Προς το περιεχόμενο

Amnesia: A Machine for Pigs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάλαβα...Πάει η εξεταστική  :P

Με προσβαλεις.  :P

Περα απο την πλακα εχω κατι χαοτικα κενα αναμεσα στα μαθηματα οποτε υπαρχει μια πιθανοτητα να το ξεκινησω πριν τελειωσει η εξεταστικη.Αλλα ψηνομαι ασχημα να χαλασει ο καιρος,οποτε θα δουμε.

Οπως να εχει η προπαραγγελια επεσε και το παιχνιδι ειναι ηδη στο Pc μου.Απλα περιμενω το οκ απο την steam να μπορω να το ανοιξω.Κλασσικα θα δω εαν το τραβαω,θα παιξω ελαχιστα και θα το αφησω μεχρι να το ξεκινησω κανονικα απο την αρχη.

Δημοσ.

Κι εγώ απ' όσα διάβασα φαίνεται να είναι υποδεέστερο του πρώτου, αλλά και διαφορετικό.

Για άλλη μια φορά το hype έκανε τη ζημιά του.

Πάντως το παιχνίδι λογικά θα είναι καλό, απλά όχι αυτό που περιμέναμε.

Και μάλλον κρίμα η αναμονή.

Δημοσ.

Πείτε αν είναι καλό παίδες και αν θέλετε μπείτε στον κόπο να κάνετε μια σύγκριση με το outlast, γιατί εγώ που έπαιξα το outlast κατούρησα!!

Δημοσ.

Το προηγούμενο Amensia δεν με τρόμαξε καθόλου, ενώ το Outlast το κατάφερε..

Τώρα για το AMFP δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά λογικά είναι ακόμα χειρότερο.

Δημοσ.

Εμ δεν ηξερα εγω οτι δεν ειναι απο τους ιδιους δημιουργους, να χαμηλωσω τα expectations :( Σειρα εχει το batman, που παρολο μου φαινεται καλο, πιστευω θα παρει πανω κατω 80 στο metacritic.. Μακαρι να βγω λαθος.

• Moderators
Δημοσ.

Το προηγούμενο Amensia δεν με τρόμαξε καθόλου, ενώ το Outlast το κατάφερε..

Τώρα για το AMFP δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά λογικά είναι ακόμα χειρότερο.

Εγώ είχα μείνει στο "δεν τρομάζω ούτε με το Outlast", τι άλλαξε; :P

• Like 1
Δημοσ.

Πότε το έγραψα αυτό.

Απλά είχα πει ότι το Amnesia δεν μου προκάλεσε τον τρόμο που έλεγαν μερικοί και ότι μάλλον και το Outlast θα είναι μία από τα ίδια, αλλά όταν το έπαιξα έγραψα ότι το Outlast με τρόμαξε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...