phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είπα ότι δεν πρόκειται να το αγοράσω, εξάλλου έτσι κι αλλιώς το έχω στα υπόψη. Απλά, αν απογοητευτώ σε μεγάλο βαθμό από το A Machine for Pigs, θεωρώντας ότι δεν αξίζει τα χρήματα που έδωσα, θα είναι σα να τα έχω δώσει για το πρώτο, άρα και δε θα το αγοράσω, εκτός αν το βάλουν πάλι ~3€. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι περίεργο το σκεπτικό μου, απλά είναι και θέμα πόσο (και πόσα χρήματα) θεωρεί ο καθένας ότι αξίζει ένα παιχνίδι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβάζω ότι αφαίρεσαν το λάδι και με αυτό αφαίρεσαν το άγχος που είχες στο πρώτο ότι θα έμενες χωρίς φως..Ισχύει ; Επίσης διαβάζω ότι τα γραφικά είναι μαπέ και ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να βγει το 2003, λολ
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τα γραφικά, στην αρχή τουλάχιστον, είναι χειρότερα από το πρώτο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κατάλαβα, το πρώτο κατ' εμέ ήταν άθλιο..Αν αυτό είναι χειρότερο δεν θα το αγγίξω καν..Προσωπικά πιστεύω ότι τέτοια horror games πρέπει να 'χουν έστω καλά γραφικά αν όχι πολύ καλά, προσθέτει πολύ στην ατμόσφαιρα όταν έχει ωραίο lightning system κλπ Για παράδειγμα το πρώτο το F.E.A.R.
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξ εμένα δε με απασχολεί αυτό σε τέτοια παιχνίδια, αλλά αν είναι να είναι και πιο προχειροφτιαγμένο και χωρίς έμπνευση, ε χέσε με. Η ιστορία πάντως διαβάζω ότι είναι καλή, μπορεί να σώσει αυτό την κατάσταση.
gatokoritso Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 *Oink Oink Oink* "CATGIRRRRRL IS HUNGRRRRRY!" "Oink?" κλαιωω :-D αλλα ναι ετσι ακριβως.ειδα στο steam οτι τους εχουν δωσει μερικοι και το πολυ πετυχημένο παρατσουκλι man bear pig .τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να παρω σοβαρα το παιχνιδι..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Phycho κακός αναφέρεις το FEAR γιατί απλά ήταν masterpiece. Καμια σύγκριση. Overhyped wins again.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ήθελα να πω ότι το FEAR όταν βγήκε ήταν επανάσταση στα γραφικά και αυτό έδινε πολύ στην όλη ατμόσφαιρά του, πέρα από το φοβερό Α.Ι που είχε κλπ 1
Tmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ σε παιχνίδια τρόμου πρώτα βάζω τον ήχο-μουσική και μετά τα γραφικά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν τα συνδυάζεις όλα πετυχαίνεις το μέγιστο αποτέλεσμα.
gatokoritso Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 τοση ωρα προσπαθω να θυμηθω αν εχω παιξει fear.νομιζω οτι το εχω παιξει και το εχει διαγραψει η μνημη μου.
Tmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι το Fear διαγράφεται από την μνήμη..
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως τα FEAR 2 και 3 ήταν τέρμα μάπα..Το 2 ψιλοτρωγόταν, το 3 ούτε για αστείο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τα FEAR όμως ήταν και shooter, οπότε δεν ήταν τόσο τρομακτικά, εκτός απ' όταν σου έκλεινε τα όπλα / bullet-time. Οπότε σου έλεγε "scary thing incoming". Είχε μερικά ωραία jump-scares. FEAR 1 = very good. FEAR 2 = χειρότερο lighting από του πρώτου, αλλά και πάλι είχε μερικά καλά σημεία FEAR 3 = Πολύ enjoyable shooter, κακό FEAR.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα είναι ότι το FEAR δεν ξεκίνησε ως ένα απλό shooter, γι' αυτό και το 3 σε χαλούσε.. Κάτι που δοκίμασε κάποιος στο Guru3D για την εικόνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα