phanispal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ψιλοδιαφημιστικό τρικ μου κάνει, αλλά αυτό ήταν αρκετά υποσχόμενο imho: We were aware of the exploits players learned in Dark Descent and tried to close those loopholes as we found them. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 δωστε ενα οπλο στον άνθρωπο ρε παιδια !!! έστω ενα μαχαίρι....εεεενα σουγια !!!! ενα νυχοκόπτη τουλάχιστον ρε παιδί μου !! ωραίο παιχνίδι πάντως, αλλα αμα έβγαζαν αυτον που παιζει και εβαζαν τον leon στην θέση του θα ηταν ακομα καλύτερο !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μια χαρά είναι έτσι, δημιουργεί τη δική του ατμόσφαιρα το να μην έχεις τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Άντε και πες ότι βρήκες ένα μαχαίρι....τι κανεις? Επιτίθεσαι την απόλυτη ασχήμια και κακία με ένα μαχαίρι? Καλύτερα να κόψεις τον λαιμό σου and get over it. Ούτε ψυχολογικά δεν βοηθάει 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Χεχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 δωστε ενα οπλο στον άνθρωπο ρε παιδια !!! έστω ενα μαχαίρι....εεεενα σουγια !!!! ενα νυχοκόπτη τουλάχιστον ρε παιδί μου !!ποιο οπλο καλε?στο προηγουμενο μολις εμφανιζοταν το μπλιαχ ουρλιαζα και φωναζα:"RUNRUNRUN!!!!" και να ειχα οπλο με τη τρεχαλα θα μου πεφτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Amnesia: A Machine for Pigs’ brand of horror will make you not want to proceed, says dev http://www.vg247.com/2013/07/30/amnesia-a-machine-for-pigs-brand-of-horror-will-make-you-not-want-to-proceed-says-dev/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Έτσι, χεζέλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Να σε πιανει κομπος στο στομαχι !!! αυτα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Και τρελό χτυποκάρδι :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Laxatol, ανακουφίζει... Το πιστεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι, απλά ενδέχεται να μην το αντέξει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δεν έχω και τόσο υψηλές προσδοκίες όσο εσύ. Αρκεί να είναι (τουλάχιστον) τόσο τρομακτικό όσο το A Dark Descent, και θα είμαι pretty happy. Αν είναι περισσότερο, ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Amnesia: A Machine For Pigs To Be Released On September 10th, Can Be Pre-Ordered From GOG Amazing news for all survival horror fans as Frictional Games’ upcoming title, Amnesia: A Machine For Pigs, is scheduled for a September 10th release on PC and Mac. A Machine For Pigs promises to be as scary as its predecessor, and is being developed by thechineseroom; the studio that was responsible for the atmospheric Source-powered exploration title, Dear Esther. Amnesia: A Machine For Pigs is currently available for pre-order on GOG, and you can find below a pre-order trailer for it (which is basically the previous trailer, without any additional new scenes). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Άειντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Οταν ξεκιναει η εξεταστικη.Τι να πω....Ολοκληρο καλοκαιρι ρεεεεεεεε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα