MacGyver2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Outlast και ξερό ψωμί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξεκίνησα κι εγώ, φαίνεται πιο πολλά υποσχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 παλι καλα που διαβασα κ ειδαι λιγο το αμνεσια ....outlast αγοραστηκε αλλα επειδη ειδα gameplay , εχω χ*στει επανω μου και δεν παιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{import*} Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 το έληξα και εγώ το Outlast. Το Steam λέει 5 ώρες οι τύποι έκαναν καλή δουλεία παλι καλα που διαβασα κ ειδαι λιγο το αμνεσια ....outlast αγοραστηκε αλλα επειδη ειδα gameplay , εχω χ*στει επανω μου και δεν παιζω πάρτο σιγά σιγά (το Outlast) με μια αλλαξιά δίπλα σου και δεν θα έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα τερμάτισα και εγώ το Amnesia, ούτε ένας γρίφος, ούτε ένας λόγος να ψάξεις το χώρο γύρω σου, ούτε ένας εχθρός της προκοπής να σε τρομάξει. Απλά ανοιγοκλέινεις πόρτες μέχρι να τελειώσει. Και από το σενάριο για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα και πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 το είδα να το παίζουν απ την αρχή μέχρι το τέλος δεν έμοιαζε με το 1ο αλλα το τέλος ηταν epic .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 το είδα να το παίζουν απ την αρχή μέχρι το τέλος δεν έμοιαζε με το 1ο αλλα το τέλος ηταν epic .. lol το είδες σε κάνα yt ή σε κάνα φίλο με πολλά γατιά? cause its weird Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 το είδα στον pewdiepie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το παιχνίδι είναι αρκετά κατώτερο από το 1ο αλλά αυτό δεν το κάνει κακό παιχνίδι.Εμένα μου άρεσε αρκετά.Η ιστορία και η μουσική είναι τα δυνατά του στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billysK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καλό αλλά όχι σαν το the dark descent . Επίσης μου φάνηκε μικρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ναι, μικρό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 μεγαλη απογοητευση το παιχνιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τουλάχιστον η γουρούνομηχανή λέει τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δεν πιάνει μία μπροστά στο outlast από θέμα τρόμου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα