κοβει η ΔΕΗ το ρευμα μετα τη ληξη του λογαριασμου; γιατι για διακονονισμο δε το βλεπω να γινετε λογο του χαρατσιου
andybgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ευχαριστω για τη βοηθεια, το θεμα το κλεινω εδω. Θα προσθεσω μερικα σχολια που αξιζει να σημειωθουν.. Πηγα στη ΔΕΗ, δεν εβγαλα ακρη. Εστειλα e-mail στο dei.gr και μετα απο 2 μερες με πηρε τηλεφωνο μια γλυκητατη φωνη υπαλληλος της ΔΕΗ απο τα κεντρικα τους, καθομασταν 30 λεπτα στη γραμμη να λυσουμε το προβλημα, μου ειπαν οτι θα γινει ελεγχος, το ρευμα δεν θα κοπει στην περιπτωση μου, και απο τη στιγμη που δεν μπορει το υποκαταστημα της ΔΕΗ να μου κανει διακανονισμο λογο του χαρατσιου μου δωσανε τη λυση να το πληρωσω μεσο ΑΤΜ με δοσεις μονος μου και οποτε θελω "αρκει να φαινετε στη ΔΕΗ οτι μπαινουν καποια χρηματα", και πολλα πολλα αλλα. Δεν εχω συνηθισει να λεω την παρακατω φραση για τις Δημοσιες Υπηρεσιες, αλλα σε αυτην την περιπτωση αξιζει να τους πω ενα "Μπραβο" δημοσια για την εξυπηρετηση, αντιθετος με το υποκαταστημα της ΔΕΗ που δεν με εξυπηρετησε καθολου. Αν εχετε παρομοιο προβλημα, μπειτε στο dei.gr στειλτε ε-μαιλ, και θα εξυπηρετηθητε..πραγματικα δεν το περιμενα να επικοινωνησουν μαζι μου.
pournaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ευχαριστω για τη βοηθεια, το θεμα το κλεινω εδω. Θα προσθεσω μερικα σχολια που αξιζει να σημειωθουν.. Πηγα στη ΔΕΗ, δεν εβγαλα ακρη. Εστειλα e-mail στο dei.gr και μετα απο 2 μερες με πηρε τηλεφωνο μια γλυκητατη φωνη υπαλληλος της ΔΕΗ απο τα κεντρικα τους, καθομασταν 30 λεπτα στη γραμμη να λυσουμε το προβλημα, μου ειπαν οτι θα γινει ελεγχος, το ρευμα δεν θα κοπει στην περιπτωση μου, και απο τη στιγμη που δεν μπορει το υποκαταστημα της ΔΕΗ να μου κανει διακανονισμο λογο του χαρατσιου μου δωσανε τη λυση να το πληρωσω μεσο ΑΤΜ με δοσεις μονος μου και οποτε θελω "αρκει να φαινετε στη ΔΕΗ οτι μπαινουν καποια χρηματα", και πολλα πολλα αλλα. Δεν εχω συνηθισει να λεω την παρακατω φραση για τις Δημοσιες Υπηρεσιες, αλλα σε αυτην την περιπτωση αξιζει να τους πω ενα "Μπραβο" δημοσια για την εξυπηρετηση, αντιθετος με το υποκαταστημα της ΔΕΗ που δεν με εξυπηρετησε καθολου. Αν εχετε παρομοιο προβλημα, μπειτε στο dei.gr στειλτε ε-μαιλ, και θα εξυπηρετηθητε..πραγματικα δεν το περιμενα να επικοινωνησουν μαζι μου. Παντως θα σου προτεινα να βαλεις ενα μετρητη καταναλωσης στον πινακα σου σαν αυτους: http://www.creli.gr/products/din-rail-digital-watt-hour-meters http://www.ergo-tel.gr/product_info.php?cPath=342_387&products_id=7283 και να ξεκινησεις να μετρας παραλληλα με το ρολοι σου να δεις αν λενε τα ιδια, αλλα και απο την αλλη, να εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη, για το τι καις στην καθε χρονικη στιγμη.
akis_supernatural Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 παιδια κατι πρεπει να παιζει με τη Δεη.... μου συνεβει ακριβως το ιδιο και σε μενα χθες...... ενω ο εκαθαριστικος ερχοταν κατω απο τις 800 κιλοβατορες γι αυτο και μπορεσα και μπηκα και στο κοινωνικο τιμολογιο ξαφνικα χθες που ηρθε ο εκαθαριστικος μου δειχνει καταναλωση 1650 κιλοβατορες.....!!!!! κοιταξα στο μετρητη και οντως τοσο εδειχνε ομως αυτο το διαστημα δεν εκανα καποια ιδιαοτερη καταναλωση οπως τους προηγουμενους μηνες..... μηπως τελικα κατι παιζει με τη ΔΕΗ????
le Gaulois57 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Προφανώς βάλανε τη χρονοχρέωση.... Δηλαδή δεν είναι μόνο (πια...) πόσο ρεύμα ξοδεύεις αλλά μπήκε και σε πόση ώρα το ξοδεύεις. Λείπεις όλη μέρα και μόλις πας σπίτι,να το αιρκοντίσιον να η κουζίνα,να το πλυντήριο,σε πέντε ώρες μέχρι να κοιμηθείς τόσα kW σε τόσες ώρες,δυασανάλογα με τον επιμερισμό αν ήσουνα όλη μέρα σπίτι και έκαιγες "από λίγο" για όλα... ...Το σκεφτόντουσαν παλιά,το χώσανε τώρα αντί αύξησης....
akis_supernatural Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Προφανώς βάλανε τη χρονοχρέωση.... Δηλαδή δεν είναι μόνο (πια...) πόσο ρεύμα ξοδεύεις αλλά μπήκε και σε πόση ώρα το ξοδεύεις. Λείπεις όλη μέρα και μόλις πας σπίτι,να το αιρκοντίσιον να η κουζίνα,να το πλυντήριο,σε πέντε ώρες μέχρι να κοιμηθείς τόσα kW σε τόσες ώρες,δυασανάλογα με τον επιμερισμό αν ήσουνα όλη μέρα σπίτι και έκαιγες "από λίγο" για όλα... ...Το σκεφτόντουσαν παλιά,το χώσανε τώρα αντί αύξησης.... το θεμα ειναι οτι κατω στο ρολοι φαινεται οτι τα εχω καψει. δεν εκανα καμια παραπανω καταναλωση απο αυτην που εκανα τα προηγουμενα χρονια.....για να μην πω οτι προσεχα και λιγο παραπανω.... τι γινεται ρε φουστη μου???
le Gaulois57 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Κοίτα,εγώ πλάκα κάνω,γιατί αυτό που λέω προϋποθέτει τηλεχειριζόμενο μετρητή,κάτι σαν το νυχτερινό δηλαδή με επαυξημένη διαχειριστική δυνατότητα,δηλαδή να μετράει συγκεκριμμένες ώρες.... Σιγά μη βάλει η ΔΕΗ σε κάθε ρολόϊ κι από έναν τέτοιον. Κάποιος σε "κλέβει";
DrLo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Προφανώς βάλανε τη χρονοχρέωση.... Δηλαδή δεν είναι μόνο (πια...) πόσο ρεύμα ξοδεύεις αλλά μπήκε και σε πόση ώρα το ξοδεύεις. Λείπεις όλη μέρα και μόλις πας σπίτι,να το αιρκοντίσιον να η κουζίνα,να το πλυντήριο,σε πέντε ώρες μέχρι να κοιμηθείς τόσα kW σε τόσες ώρες,δυασανάλογα με τον επιμερισμό αν ήσουνα όλη μέρα σπίτι και έκαιγες "από λίγο" για όλα... ...Το σκεφτόντουσαν παλιά,το χώσανε τώρα αντί αύξησης.... Δεν υπάρχει αυτό. Απλά δεν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να γίνει. Ψάξε τον όρο "smart grid". Μακάρι να γινόταν Κοίτα,εγώ πλάκα κάνω,γιατί αυτό που λέω προϋποθέτει τηλεχειριζόμενο μετρητή,κάτι σαν το νυχτερινό δηλαδή με επαυξημένη διαχειριστική δυνατότητα,δηλαδή να μετράει συγκεκριμμένες ώρες.... Σιγά μη βάλει η ΔΕΗ σε κάθε ρολόϊ κι από έναν τέτοιον. Κάποιος σε "κλέβει"; Το γράφεις παρακάτω. Η ΔΕΗ δεν έχει κανένα λόγο να μη το κάνει, όταν αυτό γίνει ευρέως δυνατό. Απλά χριεάζεται σοβαρή επένδυση και προγραμματισμός οπότε χωρίς ανταγωνισμό και πίεση από την κατανάλωση η ΔΕΗ δεν θα είναι και από τις πρώτες εταιρείες που θα το υλοποιήσουν.
pournaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 το θεμα ειναι οτι κατω στο ρολοι φαινεται οτι τα εχω καψει. δεν εκανα καμια παραπανω καταναλωση απο αυτην που εκανα τα προηγουμενα χρονια.....για να μην πω οτι προσεχα και λιγο παραπανω.... τι γινεται ρε φουστη μου??? Τι να γινει... διαβασε το θεμα απο την αρχη, και κανε κι εσυ οτι ειπαμε στο αλλο παιδι, παραλληλα σκεψου το και για τις συσκευουλες που εβαλα στην πισω σελιδα, ωστε να εχεις ανα πασα στιγμη ελεγχο, για το αν το ρολοι σου "κανει νερα". Βεβαια μην ξεχνιομαστε, οτι ειχαμε εναν απο τους πιο κρυους χειμωνες με παραλληλο προβλημα κοστους του πετρελαιου, που πολλοι απο εμας διαλεξαν ηλεκτρικη θερμανση, αλλα το ξεχναμε στο μετρημα
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, μια ημερα των ημερων μου ηρθε ενας λογαριασμος της δεη τρελος και το εψαξα λιγο ψωναξα ηλεκτρολογο στο σπιτι ειδε τον πινακα ηταν ενταξει μετα φωναξα τον δεδδηε και ελεγχξε τον μετρητη και βρηκε αποκλιση + 5% και στειλανε μια ημερα μετα καποιον να ξαναμετρησει την καταναλωση του κατω ακινητου διοτι το ρολοι δεν εγραφε. Μου ειπανε οτι θα μου αλλαξουν μετρητη .Υπαρχει κατι που δεν μου λενε ετσι αισθανομαι...7120 κw για ενα τετραμηνο. Σημειωτεον δεν εχουμε κεντρικη θερμανση,ηλεκτρικο θερμοσιφωνα,ουτε κουζινα μου ειχανε καει εδω και τρια χρονια και δεν εχω παρει αλλα .Μαγειρευω με μεγαλο γκαζακι εχω τον ηλιακο και πλενω τα ρουχα στα χερια. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ
takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Στις 11/3/2012 στις 8:57 ΜΜ, andybgr είπε παιδια δυστυχως μετα απο αυτες τις ενεργειες, με κλειστο τον γενικο ή και ακομα με αποσυνδεμενες ηλεκτρικες συσκευες το ρολοι σταματαει...θα το ρισκαρω να πω στη ΔΕΗ να το παρει και να το κοιταξει. ξερει κανεις μετα απο ποσες μερες κοβει η ΔΕΗ το ρευμα μετα τη ληξη του λογαριασμου; γιατι για διακονονισμο δε το βλεπω να γινετε λογο του χαρατσιου Καλησπέρα..Δεν έχει καμμία δουλειά η ΔΕΗ.. Υπεύθυνη εδώ και χρόνια είναι πλέον η Δεδδηε.. Εκεί θα πας.. 1 ώρα πριν, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ είπε Καλημερα σας, μια ημερα των ημερων μου ηρθε ενας λογαριασμος της δεη τρελος και το εψαξα λιγο ψωναξα ηλεκτρολογο στο σπιτι ειδε τον πινακα ηταν ενταξει μετα φωναξα τον δεδδηε και ελεγχξε τον μετρητη και βρηκε αποκλιση + 5% και στειλανε μια ημερα μετα καποιον να ξαναμετρησει την καταναλωση του κατω ακινητου διοτι το ρολοι δεν εγραφε. Μου ειπανε οτι θα μου αλλαξουν μετρητη .Υπαρχει κατι που δεν μου λενε ετσι αισθανομαι...7120 κw για ενα τετραμηνο. Σημειωτεον δεν εχουμε κεντρικη θερμανση,ηλεκτρικο θερμοσιφωνα,ουτε κουζινα μου ειχανε καει εδω και τρια χρονια και δεν εχω παρει αλλα .Μαγειρευω με μεγαλο γκαζακι εχω τον ηλιακο και πλενω τα ρουχα στα χερια. Καλησπέρα..Θα πάει να ελεγχθεί ο μετρητής στο ΤΜΟ...Εκεί θα σου απαντήσουν αν έχει κάποιο πρόβλημα.. Μήπως είχες καποα συσκευή που είχε μεγαλη κατανάλωση...Ότι θα αλλάξουν τον μετρητή δεν σημαίνει κάτι... Φαντάζομαι ότι δεν είχε παραβιαστεί..
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 5% ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ. ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΚΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΧΤΩ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ 7120KW ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ. 👨🔧
bill999r Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ είπε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 5% ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ. ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΚΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΧΤΩ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ 7120KW ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ. 👨🔧 Φαντάζομαι υποψιάζεσαι ρευματοκλοπη; Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο φαντάζομαι θα το εντοπίσει η ΔΕΔΔΗΕ. Μην αγχώνεσαι δεν είναι χθεσινοι. Ο ηλεκτρολόγος που φωνάξεις δεν έριξε καμία μάτια στο ρολόι να δει αν γίνεται τίποτα περίεργο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα