Προς το περιεχόμενο

Amnesia: A Machine for Pigs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Amnesia: A Machine For Pigs gets a two-day counter; incoming new media

Frictional Games added a two-day counter at the official website of Amnesia: A Machine For Pigs. This obviously means that we might get some new screenshots or a trailer in two days. The website also confrims that Amnesia: A Machine For Pigs will hit stores this Fall.

Looking at the source code, there is nothing that could possibly hint at what Frictional Games has in store for us. There is a hidden message but we couldn’t figure out whether it included something that could relate to this upcoming surprise or not.

Here is the hidden message:

“We are out-of-office (har har, how can we be when we have no office?!) for the rest of the year. Happy Holidays!”

Δημοσ.

Μέχρι και ο τίτλος μου σηκώνει την τρίχα...το πρώτο ακόμα να το τελειώσω...και όχι γιατί δεν βρίσκω χρόνο... :fear:

εντωμεταξύ που αλλου είχε έτσι πάλι γουρονο κακιασμενους?!? Manhunt?

Δημοσ.

Μόνο και μόνο για το τέλος αυτού του βίντεο, αξίζει να το αγοράσεις...

παίζει να είμαι πολύ ψυχάκι που μου αρέσει...Μιας και είναι καλοκαίρι θα το βάλω το 1..να το τελειώσω,θα το βάλω με 5.1 και όχι ακουστικά:devil:

Δημοσ.

Ναι αν και έχω καλο ήχο πάντα παίζω με ακουστικά ψείρες που έχουν full απομόνωση...ρε δεν πάνε να βαράν τηλεφωνα/θυροτηλέφωνα..χαμπάρι...ξέρω δεν είναι πολύ καλο αλλα ακούς την παραμικρή λεπτομέρεια που θα έχανες στα ηχεία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...