Προς το περιεχόμενο

Block-άρισμα Facebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το θέμα ανήκει στη κατηγορία internet ή software...άμα δεν το έχω βάλει σωστά παρακαλώ να μεταφερθεί.

Γνωρίζετε κάποιον τρόπο ο οποίος να μην με αφήνει να μπω στο facebook είτε από Google Chrome είτε γενικά ? Γενικά με του που πάω να μπω facebook να βγάζει κανά error...δεν ξέρω και γω τι...απλά να μην είναι εφικτή η λύση.

Αν υφίσταται τέτοια λύση θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω "disable" / "enable" αυτό τον τρόπο.

Υ.Γ. ξέρω ήδη ότι μπορώ απλά να μην μπαίνω από μόνος μου απλά αν υπάρχει μία λύση να μου την πείτε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Πας C:\Windows\System32\drivers\etc , κρατάς ένα backup του αρχείου hosts. Βγάζεις το τικ απ το read-only των ιδιοτήτων του αρχείου, το ανοίγεις με το notepad και προσθέτεις:

>
127.0.0.1	www.facebook.com
127.0.0.1	facebook.com

το σώζεις, το κλείνεις και το ξανακάνεις read-only. Ίσως θέλει reboot για να παίξει, δε θυμάμαι.

edit: Παίζει να υπάρχει και κάποια επιλογή "block sites" στο interface του router σου, δες το.

Δημοσ.

Πας C:\Windows\System32\drivers\etc , κρατάς ένα backup του αρχείου hosts. Βγάζεις το τικ απ το read-only των ιδιοτήτων του αρχείου, το ανοίγεις με το notepad και προσθέτεις:

>
127.0.0.1	www.facebook.com
127.0.0.1	facebook.com

το σώζεις, το κλείνεις και το ξανακάνεις read-only. Ίσως θέλει reboot για να παίξει, δε θυμάμαι.

edit: Παίζει να υπάρχει και κάποια επιλογή "block sites" στο interface του router σου, δες το.

Οκ ευχαριστώ πολύ...θα κοιτάξω και θα ενημερώσω

Υπάρχει ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να βγάλω το read-only από το αρχείο και δεν λέει κάτι συγκεκριμένο...απλά παρουσιάστηκε σφάλμα. Είμαι σε Windows Vista.

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι μη σε κόβει κανά antivirus ή κάποια σουίτα προστασίας. Φαντάζομαι αν ήταν θέμα administrative rights ή UAC, θα βγαζε σχετικό μήνυμα.

Κλείσε ό,τι security πρόγραμμα έχεις και δες ξανά. Αν δε δουλέψει και δε βαριέσαι, δες αν μπορείς να το κάνεις από safe mode.

Πάντως αν παίζει ο τρόπος με το router, ίσως είναι πιο απλό να το κόψεις από κει.

Δημοσ.

Κανε copy/paste to hosts στην επιφανεια εργασιας ανοιξε το με notepad , γραψε αυτα που θελεις , save (οχι save as) , και μετα copy/paste στο C:\Windows\System32\drivers\etc

Δημοσ.

η πιο ευκολη, γρηγορη λυση ειναι αυτη.

και επισης ειναι ευκολα και γρηγορα αντιστρεψιμη.

Δημοσ.

Πάτα στο έναρξη και γράψε τέρμα κάτω που λέει Έναρξη αναζήτησης το παρακάτω:

Γραμμή εντολών

Βασικά θα στο εμφανίσει μόλις γράψεις τα πρώτα 4 γράμματα.

Θα σου εμφανίσει στην λίστα την Γραμμή εντολών. Κάνε δεξί κλικ->Εκτέλεση ως administrator

Στην κονσόλα που θα ανοίξει (θα πρέπει να γράφει πάνω στον τίτλο Διαχειριστής: C:\windows\system32\cmd.exe ) δώσε:

attrib -r -s -h C:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Μπορείς να το κάνεις αντιγραφή και να πατήσεις στην κονσόλα, πάνω αριστερά στον τίτλο του παράθυρου, εκεί που έχει το μαύρο εικονίδιο και να πας Επεξεργασία->Επικόλληση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...