Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν γνωρίζει κανείς...

Θέλω να πάρω ένα πλήρες αντίγραφο του σκληρού απο τον σταθερό μου υπολογιστή (Vista)...

αυτό είναι πιστεύω το εύκολο κομμάτι - έχω έναν 2.5άρι portable που κάνει ακριβώς για την δουλειά.

Το θέμα μου είναι ότι επειδή θέλω να δοκιμάσω να βάλω windows 7, θέλω το συγκεκριμένο image να μπορώ να το χρησιμοποιήσω είτε για να επαναφέρω κάποια απο τα αρχεία μου (φωτό-βίντεο κτλ) στα 7άρια, είτε αν κάτι δεν πάει καλά να επαναφέρω το pc στην προηγούμενη κατάσταση.

Οπότε η ερώτηση είναι, το image που δημιουργεί το acronis πχ είναι προσβάσιμο απο τα windows ώστε να μεταφέρεις συγκεκριμένους φακέλους? (ακόμα και με κάποιο πρόγραμμα για άνοιγμα iso)

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θες το αρχείο .tib που δημιουργεί το acronis να μπορείς να το ανοίξεις και πχ απο τον φάκελο έγγραφά μου να πάρεις ένα αρχείο file123.xls και να το αντιγράψεις κάπου αλλού. Καλά κατάλαβα; Αν ναι τότε γίνεται μια χαρά. Αν κατάλαβα λάθος μην δώσεις σημασία.

Δημοσ.

μιά χαρά κατάλαβες, ευχαριστώ πολύ (όπως επίσης και για τον οδηγό :-D

να ρωτήσω μόνο, για να ανοίξω το image αρχείο χρειάζεται να το κάνω μέσα απο το acronis, μέσω κάποιου άλλου προγράμματος ή μπορώ μέσω των windows απευθείας?

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Οπως ανοίγεις ένα φάκελο. Πας από το My computer ακολουθείς την διαδρομή που έχεις αποθηκεύσει το αρχείο tib, Κάνεις διπλό κλικ και είσαι μέσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...