Νίκος1821 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα παδιά! Το καλοκαίρι μου τράκαραν το μηχανάκι ενώ κοιμόμουν,τρέχα γύρευε τώρα ποιός το έκανε, και την άλλη μέρα έφυγα για Αθήνα επειδή έδινα μάθημα στη σχολή!! Τα χριστούγεννα που πήγα πάλι στην πόλη μου, έλειπε η πινακίδα επειδή δεν το είχα φτιάξει!! Οδηγάω το μηχανάκι 10 μέτρα, με σταματάει περιπολικό και μου λένε πάμε στο τμήμα! Με ρωτάει ο μπάτσος "πού είναι η πινακίδα σου?", του λέω κάτω απο τη σέλα!! "τί δουλειά έχει εκεί?", του λέω όμορφα και ωραία, ότι μου το τρακάρανε το καλοκαίρι και χάλασε όλο το σύστημα πίσω που την συγκρατούσε και επειδή την επόμενη μέρα έφευγα, δεν πρόλαβα να τη φτιάξω!! Μου λέει λοιπόν ο μπάτσος "συγνώμη κύριε, αλλά πρέπει να σας κόψω κλήση", τί λες ρε φίλε του λέω, δεν υπάρχει χρήμα! "εγώ θα σε γράψω", πόσο πάει το μαλλί του λέω!! "300"!! Όπως καταλαβαίνετε τα πήρα στο κρανίο!! Τελικά την κλήση δεν τη πλήρωσα! Ξέρει κανείς τώρα, τί θα γίνει με την κλήση??
adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Θα σου ερθει απο την εφορια και πιθανως αυξημενη
panagos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αν την πληρώσεις εντός 10 ημερών πάει στο μισό. Δυστυχώς έπεσες θύμα συγκυριών.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αδικια μεγαλη... Εδω φιλος μου περασε με κοκκινο χωρις λογο και ηταν μπατσικο απο πισω και μας σταματησε αλλα δε του εκοψε καμια κληση,μονο παρητηρηση! Αδικιες.
Νίκος1821 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δέν θα γίνει δίκη? Τί προσαύξηση θα πάρει η κλήση? Άν πάει εφορία, τί επιπτώσεις θα έχω?
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Την υπέγραψες την κλήση; Αν ναι, δεν νομίζω αν γίνει δίκη. Αν όχι πρέπει να σου είπε μέρα και ώρα και τόπο που θα γίνει η ακρόαση.
Haldol Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εάν δε μίλαγες με υφάκι «τι λε ρε φίλε δεν υπάρχει χρήμα» και «πόσο το μαλλί» ίσως και να την είχες γλυτώσει.
Ntinaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εάν δε μίλαγες με υφάκι «τι λε ρε φίλε δεν υπάρχει χρήμα» και «πόσο το μαλλί» ίσως και να την είχες γλυτώσει. σιγα μη δωσουμε και κωλο στο μπατσο για να μας γλιτωσει τη κληση
Haldol Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ε, άλλο κώλο, άλλο να του μιλάς τυπικά και με ευγένεια (και όχι «τι λε ρε φίλε»). Αλλιώς κάτσε πλήρωνε. Συνήθως είναι δεκτικοί οι άνθρωποι, άμα βέβαια δε πέσεις σε κάναν περίεργο. 1
isay Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 σιγα μη δωσουμε και κωλο στο μπατσο για να μας γλιτωσει τη κληση Δηλαδή το να μιλάς ευγενικά (και ειδικά οταν ξέρεις οτι φταις) σημαίνει "στήνεις κώλο" ; Αν κάποιος θεωρεί αδυναμία τον ευγενή λόγο, τουλάχιστον να εχει τα balls να αποδεχτεί την παρατυπία του και να πάρει την κλήση χωρίς ψευδο-μαγκιές. Το αστείο σε αυτό το topic ειναι οτι τους κατηγορούν οτι και να κάνουν Κράξιμο γιατί έκανε τη δουλειά του και έγραψε κάποιον Κράξιμο γιατί δεν έκανε τη δουλειά του και δεν έγραψε κάποιον 4
kage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Θα σου ερθει απο την εφορια και πιθανως αυξημενη ξερεις καποιον που να του εχει συμβει αυτο? δεν ξερω ουτε εναν.ισως να σου ρθει μετα απο χρονια. Την υπέγραψες την κλήση; Αν ναι, δεν νομίζω αν γίνει δίκη. Αν όχι πρέπει να σου είπε μέρα και ώρα και τόπο που θα γίνει η ακρόαση. απ οσο θυμαμαι αυτα ισχυαν παλια.δεν εχουν δικαστηρια πια.πας στο τμημα που σε γραψαν στον διοικητη...να ξερεις οτι εκεινη την μερα θα ναι και αλλοι τοσοι για να κλαφτουν με οτι και να σημαινει αυτο
adi32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ξερεις καποιον που να του εχει συμβει αυτο? δεν ξερω ουτε εναν.ισως να σου ρθει μετα απο χρονια. ναι εμενα Με ειχαν γραψει στο Βολο για ζωνη Την πληρωσα εκει και μετα απο 2 μηνες μου ηρθε σημειωμα απο την εφορια Πηγα να δω τι γινεται και δεν ειχαν ενημερωθει οτι το ειχα πληρωσει Πως αλλιως θα επαιρναν τα λεφτα ? Αν δεν πας να το πληρωσεις στο χαριζουν ?
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή το να μιλάς ευγενικά (και ειδικά οταν ξέρεις οτι φταις) σημαίνει "στήνεις κώλο" ; Αν κάποιος θεωρεί αδυναμία τον ευγενή λόγο, τουλάχιστον να εχει τα balls να αποδεχτεί την παρατυπία του και να πάρει την κλήση χωρίς ψευδο-μαγκιές. Το αστείο σε αυτό το topic ειναι οτι τους κατηγορούν οτι και να κάνουν Κράξιμο γιατί έκανε τη δουλειά του και έγραψε κάποιον Κράξιμο γιατί δεν έκανε τη δουλειά του και δεν έγραψε κάποιον το να μιλα ευγενικα το κανεις επειδη το θελεις εσυ και οχι επειδη ετσι πρεπει να μιλησεις στο μπατσο μπας και σου σβησει τη κληση.αυτος θα πρεπε να σε γραψει ετσι κι αλλιως.βεβαια στην ελλαδα κλησεις δε παιρνουν ποτε οι γυναικες,οι γνωστοι και οι κλαψαδες. το προβλημα με τις κλησεις ειναι οτι βγαινουν και γραφουν 1-2 φορες το μηνα τυχαια ετσι απλα για να μαζεψουν λεφτα,μιας και τα προστιμα ειναι εξωφρενικα.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 το να μιλα ευγενικα το κανεις επειδη το θελεις εσυ και οχι επειδη ετσι πρεπει να μιλησεις στο μπατσο μπας και σου σβησει τη κληση.αυτος θα πρεπε να σε γραψει ετσι κι αλλιως.βεβαια στην ελλαδα κλησεις δε παιρνουν ποτε οι γυναικες,οι γνωστοι και οι κλαψαδες. το προβλημα με τις κλησεις ειναι οτι βγαινουν και γραφουν 1-2 φορες το μηνα τυχαια ετσι απλα για να μαζεψουν λεφτα,μιας και τα προστιμα ειναι εξωφρενικα. Ο ευγενικός και τυπικός λόγος δεν θα σβήσει την κλήση και δεν είναι κλάψα. Επιμένω σε αυτό που λεω οτι ο έχων balls θα ειναι τυπικός και ευγενικός και θα αποδεχτεί την κλήση. Ο κλάψας θα αρχίζει τις μαλαγανιές και ο κουτός θα το παίξει ιστορία. Εξαιρεση ειναι οταν υπάρχει αδικία όπου εκεί ο ευγενής λόγος ΟΝΤΩΣ ειναι σημαδί αδυναμίας και απαιτείται έντονος λόγος.
Haldol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Το να μιλάς ευγενικά δε θα σβήσει σίγουρα μια κλήση. Το να είσαι αγενής όμως, μπορεί να σου φέρει μια κλήση εκεί που ίσως να εισέπραττες μία απλή παρατήρηση. Γενικά, το να είσαι αγενής, (όταν δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο) δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα