Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εμενα

Με ειχαν γραψει στο Βολο για ζωνη

Την πληρωσα εκει και μετα απο 2 μηνες μου ηρθε σημειωμα απο την εφορια

Πηγα να δω τι γινεται και δεν ειχαν ενημερωθει οτι το ειχα πληρωσει

Πως αλλιως θα επαιρναν τα λεφτα ?

Αν δεν πας να το πληρωσεις στο χαριζουν ?

ξερω αρκετους που εχουν κλησεις απληρωτες εδω και2-3 χρονια.ουτε στην εφορια μπηκαν ουτε ειδοποιηση.κοπηκαν στην Αθηνα.

μπορει να ερθουν μετα απο πολλα χρονια αν δεν εχουν χαθει,καει,πεταχτει,περαστει.

το ~2004 επειδη ειχαν μαζεψει χιλιαδες δικαστηρια-τοτε πηγαινες σε δικαστηριο αν δεν πληρωνες και καταδικαζοσουν ή οχι- αποφασισαν να διαγραφουν οι μεχρι τοτε κλησεις.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το να μιλάς ευγενικά δε θα σβήσει σίγουρα μια κλήση. Το να είσαι αγενής όμως, μπορεί να σου φέρει μια κλήση εκεί που ίσως να εισέπραττες μία απλή παρατήρηση. Γενικά, το να είσαι αγενής, (όταν δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο) δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.

παρατηρηση νομικα δεν υφισταται.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
14 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

40 είναι η κλήση 

Αν δεν έχεις στην άκρη ένα σαρανταρι για μια οποιαδήποτε στραβή τότε κακώς έχεις αυτοκίνητο 

Με κάθε καλή πρόθεση στο λέω αυτό 🙂

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Κοίτα όντως απλά αυτή η περίοδος είναι άσχημη .για να πληρώσω τώρα την κλήση, που τρέχουν  και  τα τέλη, δε θα πάω στο σούπερ μάρκετ. Τελικά γνωρίζει κανείς σε πόσο καιρό πάει στη εφορία και ποια είναι η προσαύξηση;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

40 είναι η κλήση 

Σου πήραν και τις πινακίδες;
Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική για κλήση 40Ε να σου παίρνουν τις πινακίδες, πόσο μάλλον και γιορτινές μέρες, έτυχε σε 2 φίλους μου αυτές τις μέρες.
Και νομίζω πλέον δεν μπορείς ούτε να πληρώσεις το μισό ποσό, αν πας γρήγορα, ούτε να πάρεις τις πινακίδες σου πίσω σε μικρότερο χρονικό διάστημα από 20 μέρες, καμία λογική...

Δημοσ.
Στις 25/2/2012 στις 2:34 ΜΜ, Ntinaras είπε

παρατηρηση νομικα δεν υφισταται.

Γινεται απο κληση με προστιμο "ΣΥΣΤΑΣΗ" και μου το εχουν κανει στην τροχαια Καλλιθέας.... Λογω ειδικης περιπτωσης

Δημοσ.
Στις 23/2/2012 στις 3:05 ΠΜ, Νίκος1821 είπε

Καλημέρα παδιά! Το καλοκαίρι μου τράκαραν το μηχανάκι ενώ κοιμόμουν,τρέχα γύρευε τώρα ποιός το έκανε, και την άλλη μέρα έφυγα για Αθήνα επειδή έδινα μάθημα στη σχολή!! Τα χριστούγεννα που πήγα πάλι στην πόλη μου, έλειπε η πινακίδα επειδή δεν το είχα φτιάξει!! Οδηγάω το μηχανάκι 10 μέτρα, με σταματάει περιπολικό και μου λένε πάμε στο τμήμα! Με ρωτάει ο μπάτσος "πού είναι η πινακίδα σου?", του λέω κάτω απο τη σέλα!! "τί δουλειά έχει εκεί?", του λέω όμορφα και ωραία, ότι μου το τρακάρανε το καλοκαίρι και χάλασε όλο το σύστημα πίσω που την συγκρατούσε και επειδή την επόμενη μέρα έφευγα, δεν πρόλαβα να τη φτιάξω!! Μου λέει λοιπόν ο μπάτσος "συγνώμη κύριε, αλλά πρέπει να σας κόψω κλήση", τί λες ρε φίλε του λέω, δεν υπάρχει χρήμα! "εγώ θα σε γράψω", πόσο πάει το μαλλί του λέω!! "300"!! Όπως καταλαβαίνετε τα πήρα στο κρανίο!! Τελικά την κλήση δεν τη πλήρωσα! Ξέρει κανείς τώρα, τί θα γίνει με την κλήση??

οχι 300 αλλα 1300 επρεπε να σου γραψει με αυτο το στυλακι που εχεις , δηλαδη και φταις και το παιζεις ιστορια 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsipakis είπε

οχι 300 αλλα 1300 επρεπε να σου γραψει με αυτο το στυλακι που εχεις , δηλαδη και φταις και το παιζεις ιστορια 

Το post ειναι πριν εφτα σχεδον χρονια και ο ανθρωπος που το εγραψε εχει μονο αυτη την αναρτηση,οποτε λιγο δυσκολο να το δει...

Δημοσ.
Στις 27/12/2018 στις 12:45 ΠΜ, Lacepo είπε

προσαυξηση 1% καθε μηνα αν παει εφορια

Ειναι σιγουρο αυτο;Eπισης, εαν ναι, η προσαυξηση εινα επι του αρχικου ποσου, η επι του προσαυξημενου.Δηλαδη, εαν απο 40 ευρω, φτασει καποια στιγμη 50 ευρω η προσαυξηση του 1% θα  συνεχιζει στο 4Οαρι   θα παει 1%  στα 50ευρω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, toyo73 είπε

Ειναι σιγουρο αυτο;Eπισης, εαν ναι, η προσαυξηση εινα επι του αρχικου ποσου, η επι του προσαυξημενου.Δηλαδη, εαν απο 40 ευρω, φτασει καποια στιγμη 50 ευρω η προσαυξηση του 1% θα  συνεχιζει στο 4Οαρι   θα παει 1%  στα 50ευρω.

μεχρι στιγμης ηταν εκτος και αν αλλαξε κατι, επι του αρχικου ποσου υπολογιζονταν. Ρωτα την εφορια της γειτονιας σου για περισσοτερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...