Προς το περιεχόμενο

Amnesia: A Machine for Pigs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε ζει κανείς? :P

Έπαιξα λίγο μια χαρά φαίνεται. Γουστάρω πολύ την ατμόσφαιρα μυστηρίου. Μου τραβάει τη περιέργεια.

Δημοσ.

Δεν ειχα τι να κανω και ειπα να το ξεκινησω μαζι με εναν φιλο μου.Πραγματικα δεν τρομαξα ουτε στο απειροελαχιστο τις 2+ωρες που παιζω.

Ουτε τρεχεις να κρυφτεις,ουτε σε κυνηγαει κατι.Επισης ειναι πολυ φωτεινο.Στο παλιο εαν δεν αναβες λαμπα δεν εβλεπες τιποτα,τωρα βλεπεις ανετα.Μαζι με αυτο ειχες και το λαδακι που εκαιγε και εκανες λιγο οικονομια,τωρα παει και αυτο.Γενικα εψαχνες λαδι,tingerboxes κλπ.Τωρα ανοιγεις ντουλαπια μπας και βρεις κανα σημειωμα και τιποτα αλλο.Στο σημειο που ειμαι μονο χαμαλοδουλιες κανω(ανοιξε γενητρια,μετεφερε τον ταδε μοχλο για να ανοιξει η καταπακτη κλπ).Μια φορα δεν με εχει κυνηγησει κατι-μονο ηχους ακους.

Γενικα δεν με πειθει.Εαν συνεχισει ετσι μιλαμε για μεγαλη απογοητευση.Δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το παλιο.

Δημοσ.

Εγώ το σταμάτησα γιατί με έπιασε νευρικο γελιο.

ειμαι στο σημείο που βαζει κάρβουνα για να ενεργοποιηθουν οι μηχανες.το κάνω προχωράω στο επόμενο δωμάτιο. Ακουω οινκ οινκ και λεω γουρούνια-τέρατα οκ θα τα προσπεράσω . ξαφνικά σε μια στροφή με βλεπει το γουρουνι! Εγω φωναζω ουστ απο δω μπεικον.αυτο παει να μου επιτεθει και φτάνει ισα ισα τα ποδια.αν ειχα κάνα μπαλτα θα το ειχα αφήσει στο τοπο...το λυπήθηκα και το αφησα να με σκοτώσει.

Δεν θέλω να απογοητεύτω αλλα ελεος..

Δημοσ.

Μουχλιασμένος πύργος > αριστοκρατικό σπίτι.

Αναφέρομαι μόνο στο περιβάλλον, δεν έχω παίξει πάνω από 10λεπτά.

Δημοσ.

Λοιπόν έπαιξα λίγο χθες, δεν προχώρησα πολύ.

Όσο έπαιξα όμως, με μια λέξη: meh..

Ψιλοκλαίω τα 13€, απ' την άλλη θεωρώ ότι είναι σα να τα έδωσα για το The Dark Descent που δεν έχω αγοράσει ακόμα, και μάλλον δε θα αγοράσω.

Δεν ξέρω, ίσως αργότερα βελτιωθεί και ίσως σε αποζημιώνει το story, αλλά προς το παρόν απογοήτευση.

Σίγουρα θα το συνεχίσω πάντως.

Δημοσ.

Ψιλοκλαίω τα 13€, απ' την άλλη θεωρώ ότι είναι σα να τα έδωσα για το The Dark Descent που δεν έχω αγοράσει ακόμα, και μάλλον δε θα αγοράσω.

Γιατί να μην το αγοράσεις?

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ το σταμάτησα γιατί με έπιασε νευρικο γελιο.

ειμαι στο σημείο που βαζει κάρβουνα για να ενεργοποιηθουν οι μηχανες.το κάνω προχωράω στο επόμενο δωμάτιο. Ακουω οινκ οινκ και λεω γουρούνια-τέρατα οκ θα τα προσπεράσω . ξαφνικά σε μια στροφή με βλεπει το γουρουνι! Εγω φωναζω ουστ απο δω μπεικον.αυτο παει να μου επιτεθει και φτάνει ισα ισα τα ποδια.αν ειχα κάνα μπαλτα θα το ειχα αφήσει στο τοπο...το λυπήθηκα και το αφησα να με σκοτώσει.

Δεν θέλω να απογοητεύτω αλλα ελεος..

angry-pig.jpg

*Oink Oink Oink*

tumblr_marauoukGp1rhnbd5o1_500.jpg

"CATGIRRRRRL IS HUNGRRRRRY!"

"Oink?"

bacon_pig_06.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...