Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, greekfragma είπε ρε μάγκα....έχεις χαρτί υπόθεσης. 19/9/2005 σου λέει βεβαίωσε παράβαση η τροχαία σε αυτό το τμήμα. Πάρε τηλέφωνο στο συγκεκριμένο τμήμα και ζήτα να μιλήσεις με κάποιον να σε ενημερώσει. Βρε ντάξει έχω ενημερώσει ήδη τον δικηγόρο μου θα το μάθουμε δεν είναι το θέμα εκεί , έτσι για την ιστορία ως αδίκημα στο χαρτί αυτό αναφέρεται ως εξής : 1 ΠΑΡΑ.ΑΡΘ.20#12Γ Ν.2696/99 που σύμφωνα με μια πρόχειρη αναζήτηση μάλλον πήγαινα πάνω από 30 km/h παραπάνω όμως σύμφωνα με τον νόμο θα έπρεπε να αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης κάτι που δεν έγινε.
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Just now, Dark_Nightfall said: Βρε ντάξει έχω ενημερώσει ήδη τον δικηγόρο μου θα το μάθουμε δεν είναι το θέμα εκεί , έτσι για την ιστορία ως αδίκημα στο χαρτί αυτό αναφέρεται ως εξής : 1 ΠΑΡΑ.ΑΡΘ.20#12Γ Ν.2696/99 που σύμφωνα με μια πρόχειρη αναζήτηση μάλλον πήγαινα πάνω από 30 km/h παραπάνω όμως σύμφωνα με τον νόμο θα έπρεπε να αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης κάτι που δεν έγινε. το τι θα έπρεπε να κάνουν οι τροχαίοι με το γράμμα του νόμου σε κάθε παράβαση είναι άλλο καπέλο. αν κάναν ότι έγραφε ο ΚΟΚ στις ποινές παραβάσεων, το 90% των οδηγών στο Ελλαδιστάν θα ήταν φυλακή ισόβια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα