Προς το περιεχόμενο

motorola razr η samsung galaxy s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το prime φαντάζομαι. Με γεια. Πολυ καλη επιλογή (με το μειονέκτημά της έλλειψης sd..)

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

ναι αυτο λεω την παντοφλα με την στραβη οθονη.χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Υπάρχουν και άλλες εκδόσεις του Galaxy Nexus GT-i9250;

Το Prime τί είναι; Κωδική ονομασία του μοναδικού Galaxy Nexus GT-i9250;

γιατί πουλάς ειρωνεία φίλε μου???

Δημοσ.

Υπάρχουν και άλλες εκδόσεις του Galaxy Nexus GT-i9250;

Το Prime τί είναι; Κωδική ονομασία του μοναδικού Galaxy Nexus GT-i9250;

Αμα ξεκινήσεις να γράφεις "nexus" στο google, θα σου προτείνει μονο του "prime", δε θα σου προτείνει ούτε 9250 , ούτε δεν ξέρω και εγω τι. Αγνοώ τι νούμερο γραφει το τελευταίο nexus, όπως και ο πολυς κόσμος. Ολοι σαν prime το ξερουν. Η ερώτηση μου ήταν σοβαρή, γιατί μπορεί να πηρε και το προηγ μοντέλο.

Τώρα τη δικη σου ερώτηση, δεν την καταλαβαίνω καν, ούτε καν αν ειναι ειρωνικη...

Δημοσ.

Αμα ξεκινήσεις να γράφεις "nexus" στο google, θα σου προτείνει μονο του "prime", δε θα σου προτείνει ούτε 9250 , ούτε δεν ξέρω και εγω τι. Αγνοώ τι νούμερο γραφει το τελευταίο nexus, όπως και ο πολυς κόσμος. Ολοι σαν prime το ξερουν. Η ερώτηση μου ήταν σοβαρή, γιατί μπορεί να πηρε και το προηγ μοντέλο.

Τώρα τη δικη σου ερώτηση, δεν την καταλαβαίνω καν, ούτε καν αν ειναι ειρωνικη...

Οχι ρε φιλε το προηγουμενο το ειχα ξερω πιο ειναι..δεν παιρνεις κινητο με ενα πυρηνα πλεον.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ηρεμηστε λιγο! Το Galaxy Nexus ειναι γνωστό σαν ...Galaxy Nexus! Και πλεον για μένα ειναι καλυτερη επιλογη απο το S2 μιας και η ποιότητα κατασκευής ειναι λιγο καλυτερη και το κρατημα στο χέρι επισης λογω σχήματος. Και εχει απο την αρχη επίσημη Rom ICS και θα εχει παντα πρώτος ολες τις επόμενες αναβαθμισεις μιας και το υποστηρίζει απευθείας η google χωρίς σαχλο touch wiz κλπ που καταστρέφουν την ομορφιά του stock android.

Βάλε και την καλυτερη οθονη σε συνδυασμό με το led ειδοποιησεων που υποστηρίζει ολα τα χρώματα και εισαι κυριλε! Το μόνο στο οποίο υστερεί λιγο σε σχέση με το s2, ειναι η κάμερα.

cool.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...