Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Από ό,τι φαίνεται άρχισαν να δίνουν review copies (για early look, first impressions κλπ) σε δημοφιλής LPers και reviewers. Νομίζω ότι όλοι έχουν συμφωνήσει με τους developers να δείξουν μέχρι 30 λεπτά footage.
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θα χει και μεγαλύτερη ποικιλία στα γραφικά από οτι φαίνεται.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Που το βρήκε 2 post πιο πάνω. 1
nemesiskp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αυριο θα αγορασω paysafe και θα προχωρησω στην προπαραγγελια.
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτι μου λέει ότι δε θα σπάσει πριν το release, άντε ελάχιστα πριν. Πολύ μεγαλύτερο hype απ' το The Dark Descent.
nemesiskp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Το αγορασα,το κατεβασα και τωρα περιμενω να ξεκλειδωσει απο την steam.Τελικα το προγραμμα της εξεταστικης ειναι πιο χαλαρο απο οτι νομιζα.
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Το αγορασα,το κατεβασα και τωρα περιμενω να ξεκλειδωσει απο την steam.Τελικα το προγραμμα της εξεταστικης ειναι πιο χαλαρο απο οτι νομιζα. Κατάλαβα...Πάει η εξεταστική 3
phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει περίπτωση να βγάλει σύντομα το Steam πακετάκι και τα δύο σε ελκυστική τιμή; Η ιστορία τι έχει δείξει σε τέτοιες περιπτώσεις; Γιατί ψήνομαι να τσιμπήσω το AMFP σήμερα.
zizu10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει περίπτωση να βγάλει σύντομα το Steam πακετάκι και τα δύο σε ελκυστική τιμή; Η ιστορία τι έχει δείξει σε τέτοιες περιπτώσεις; Γιατί ψήνομαι να τσιμπήσω το AMFP σήμερα. Το πρώτο δεν το έχεις?? Όσο για το steam, στην καλύτερη περίπτωση θα έδινε μαζί με το δεύτερο δώρο το πρώτο αλλά συνήθως τέτοια promotions τα κάνει σε προπαραγγελίες και αφού δεν το έκανε ως τώρα δε νομίζω ότι θα το γίνει στο μέλλον.
phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχω και δεν το έχω. Η αλήθεια είναι ότι ξεχάστηκα τόσο καιρό, θα το τσιμπήσω όμως και αυτό.
zizu10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα παίζει αυτή η προσφορά http://www.gog.com/high5 Πάρε Amnesia, Penumbra Collection & Miasmata για να τσιτώσεις λίγο βάλε και άλλα 2 παιχνίδια που να σου αρέσουν και πάρτα πακέτο με -80% (έχεις και επιπλέον κέρδος λόγω ισοτιμίας) σε DRM-Free μορφή!!
Tmark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλή προσφορά αυτή που ανέφερες του gog, δεν την είχα πάρει χαμπάρι..
zizu10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ καλή προσφορά αυτή που ανέφερες του gog, δεν την είχα πάρει χαμπάρι.. Ναι είναι πολύ καλή!! Πάω αύριο το πρωί να φορτώσω την κάρτα και να πάρω τα διαμαντάκια του GoG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα