Jimmis100 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια αρκετα μεγαλη σε βαθμο αναβαθμιση του υπολογιστη μου και η γνωμη σας θα μου ηταν αρκετα χρησιμη ΕΧΩ : Motherboard EP31-DS3L ( CPU socket 775 ) CPU Intel pendium 4 one core 3.2Ghz καρτα γραφικων NVIDIA GEforce 9400GT ( ddr2 αν δεν κανω λαθος ) καρτα RAM ddr2 1gigabyte pc2 5300 , 333mhz ( ddr2 667 ) Τωρα θα ηθελα να κανω μια αναβμιση ΚΥΡΙΟΣ στον επεξεργαστη , εχω δει ομως επεξεργαστες με socker 775 ειναι λιγοι και οχι και τοσο καλοι ( καλυτεροι απο αυτον που εχω ομως ) οποτε αποφασισα αναγκαστικα να αλλαξω και motherboard ας το κανω τωρα καλυτερα απο το να κανω την αναβαθμιση σε αυτην την motherboard και μετα απο 2-3 μηνες να θελει και αλλη αναβαθμιση, λοιπον με budget 100-150 ευρο θα ηθελα να μου προτεινεται καποια καλη motherboard ( επιλογη socket δικια σας οποιο πιστευεται ειναι καλυτερο σε χαμηλη τιμη ) και εναν καλο επεξεργαστη, ολα αυτα ΑΝ γινεται με την ιδια καρτα γραφικων, δηλαδη η motherboard να ειναι συμβατη με την καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη οσο αναφορα την RAM λιγο το κακο να την αλλαξω αμα ειναι ανγκαιο. καθε γνωμη ειναι ευσπρόδεκτη, αμα θελετε αλλες πληροφοριες για το συστημα μου πειτε μου Ευχαριστω!
driftingcris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ποια ειναι η χρηση του Υπολογιστη σου?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 οσο αναφορα την RAM λιγο το κακο να την αλλαξω αμα ειναι ανγκαιο. καθε γνωμη ειναι ευσπρόδεκτη, αμα θελετε αλλες πληροφοριες για το συστημα μου πειτε μου Ευχαριστω! Στην περίπτωσή σου αυτό ξεπερνάει τα όρια του κακού και αγγίζει τα όρια του εγκλήματος . 1GB? Δεν πιστεύω να έχεις και win 7? Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα είναι ΚΥΡΙΩΣ από κει. Κατά τα άλλα αφού κάνεις ολοκληρωμένη αναβάθμιση αξίζει να πας στο μπάτζετ στα 200. Βεβαίως +στον driftingcris.
driftingcris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πιστεύω να έχεις και win 7? καλα λες παιζει
terry308 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τα περιφερειακά σου (dvd , σκληρός δίσκος) τι συνδεσιμότητας είναι ; Αν είναι sata είσαι ΟΚ , αλλιώς θα χρειαστείς μετατροπέα Το τροφοδοτικό σου ;; Μια πρόταση κρατώντας την κάρτα γραφικών σου 4πύρινο επεξεργαστή , 4gb ram Στα 145€ Με 2πύρινο επεξεργαστή που έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και μητρική με usb/sata3 Και στα ~110€ Με 2πύρινο απλό επεξεργαστή
Jimmis100 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 win xp εχω, το pc μου το εχω κυριος για το ιντερνετ ταινιεσ μουσικη και τα λοιπα, παρολαυτα παιζω αρκετα games οσα μου επιτρεπει το pc Μου παντα ετσι, χαχα , ευχαριστω για τις προτασεις σας παντος! σκληρο δισκο εχω excelstor technology j880s, SATA -150 αν δεν κανω λαθος.. 85giga.. ναι γελαστε κιομος υπαρχουν ακομα pc με 85giga xD, αν θελετε πειτε μου και μια αναβαθμιση για το σκληρο καλο ειναι να τα αλλαξω ολα σιγα σιγα οτι σας λεω ειναι πληροφοριες του pc Μου που τις βρηκα μεσο του προγραματος System Information for windows ( siw ) δεν μπορω να βρω τιποτα για το τροφοδοτικο. αμα ξερετε πως να βρω πληροφοριες γι αυτο πειτε μου να σας πω
terry308 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Για σκληρό δίσκο τώρα άστο , οι καινούργιοι πάνε +60€ καλός είναι κι αυτός που έχεις . Μπορείς να ανοίξεις το πλαϊνό του κουτιού σου και να δεις το τροφοδοτικό σου , έχει ένα ¨ταμπελάκι¨ Θα πρότεινα την λύση 1 με τον Χ4 για άνεση
Jimmis100 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 450watt ειναι ATX- S450 το μοντελο της amtech, και σκληρο δισκο πρεπει να αλλαξω διοτι ειναι 85γιγα οπου μονο τα 35 ειναι ελευθερα τα αλλα ειναι "πιασμενα" απο τα windows και τα λοιπα.. , οκ θα το σκεφτο για την 1η προταση σου, αν κι εγω σκευτομουν την 3η περιπτοση καθος δεν θελω "τρελες" ταχυτητες επεξεργαστη αλλα θα το σκεφτο, ευχαριστω πολυ παντος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα