greekparot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Έχω λάπτοπ με τα 7 professional. Επειδη τα recovery DVD είναι στο σύνολο 4 & όταν τα εγκαταστήσω εκτός των windows & drivers εγκαθιστά ένα κάρο σαβουρες προγράμματα, με αποτελεσμα να σερνεται.. (i5 / 4gb ram), μπορω να βρω απο κάπου τα win 7 και όταν έρθει το βήμα να περάσω το cd key να βάλω αυτο που είναι κολλημένο στο αυτοκόλλητο κάτω απο το λάπτοπ; Και έπειτα να περάσω χειροκινητα όλους τους τελευταίους & ενημερωμένους drv; Κυκλοφορεί κάπου τέτοια έκδοση να την κατεβασω; Sent from my iPhone using Insomnia
snakes Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο άμα τα βρεις με πλάγιο τρόπο δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... δηλαδή να τα κατεβάσεις από κανένα site.. πρόσεξε όμως να κατεβάσεις αυτήν την έκδοση που έχεις και όχι άλλη γιατί τότε δεν θα μπαίνει το key σου στην περίπτωσή σου win7 pro (δες αν είναι 32 ή 64 bit) (λογικά 64 θα είναι..) στις ιδιότητες το βλέπεις... -εκεί που σου λέει πως είναι γνήσια τα windows..
greekparot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 64bit ειναι. Έχω βρει σε διάφορα search engine για να κατεβασω αλλα αυτα έχουν ενσωματωμένο "σπασμενο" cdkey. Εγω θέλω έκδοση που να μου ζητάει να το καταχώρησω εγω το cdkey αφου το έχω και αυθεντικό. Sent from my iPhone using Insomnia
corrupted Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ψαξε τοτε για "windows 7 pro sp1 untouched".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα