phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξεκίνησα κι εγώ, φαίνεται πιο πολλά υποσχόμενο.
vag.patrick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 παλι καλα που διαβασα κ ειδαι λιγο το αμνεσια ....outlast αγοραστηκε αλλα επειδη ειδα gameplay , εχω χ*στει επανω μου και δεν παιζω
{import*} Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 το έληξα και εγώ το Outlast. Το Steam λέει 5 ώρες οι τύποι έκαναν καλή δουλεία παλι καλα που διαβασα κ ειδαι λιγο το αμνεσια ....outlast αγοραστηκε αλλα επειδη ειδα gameplay , εχω χ*στει επανω μου και δεν παιζω πάρτο σιγά σιγά (το Outlast) με μια αλλαξιά δίπλα σου και δεν θα έχεις πρόβλημα
xlomo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα τερμάτισα και εγώ το Amnesia, ούτε ένας γρίφος, ούτε ένας λόγος να ψάξεις το χώρο γύρω σου, ούτε ένας εχθρός της προκοπής να σε τρομάξει. Απλά ανοιγοκλέινεις πόρτες μέχρι να τελειώσει. Και από το σενάριο για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα και πολλά. 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 το είδα να το παίζουν απ την αρχή μέχρι το τέλος δεν έμοιαζε με το 1ο αλλα το τέλος ηταν epic ..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 το είδα να το παίζουν απ την αρχή μέχρι το τέλος δεν έμοιαζε με το 1ο αλλα το τέλος ηταν epic .. lol το είδες σε κάνα yt ή σε κάνα φίλο με πολλά γατιά? cause its weird
Millennium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το παιχνίδι είναι αρκετά κατώτερο από το 1ο αλλά αυτό δεν το κάνει κακό παιχνίδι.Εμένα μου άρεσε αρκετά.Η ιστορία και η μουσική είναι τα δυνατά του στοιχεία.
billysK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλό αλλά όχι σαν το the dark descent . Επίσης μου φάνηκε μικρό!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τουλάχιστον η γουρούνομηχανή λέει τίποτα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δεν πιάνει μία μπροστά στο outlast από θέμα τρόμου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα