phanispal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Απ' τη μία καλύτερα να σου πω την αλήθεια. Αν παίζουν και τίποτα πρωτοβρόχια τότε, θα 'ναι μπόμπα. Αλλά ναι, χαμένος χρόνος όλο το καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Με καμια βροχη σιγουρα μετραει.Μπουμπουνητα,δροσουλα κλπ.Αλλα καταραμενη εξεταστικη...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δε ταιριάζει με καλοκαίρι το παιχνίδι.Καλύτερα όταν τελειώσει η εξεταστική να το παίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Καλα εννοειται μετα την εξεταστικη.Το παλιο βεβαια το ειχα παιξει καλοκαιρι.Ελειπαν οι δικοι μου,βραδακι,ηχειακια δυνατα και το ευχαριστηθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εγω παντως εκανα το pre-order και αφοσιωνομαι στο να τερματισω το πρωτο... Ναι , τοσο πολυ με οηγε χεσμεντεν που το ειχα παρατησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Pre-order στα 12,79€ πάντως δεν είναι άσχημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 10 σεπτεμβριου προβλεπονται βροχες,καταιγιδες και πολλα ουρλιαχτα :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 πειτε αντιο στον βραδινο υπνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 *brofist* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Προβλέπω αρρώστια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Κλασικό χαζοαμερικανάκι ο τύπος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Χαλάει το video αλλά το παιχνίδι δείχνει πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εφυγε το preorder και απο μενα. Αυτο και το Outlast ειναι παιχνιδια που αξιζει να τα αγορασεις πιστευω Εχουμε κλεισει και τις μερες που θα ερχονται οι φιλοι για να απολαυσουμε τα games στην 50αρα και τερμα τα ηχεια :> Α να μην ξεχάσω και την μαζικη παραγγελία απο την εταιρεία Pampers 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Με καμια βροχη σιγουρα μετραει.Μπουμπουνητα,δροσουλα κλπ.Αλλα καταραμενη εξεταστικη...... Mία από τα ίδια κι εγώ... Το μόνο καλό είναι ότι ακόμα δεν έχω παίξει το πρώτο (αν και το έχω αγοράσει) και λέω να τα πάρω back to back κατά τα τέλη Οκτώβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Χθες έβλεπα πάλι στο YouTube το water monster. Goddaaamn.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα