arianos16 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ο ξαδερφος μου ξεχασε τομ κωδικο που ειχε στο λαπτοπ τωρα τι μπορουμε να κανουμε? Στο λαπτοπ υπαρχει μονο ενας λογαριασμος ο οποιος ειναι αυτος
Boltaz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Κανε ενα google search "reset windows pass from ubuntu live cd" ... Μπουταρε με Ubuntu live cd και ακολουθησε τις οδηγιες απο τον οδηγο που βρηκες ... *Καλυτερα να το κανει καποιος που εχει εστω και λιγες γνωσεις απο Ubuntu ...
dimitrisOS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 πως μπορεις να ξεχασης εναν κωδικο τι εβαλε καμοια ιστορια ενος βιβλιου .... Δοκιμαστε το 123 και τετοια .
arianos16 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 αυτό με το ubuntu θα μου το κάνει σίγουρα?
chaosmaster Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Hiren's boot CD...εχει μεσα αυτο που θες
theef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε άσε τα ubuntu... Είναι περίπλοκα... Το είχα πάθει και εγώ και γι αυτό σου λέω.... Κατέβασε αυτό και εγκατέστησε το σε ένα pc... http://www.password-changer.com/ Μετά άνοιξε το και κάψε ένα φλασάκι... Κάνε boot στον υπολογιστή σου από το φλασάκι που έκαψες και είσαι έτοιμος.. Αγγλικά ξέρεις πιστεύω οπότε ακολουθάς τις οδηγίες που θα δεις...
sistah Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Lifehacker - How to Break Into a Windows PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα