toyo73 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Lacepo είπε μεχρι στιγμης ηταν εκτος και αν αλλαξε κατι, επι του αρχικου ποσου υπολογιζονταν. Ρωτα την εφορια της γειτονιας σου για περισσοτερα! Δεν ξερω ρωταω.Γιατι ξαφνικα ξεφυτρωνουν κλησεις ποδηλατου, ακομη και απο καρο του παππου.Μπορει να βγηκε με μπαντιλικια απο την αποθηκη και να την θυμηθηκαν τωρα, μετα απο 50 χρονια.
Lacepo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, toyo73 είπε Δεν ξερω ρωταω.Γιατι ξαφνικα ξεφυτρωνουν κλησεις ποδηλατου, ακομη και απο καρο του παππου.Μπορει να βγηκε με μπαντιλικια απο την αποθηκη και να την θυμηθηκαν τωρα, μετα απο 50 χρονια. Λαθος, τελικα καθε μηνα που θα αλλαζει το ποσο σε αυτο θα εχεις προσαυξηση και οχι επι του αρχικου.
toyo73 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Lacepo είπε Λαθος, τελικα καθε μηνα που θα αλλαζει το ποσο σε αυτο θα εχεις προσαυξηση και οχι επι του αρχικου. Ε, τοτε δεν ειναι 1%.Ειδικα εαν φανερωθει καμια ξεχασμενη κληση χρονων, οπως αυτες που θυμαται ο δημος, που καποιες τις παιρνεις και εν αγνοια σου η τις εχεις πληρωσει, αλλα ειναι αλλα ειναι σκληρες για να πεθανουν.
Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Επαναφέρω το θέμα για μια ερώτηση πριν συμβουλευτώ δικηγόρο , το 2005 με σταματάνε Αττική Οδό με ραντάρ πηγαίνοντας με 150 ενώ το όριο ήταν 120 και μου λέει ο τροχαίος θα σου έρθει χαρτί για δικαστήριο κτλ κτλ οκ λέω φεύγω. Από τότε δεν έχει έρθει χαρτί και πρόσφατα τυχαία μαθαίνω ότι το 2009 έγινε δικαστήριο λέει (ερήμην) και καταδικάστηκα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει έρθει κάποιο πρόστιμο να πληρώσω ούτε έχει βεβαιωθεί κάποιο όφελος στην εφορία όλα αυτά τα χρόνια. Να σημειωθεί εδώ ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ +30 Km/h πάνω από το όριο προβλέπεται πρόστιμο 100 ευρώ , το θέμα είναι παίζει να έχει πάρει προσαυξήσεις και να μην το ξέρω ;
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 έχει τρύπες και μπέρδεμα η περιγραφή σου. 2005 παρέλαβες χαρτί από τον τροχαίο με το ραντάρ με τη βεβαίωση της παράβασης; γράφει τροχαία αυτοκινητοδρόμων και την παράβαση των 150 με όριο τα 120; την υπέγραψες; αρνήθηκες και έφυγες; το έμαθες πρόσφατα...πως και από ποιόν; και εφόσον το έμαθες δεν έψαξε ο δικηγόρος σου στο αρχείο του solon για την δίκη ερήμην σου; δε ξέρω...πολλά κενά. 1
Nabuko Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Από τότε δεν έχει έρθει χαρτί Η διεύθυνση που αναγραφόταν στην άδεια ήταν η ίδια με αυτή που έμενες? 13 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε και πρόσφατα τυχαία μαθαίνω ότι το 2009 έγινε δικαστήριο λέει (ερήμην) και καταδικάστηκα. Σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσεις και τα έξοδα της δίκης. Καταδικάστηκες σε τι? ποινή δεν έμαθες?
Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε έχει τρύπες και μπέρδεμα η περιγραφή σου. 2005 παρέλαβες χαρτί από τον τροχαίο με το ραντάρ με τη βεβαίωση της παράβασης; γράφει τροχαία αυτοκινητοδρόμων και την παράβαση των 150 με όριο τα 120; την υπέγραψες; αρνήθηκες και έφυγες; το έμαθες πρόσφατα...πως και από ποιόν; και εφόσον το έμαθες δεν έψαξε ο δικηγόρος σου στο αρχείο του solon για την δίκη ερήμην σου; δε ξέρω...πολλά κενά. Αν θυμάμαι καλά δεν πήρα κάποιο χαρτί (η το πήρα και δεν θυμάμαι) μου είπε θα σου έρθει χαρτί για δικαστήριο στην τάδε διεύθυνση (είναι ίδια από τότε μένουμε στο ίδιο σπίτι) δεν θυμάμαι να υπέγραψα κάτι είδε τα χαρτιά συμπλήρωσε κάτι άλλα και μου πέταξε "θα σου έρθει χαρτί για δικαστήριο" οκ λέω μέσα μου και φεύγω , εντωμεταξύ περίμενα να φάω κλήση επιτόπου. Κατάσταση ποινικών υποθέσεων που πήρα αυτοπροσώπως από το Πρωτοδικείο (το χρειάζομαι για άλλο λόγο) το αναφέρει 19/9/2005 ΤΜ ΤΡΟΧ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ -10/9/2008 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ -15-6-2009 Δ"ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η διεύθυνση που αναγραφόταν στην άδεια ήταν η ίδια με αυτή που έμενες? Σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσεις και τα έξοδα της δίκης. Καταδικάστηκες σε τι? ποινή δεν έμαθες? Ναι η διεύθυνση ήταν ίδια (και μέχρι τώρα) , ούτε ξέρω σε τι καταδικάστηκα ούτε ποινή , θεωρώ πρόστιμο για την ταχύτητα.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Επαναφέρω το θέμα για μια ερώτηση πριν συμβουλευτώ δικηγόρο , το 2005 με σταματάνε Αττική Οδό με ραντάρ πηγαίνοντας με 150 ενώ το όριο ήταν 120 και μου λέει ο τροχαίος θα σου έρθει χαρτί για δικαστήριο κτλ κτλ οκ λέω φεύγω. Από τότε δεν έχει έρθει χαρτί και πρόσφατα τυχαία μαθαίνω ότι το 2009 έγινε δικαστήριο λέει (ερήμην) και καταδικάστηκα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει έρθει κάποιο πρόστιμο να πληρώσω ούτε έχει βεβαιωθεί κάποιο όφελος στην εφορία όλα αυτά τα χρόνια. Να σημειωθεί εδώ ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ +30 Km/h πάνω από το όριο προβλέπεται πρόστιμο 100 ευρώ , το θέμα είναι παίζει να έχει πάρει προσαυξήσεις και να μην το ξέρω ; Από που το έμαθες ότι το 2009 έγινε δικαστήριο και καταδικάστηκες? Αυτός που σε ενημέρωσε γιατί δεν σου είπε περισσότερες λεπτομέρειες? Πάντως το 2005 σου ερχόταν χαρτί για δικαστήριο μόνο αν σε έπιαναν να πηγαίνεις με τουλάχιστον 40 χλμ παραπάνω από το όριο, κάτι δεν μας λες σωστά.
Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Από που το έμαθες ότι το 2009 έγινε δικαστήριο και καταδικάστηκες? Αυτός που σε ενημέρωσε γιατί δεν σου είπε περισσότερες λεπτομέρειες? Έχω το χαρτί με την κατάσταση ποινικών υποθέσεων μπροστά μου (το έβγαλα για άλλο λόγο). 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πάντως το 2005 σου ερχόταν χαρτί για δικαστήριο μόνο αν σε έπιαναν να πηγαίνεις με τουλάχιστον 40 χλμ παραπάνω από το όριο, κάτι δεν μας λες σωστά. Ε αυτό θυμάμαι μου είπε τότε μπορεί να ήταν 40 , θυμάμαι μου είπε πήγαινες με 150 ενώ το όριο ήταν 120.
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) πολύ αδιάφορο σε βρίσκω σε υπόθεση απέναντι στο νόμο και ελεγκτικές και δικαστικές αρχές. έχεις φάει πολλές κλήσεις και δε θυμάσαι τη συγκεκριμένη; γιατί αν είχες φάει μόνο 1 από το 2005 θα θυμόσουν σίγουρα αν υπέγραψες χαρτί. 22χρόνια με δίπλωμα έχω φάει 2 κλήσεις όλες κι όλες. Τις θυμάμαι επακριβώς 1 για παρκάρισμα Πειραιά βράδυ που δεν υπήρχε πινακίδα (έμαθα αργότερα οτι είναι γνωστή τακτική να μοιράζουν σε εκείνο το σημείο ανά διαστήματα) και 1 έξω από το Αίγιο στη κατηφόρα που το όριο των 110 (πήγαινα με 130) ξαφνικά γίνεται 70 στην ευθεία του βενζινάδικου και της οδικής και έχουν ραντάρ ακριβώς από πίσω και πρέπει να πλακωθείς στα φρένα για να μη σε βρει εκτός το ραντάρ. Για την οποία έκανα και ένσταση και σβήστηκε. Με ίδια διεύθυνση αποκλείεται να μην σου ήρθε χαρτί ή να μη στο κολλήσαν στην είσοδο και να μη το βρήκες. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από greekfragma 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Έχω το χαρτί με την κατάσταση ποινικών υποθέσεων μπροστά μου (το έβγαλα για άλλο λόγο). Ε από τους αριθμούς αυτούς μπορείς να μάθεις τα πάντα. 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Ε αυτό θυμάμαι μου είπε τότε μπορεί να ήταν 40 , θυμάμαι μου είπε πήγαινες με 150 ενώ το όριο ήταν 120. Δεν είσαι σίγουρος αν σου ήρθε χαρτί ή όχι, δεν είσαι σίγουρος με πόσα παραπάνω πήγαινες, μήπως πήγες στο δικαστήριο και δεν το θυμάσαι ούτε αυτό;
Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε πολύ αδιάφορο σε βρίσκω σε υπόθεση απέναντι στο νόμο και ελεγκτικές και δικαστικές αρχές. έχεις φάει πολλές κλήσεις και δε θυμάσαι τη συγκεκριμένη; γιατί αν είχες φάει μόνο 1 από το 2005 θα θυμόσουν σίγουρα αν υπέγραψες χαρτί. 22χρόνια με δίπλωμα έχω φάει 2 κλήσεις όλες κι όλες. Τις θυμάμαι επακριβώς 1 για παρκάρισμα Πειραιά βράδυ που δεν υπήρχε πινακίδα (έμαθα αργότερα οτι είναι γνωστή τακτική να μοιράζουν σε εκείνο το σημείο ανά διαστήματα) και 1 έξω από το Αίγιο στη κατηφόρα που το όριο των 110 (πήγαινα με 130) ξαφνικά γίνεται 70 στην ευθεία του βενζινάδικου και της οδικής και έχουν ραντάρ ακριβώς από πίσω και πρέπει να πλακωθείς στα φρένα για να μη σε βρει εκτός το ραντάρ. Για την οποία έκανα και ένσταση και σβήστηκε. Με ίδια διεύθυνση αποκλείεται να μην σου ήρθε χαρτί ή να μη στο κολλήσαν στην είσοδο και να μη το βρήκες. 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε από τους αριθμούς αυτούς μπορείς να μάθεις τα πάντα. Δεν είσαι σίγουρος αν σου ήρθε χαρτί ή όχι, δεν είσαι σίγουρος με πόσα παραπάνω πήγαινες, μήπως πήγες στο δικαστήριο και δεν το θυμάσαι ούτε αυτό; Ρε μάγκες άλλο ρωτάω , υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ έχε περάσει το πρόστιμο στην εφορία ως βεβαιωμένη οφειλή και να έχει μείνει κάπου εκεί και να "μαζεύει" προσαυξήσεις ώστε κάποια στιγμή να περαστεί στο taxisnet
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Dark_Nightfall είπε Ρε μάγκες άλλο ρωτάω , υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ έχε περάσει το πρόστιμο στην εφορία ως βεβαιωμένη οφειλή και να έχει μείνει κάπου εκεί και να "μαζεύει" προσαυξήσεις ώστε κάποια στιγμή να περαστεί στο taxisnet Αν και απίθανο ναι, υπάρχει τέτοια περίπτωση.
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 minute ago, Dark_Nightfall said: Ρε μάγκες άλλο ρωτάω , υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ έχε περάσει το πρόστιμο στην εφορία ως βεβαιωμένη οφειλή και να έχει μείνει κάπου εκεί και να "μαζεύει" προσαυξήσεις ώστε κάποια στιγμή να περαστεί στο taxisnet ρε μάγκα....έχεις χαρτί υπόθεσης. 19/9/2005 σου λέει βεβαίωσε παράβαση η τροχαία σε αυτό το τμήμα. Πάρε τηλέφωνο στο συγκεκριμένο τμήμα και ζήτα να μιλήσεις με κάποιον να σε ενημερώσει.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Yπάρχει περίπτωση να έχει πάει στον Δήμο του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα