{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ας είχαν και τα γουρούνια τα ματζαφλερια απέξω και θα σου έλεγα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Να σε κυνηγάει το μπέηκον με το λουκάνικο απέξω, ε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ας είχαν και τα γουρούνια τα ματζαφλερια απέξω και θα σου έλεγα εγώ στειλε το ιδεα για dlc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 πω πω πιο γελοίο παιχνίδι δεν θα παίξεις, καμία σχέση με το πρώτο, το τελείωσα σε 2 μέρες γιατί κόλησα σε κάτι γουρουνια, αλλά ενταξει το σημείο πάντος που κάνεις ψητό το γουρούνι είναι όλα τα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 δοκιμαστε και penumbra 1,2 οσοι δεν τα εχετε παιξει ακομα..οντως το δευτερο amnesia δεν συγκρινεται με το πρωτο αλλα και με τα penumbra(μεχρι το black plague φυσικα)..αυτα ηταν επικα αλλη φαση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν πιάνει μία μπροστά στο outlast από θέμα τρόμου.. Xρησιμοποιησες λιγοτερα βρακακια ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μόλις το τελειωσα και εγώ. Αρκετά μικρό σε διάρκεια και δεν είναι και τρόμου έτσι όπως είναι δλδ ένα outlast η και το πρώτο της σειράς. Πάντως είχε αρκετά ενδιαφέρων story που κορυφώθηκε αρκετά καλά στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα