Προς το περιεχόμενο

Amnesia: A Machine for Pigs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν πρόκειται να το αγοράσω, εξάλλου έτσι κι αλλιώς το έχω στα υπόψη.

Απλά, αν απογοητευτώ σε μεγάλο βαθμό από το A Machine for Pigs, θεωρώντας ότι δεν αξίζει τα χρήματα που έδωσα, θα είναι σα να τα έχω δώσει για το πρώτο, άρα και δε θα το αγοράσω, εκτός αν το βάλουν πάλι ~3€.

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι περίεργο το σκεπτικό μου, απλά είναι και θέμα πόσο (και πόσα χρήματα) θεωρεί ο καθένας ότι αξίζει ένα παιχνίδι.

• Like 1
  • Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαβάζω ότι αφαίρεσαν το λάδι και με αυτό αφαίρεσαν το άγχος που είχες στο πρώτο ότι θα έμενες χωρίς φως..Ισχύει ;

Επίσης διαβάζω ότι τα γραφικά είναι μαπέ και ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να βγει το 2003, λολ

Δημοσ.

Κατάλαβα, το πρώτο κατ' εμέ ήταν άθλιο..Αν αυτό είναι χειρότερο δεν θα το αγγίξω καν..Προσωπικά πιστεύω ότι τέτοια horror games πρέπει να 'χουν έστω καλά γραφικά αν όχι πολύ καλά, προσθέτει πολύ στην ατμόσφαιρα όταν έχει ωραίο lightning system κλπ

Για παράδειγμα το πρώτο το F.E.A.R.

Δημοσ.

Νταξ εμένα δε με απασχολεί αυτό σε τέτοια παιχνίδια, αλλά αν είναι να είναι και πιο προχειροφτιαγμένο και χωρίς έμπνευση, ε χέσε με.

Η ιστορία πάντως διαβάζω ότι είναι καλή, μπορεί να σώσει αυτό την κατάσταση.

Δημοσ.

angry-pig.jpg

*Oink Oink Oink*

tumblr_marauoukGp1rhnbd5o1_500.jpg

"CATGIRRRRRL IS HUNGRRRRRY!"

"Oink?"

bacon_pig_06.jpg

κλαιωω :-D :-D :-D

αλλα ναι ετσι ακριβως.ειδα στο steam οτι τους εχουν δωσει μερικοι και το πολυ πετυχημένο παρατσουκλι

man bear pig

.τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να παρω σοβαρα το παιχνιδι.. :mrgreen:

Δημοσ.

Ήθελα να πω ότι το FEAR όταν βγήκε ήταν επανάσταση στα γραφικά και αυτό έδινε πολύ στην όλη ατμόσφαιρά του, πέρα από το φοβερό Α.Ι που είχε κλπ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα FEAR όμως ήταν και shooter, οπότε δεν ήταν τόσο τρομακτικά, εκτός απ' όταν σου έκλεινε τα όπλα / bullet-time. Οπότε σου έλεγε "scary thing incoming". Είχε μερικά ωραία jump-scares.

FEAR 1 = very good.

FEAR 2 = χειρότερο lighting από του πρώτου, αλλά και πάλι είχε μερικά καλά σημεία

FEAR 3 = Πολύ enjoyable shooter, κακό FEAR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...