chri5ti9 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σε ολους!Πριν απο 2 εβδομαδες αλλαξα παροχο.Απο οτε πηγα σε wind.Οι ταχυτητες ειναι υψυλοτερες απο αυτες του οτε.Η συνδεση μου ειναι 24αρα και πιανω 9.43.Το θεμα δν ειναι η ταχυτητα αφου κανω download me 1.14mb.Το θεμα ειναι το youtube.Δεν μπορω να δω βιντεο με τπτ εχω κανει αναβαθμισεις προγραμματων (flash player κλπ.)αλλα και παλι τα ιδια.Για να φορτωσει βιντεακι 3 μιση λεπτα πρεπει να περιμενο ενα 7λεπτο.Με τον οτε δν ειχα κανενα προβλημα.Πριν απο μερικες μερες οταν εκανα restart το ρουτερ το προβλημα λυνοταν αλλα τωρα τπτ!!Εχω φτασει στα ορια μ.Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια ειναι ο παροχος ή κανω εγω τιποτα λαθος
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο το πρόβλημα με το youtube και την wind ειναι υπαρκτό και εχουν ακουστεί απο πολούς παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα, τώρα δεν ξέρω τι αλλο να σου πω απο το να το αναφέρεις στην wind , πάντως καταντάει απαράδεκτο.
ice25 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 δεν ήξερες δεν ρώταγες???? αντε καλο ξεμπέρδεμα ετοιμάσου τις Κυριακές να πέφτουν οι dns και άλλα προβλήματα του στυλ να σε παίρνουν τηλ και να μην χτυπάει η συσκευη σου κουράγιο αδερφέ τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα
krypton Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 ναι, δυστυχώς έχει ένα προβληματάκι η wind με το youtube εδώ και καιρό. δοκίμασε να παίζεις τα βίντεο σε html5 μπας και φορτώνουν πιο γρήγορα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 αν είναι μπουκωμένα τα κυκλώματα με εξωτερικό το streaming είναι το 2ο μετά τα pings που επηρεάζεται, δυστυχώς είτε σε html5 είτε σε flash δεν πρόκειται να δεις διαφορά... απορώ πάντως γιατί κάνουν όλοι οι ISPs caching να ξεμπερδεύουν...
chri5ti9 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Tι να πω ρε παιδια οι κατασταση ειναι στο απροχωρητο.Και να τους παρω θα πουνε ναι το βλεπουμε και λοιπα και λοιπα.Απλως θελω να μου διευκρινισεται πιο ειναι ακριβως το προβλημα της wind δν εχει καλη συνδεση στο εξωτερικο;Οι servers της ειναι φορτομενοι;Τι γινεται;
Super Moderators Λύση Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Λύση Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 κατά 99% το ότι δεν φτάνει πλέον η σύνδεση με το εξωτερικό και χρειάζεται αναβάθμιση κυκλωμάτων...
weber122 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 υπομονή μπας και το φτιάξουν το youtube είναι ένας λόγος που δεν έχω σκεφτεί να μετακομίσω στη wind
chri5ti9 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 υπομονή μπας και το φτιάξουν το youtube είναι ένας λόγος που δεν έχω σκεφτεί να μετακομίσω στη wind Και καλα κανεις φιλε.Αυτα τα πραγματα ειναι αισχη ελεος δηλαδη
Dimgi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το κακό είναι ότι το τέλος διακοπής στη Wind πάει με το μήνα (τυχαίο;; Κουράγιο...12 μήνες είναι, θα περάσουν.
theomalegan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το youtube φαίνεται να είναι προβληματάκι αλλά αυτό με τις Κυριακές πάλι πού το βάζεις.
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχουν τοσα παράπονα για το συγκεκριμένο πρόβλημα εδω και τοσο καιρό ειναι πραγματικά απαράδεκτο να μην μπορεί η να μην εχει κανει ηδη κατι η wind. Για αυτο καμιά φορά λεω οτι δεν εμπιστεύομαι τις εταιρίες κινητής τηλεφωνιάς για το internet, οχι για το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλα για την γενικότερη αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτω που μπορεί να προκύψουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 πόσο καιρό? η Forthnet πριν από μερικά χρόνια θυμάσαι πόσους μήνες της πήρε να κάνει αναβαθμίσεις?
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνώ με αυτο αλλα δεν σημαίνει οτι πρέπει να την μιμηθεί κιολας
Sreak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα όμως είναι να κάνεις κάτι γιατί αν η wind συνεχίσει να μην προσέχει το δίκτυό της τότε θα έχει σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον (όπως και όλες οι άλλες εταιρίες που δεν αναπτύσσουν την υποδομή τους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα