Γωγω Γαζετα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, εχω 2 βδομαδες σχεδον που εχω αγορασει μια 3D τηλεοραση (Sony KDL46EX720) δεν εχω δει ποτε μου απο 3d και 8ελω να δω ετσι αγορασα 3d γυαλια απο το e-bay αλλα ακομα τα περιμενω ειναι τα απλα γυαλια χαρτινα με μπλε και κοκκινο.. ενας φιλος μου ομως που ειχε παει cinema να δει το Avatar μου τα εδωσε μετα την προβολη για να δω και εγω αλλα δεν ειδα καμια διαφορα δεν ειδα τρισδιαστατα . Τις ταινιες που βαζω στην tv μου της βαξω μεσω του λαπτοπ μου, (εχω καλωδιο)δεν τις γραφω σε dvd. Λετε να φταιει αυτο? η τα γυαλια? μηπως πρεπει να αγορασω αυθεντικα γυαλια για να δω?? εχουν και 60ευρω...
sobi1984 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, εχω 2 βδομαδες σχεδον που εχω αγορασει μια 3D τηλεοραση (Sony KDL46EX720) δεν εχω δει ποτε μου απο 3d και 8ελω να δω ετσι αγορασα 3d γυαλια απο το e-bay αλλα ακομα τα περιμενω ειναι τα απλα γυαλια χαρτινα με μπλε και κοκκινο.. ενας φιλος μου ομως που ειχε παει cinema να δει το Avatar μου τα εδωσε μετα την προβολη για να δω και εγω αλλα δεν ειδα καμια διαφορα δεν ειδα τρισδιαστατα . Τις ταινιες που βαζω στην tv μου της βαξω μεσω του λαπτοπ μου, (εχω καλωδιο)δεν τις γραφω σε dvd. Λετε να φταιει αυτο? η τα γυαλια? μηπως πρεπει να αγορασω αυθεντικα γυαλια για να δω?? εχουν και 60ευρω... ebay -----> ακυρη αγορα μονο και μονο θα παιδευτεις λογω αναμονης δεν θα κανουν καμια δουλεια. village 3d ------> the same μονοδρομος η αγορα γυαλιων ειτε ενεργων ειτε παθητικων.....(δεν το ηξερες αυτο πριν αγορασεις τηλεοραση? ?)
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ebay -----> ακυρη αγορα μονο και μονο θα παιδευτεις λογω αναμονης δεν θα κανουν καμια δουλεια. village 3d ------> the same μονοδρομος η αγορα γυαλιων ειτε ενεργων ειτε παθητικων.....(δεν το ηξερες αυτο πριν αγορασεις τηλεοραση? ?) Ναι εε? σκατα δλδ το e bay απο γυαλια φτου !!! γμτ δλδ πρεπει να αγορασω εε? Ημμ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΩ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΠ PC ΜΟΥ
sobi1984 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι εε? σκατα δλδ το e bay απο γυαλια φτου !!! γμτ δλδ πρεπει να αγορασω εε? Ημμ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΩ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΠ PC ΜΟΥ oxi γιατι λογικα η τηλεοραση σου κανει το 2d se 3d ... δοκιμασες να δεισ χωρισ τα γυαλια και ολα κανονικα? με τι καλωδιο το εχεις συνδεση τον υπολογιστη με την τηλεοραση? hdmi απλο ? h hdmi 1.4? γιατι αν παιζεις με 1.3 δεν μπορεις ουτωσ η αλλως να δεισ ..οποτε πρεπει να αγορασεις ενα hdmi1.4 που κανει για 3d.
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 oxi γιατι λογικα η τηλεοραση σου κανει το 2d se 3d ... δοκιμασες να δεισ χωρισ τα γυαλια και ολα κανονικα? με τι καλωδιο το εχεις συνδεση τον υπολογιστη με την τηλεοραση? hdmi απλο ? h hdmi 1.4? γιατι αν παιζεις με 1.3 δεν μπορεις ουτωσ η αλλως να δεισ ..οποτε πρεπει να αγορασεις ενα hdmi1.4 που κανει για 3d. Μμμ για κατσε ειμαι και λιιιγο ασχετη εχω αγορασει hdmi δεν ξερω τι ειναι απλο 8α ειναι*δεν το εχω συνδεση ακομα*. δλδ αμα δεν συνδεσω αυτο το καλωδιο με την tv μεσω pc δεν θα δω 3d? γτ εγω το λαπτοπ μ το συνδεω με το VGA καλωδιο γτ πολυ απλα το λαπτοπ ειναι notebook και δεν εχει θυρα hdmi τετοιο ειναι το καλωδιο μου
kabamaru21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 δεν γινετε να μεταφερεις 3d video με αυτο το καλωδιο.
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 δεν γινετε να μεταφερεις 3d video με αυτο το καλωδιο. Οοοο τι μ λες τωρα!! πωωπω γμτ :mad: και τωρα που δεν εχει θυρα δεν μπορουμε να κανουμε τπτ εε..?? ππφ ευχαριστω παντως..
yiannis2002s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Με απλό λαπτοπ δύσκολα θα δεις 3d. Θες bluray player (πλεον εχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους 90-100 euro) ή laptop με καρτα γραφικών που να βγάζει 3d και να έχει έξοδο hdmi ή Playstation 3. Με το λαπτοπ σου οπως καταλαβαίνω δεν υπαρχει καμία περίπτωση να δεις εικόνα 3d. Τέλος δεν μας λες τι tv έχεις. Η καθε τηλεόραση εχει συγκεκριμένα γυαλία που κάνουν.
DioNiSis_000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 μια ερωτηση, αν η τηλεοραση ειναι απο αυτες που μετατρεπουν την εικονα σε 3d, παιζει ρολο η πηγη της ταινιας και το καλωδιο? αφου η τηλεοραση θα κανει την μετατροπη? μηπως η τηλεοραση δεν θελει γιαλια μπλε-κοκκινο αλλα polarized?
adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Με την τηλεοραση δε σου δωσανε γυαλια μαζι?
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Με την τηλεοραση δε σου δωσανε γυαλια μαζι? Οχι δεν ειχαν, και εμενα μου εκανε μεγαλη περιεργεια αντι να ειχαν μεσα ενα ζευγαρι γυαλια Με απλό λαπτοπ δύσκολα θα δεις 3d. Θες bluray player (πλεον εχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους 90-100 euro) ή laptop με καρτα γραφικών που να βγάζει 3d και να έχει έξοδο hdmi ή Playstation 3. Με το λαπτοπ σου οπως καταλαβαίνω δεν υπαρχει καμία περίπτωση να δεις εικόνα 3d. Τέλος δεν μας λες τι tv έχεις. Η καθε τηλεόραση εχει συγκεκριμένα γυαλία που κάνουν. Η τηλεοραση ειναι Sony KDL46EX720 Βρε παιδια ομως κατεβασα ενα προγραμμα και μετετρεψε την ταινια μου σε 3D :confused: Το βλεπω οτι ειναι 3d φαινονται οι κοκκινες γραμμες να γυρω απο τιν εικονα!! Παρολο που δεν εχω ακομα τα γυαλια μου, και γιατι να φταιει ομως το καλωδιο μου που συνδεω? αφου μολις συνδεω το λαπτοπ με την tv ακομα βλεπω τις κοκκινες γραμουλες!! απλα χρειαζομαι γυαλια (δεν μου εχουν ερθει ακομα τα εχω κανει παραγκελια) μηπως η sony kdl46ex720 θελει τα δικα της γυαλια κι οχι συνιθησμενα???
adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Απο οτι φαινεται δεν δινονται μαζι γυαλια και πρεπει να τα αγορασεις http://www.sony.gr/product/tv-117-46-lcd/kdl-46ex720?source=rss#/SpecialAccessories Χωρις αυτα δεν προκειται να δεις 3d
Γωγω Γαζετα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Απο οτι φαινεται δεν δινονται μαζι γυαλια και πρεπει να τα αγορασεις http://www.sony.gr/product/tv-117-46-lcd/kdl-46ex720?source=rss#/SpecialAccessories Χωρις αυτα δεν προκειται να δεις 3d Μωρε ενταξει γυαλια θα παρω αυτο ειναι σιγουρο το ερωτημα ειναι ενα !! : *κατεβαζω ταινιες απο το torrent* Θα μπορω να δω τις ταινιες αυτες οταν θα τις συνδεω με την tv μου? μεσω το VLC media player?? Θα δειχνουν 3D??? με το καλωδιο VGA? αυτο με νοιαζει, μην αγορασω τα γυαλια και στο τελος να μην βλεπω 3d επειδη δεν εχω θυρα hdmi στο λαπτοπ μου γιατι ειναι notebook :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα