Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα χάσει κάτι posts ενδιάμεσα, άκυρο. Ωραίο το να έχεις και real life scare tactics με το να σε ακουμπάνε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ok τότε μου φαίνεται ότι θα παίξω αυτό και όχι το Outlast
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Why not both?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Exactly πάω για το πιο ανώδυνο...αν είναι έστω λίγο διασκεδαστικό και όχι τελείως κουραστικό ίσος να το σκεφτώ και το άλλο
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μπαμ μπαμ ο θείος βλέπω.. 2.4GB 1
gavros10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αφου ειναι λιγοτερο τρομαχτικο απο το πρωτο θα το παιξω, βασικα μπορει ακομα και να το τερματισω! Μεγαλη προοδος 1
gatokoritso Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τι έγινε ζει κανείς? Έπαιξα λίγο μια χαρά φαίνεται. Γουστάρω πολύ την ατμόσφαιρα μυστηρίου. Μου τραβάει τη περιέργεια.
nemesiskp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειχα τι να κανω και ειπα να το ξεκινησω μαζι με εναν φιλο μου.Πραγματικα δεν τρομαξα ουτε στο απειροελαχιστο τις 2+ωρες που παιζω. Ουτε τρεχεις να κρυφτεις,ουτε σε κυνηγαει κατι.Επισης ειναι πολυ φωτεινο.Στο παλιο εαν δεν αναβες λαμπα δεν εβλεπες τιποτα,τωρα βλεπεις ανετα.Μαζι με αυτο ειχες και το λαδακι που εκαιγε και εκανες λιγο οικονομια,τωρα παει και αυτο.Γενικα εψαχνες λαδι,tingerboxes κλπ.Τωρα ανοιγεις ντουλαπια μπας και βρεις κανα σημειωμα και τιποτα αλλο.Στο σημειο που ειμαι μονο χαμαλοδουλιες κανω(ανοιξε γενητρια,μετεφερε τον ταδε μοχλο για να ανοιξει η καταπακτη κλπ).Μια φορα δεν με εχει κυνηγησει κατι-μονο ηχους ακους. Γενικα δεν με πειθει.Εαν συνεχισει ετσι μιλαμε για μεγαλη απογοητευση.Δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το παλιο.
gatokoritso Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το σταμάτησα γιατί με έπιασε νευρικο γελιο. ειμαι στο σημείο που βαζει κάρβουνα για να ενεργοποιηθουν οι μηχανες.το κάνω προχωράω στο επόμενο δωμάτιο. Ακουω οινκ οινκ και λεω γουρούνια-τέρατα οκ θα τα προσπεράσω . ξαφνικά σε μια στροφή με βλεπει το γουρουνι! Εγω φωναζω ουστ απο δω μπεικον.αυτο παει να μου επιτεθει και φτάνει ισα ισα τα ποδια.αν ειχα κάνα μπαλτα θα το ειχα αφήσει στο τοπο...το λυπήθηκα και το αφησα να με σκοτώσει. Δεν θέλω να απογοητεύτω αλλα ελεος..
NT1G Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μουχλιασμένος πύργος > αριστοκρατικό σπίτι. Αναφέρομαι μόνο στο περιβάλλον, δεν έχω παίξει πάνω από 10λεπτά.
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν έπαιξα λίγο χθες, δεν προχώρησα πολύ. Όσο έπαιξα όμως, με μια λέξη: meh.. Ψιλοκλαίω τα 13€, απ' την άλλη θεωρώ ότι είναι σα να τα έδωσα για το The Dark Descent που δεν έχω αγοράσει ακόμα, και μάλλον δε θα αγοράσω. Δεν ξέρω, ίσως αργότερα βελτιωθεί και ίσως σε αποζημιώνει το story, αλλά προς το παρόν απογοήτευση. Σίγουρα θα το συνεχίσω πάντως.
Tmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ψιλοκλαίω τα 13€, απ' την άλλη θεωρώ ότι είναι σα να τα έδωσα για το The Dark Descent που δεν έχω αγοράσει ακόμα, και μάλλον δε θα αγοράσω. Γιατί να μην το αγοράσεις?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το σταμάτησα γιατί με έπιασε νευρικο γελιο. ειμαι στο σημείο που βαζει κάρβουνα για να ενεργοποιηθουν οι μηχανες.το κάνω προχωράω στο επόμενο δωμάτιο. Ακουω οινκ οινκ και λεω γουρούνια-τέρατα οκ θα τα προσπεράσω . ξαφνικά σε μια στροφή με βλεπει το γουρουνι! Εγω φωναζω ουστ απο δω μπεικον.αυτο παει να μου επιτεθει και φτάνει ισα ισα τα ποδια.αν ειχα κάνα μπαλτα θα το ειχα αφήσει στο τοπο...το λυπήθηκα και το αφησα να με σκοτώσει. Δεν θέλω να απογοητεύτω αλλα ελεος.. *Oink Oink Oink* "CATGIRRRRRL IS HUNGRRRRRY!" "Oink?" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα