Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα forum,

το laptop μου είναι dell inspiron q15r (δεν ξέρω αν έχει σχέση με το τι βάση πρέπει να πάρω, οπότε το αναφέρω καλού κακού) και θέλω να πάρω μια οικονομική cooler pad. Έχω βρεί αυτές τις 3 προς το παρόν:

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7422/Startech-%CE%9DC01-Notebook-Laptop-Plastic-Cooler-Pad-with-High-Speed-Silent-Fan-with-LEd-Light-on-USB-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%AC-9

http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=8963

http://www.super-shopping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1943

τι προτείνετε;

thnx!

Δημοσ.

Η δεύτερη είναι για έως 12' και το laptop σου είναι 15.6' οπότε την αφήνεις.

Η τρίτη δεν έχει καθόλου προδιαγραφές το λινκ που δίνεις.

Όταν λες οικονομική μεχρι τι ποσό ενδιαφέρεσαι να διαθέσεις?

Εξαρταται και από τη χρήση που κανεις στο λαπτοπ? Δηλ. πόση ώρα περίπου την ημερα το χρησιμοποιείς και τι δουλειές κάνεις με αυτό.

πχ αν το λαπτοπ το έχεις όλη μερα ανοιχτό να παίζει μουσική,ιντερνετ, να δουλεύεις και εσύ ενώ κατά διαστήματα κατεβάζεις και από το ιντερνετ και μετά από 10 ώρες χρήση σου τι βαράει να παίξεις και ενα παιχνιδάκι για κανα δυωράκι-τριωράκι η γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι με όνομα και προδιαγραφές (με μπάτζετ έως 30-40€ όχι πιο ακριβό) ώστε να έχεις πιο "εγγυημένα" αποτελέσματα.

Αν έχεις μια περιστασιακή χρήση με λίγες ώρες την ημέρα και δεν έχεις και καθόλου gaming ίσως να μην χρειαζεται να παρεις και τπτ ή να παρεις μια απλή βάση στήριξης.

Τωρα η πρώτη από προδιαγραφές φαίνεται καλή, μονο το πλαστικό με προβληματίζει για το αν θα αφήνει να κυκλοφορεί το αερας και να αναπνέει το λαπτοπ. Δες τι διαστάσεις είναι το λαπτοπ σου γιατί η βάση είναι 30x30 (λογικά θα εξέχει στο πλατος).

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ένα δεκάωρο το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, αλλά κυρίως για office κ internet, άντε κ καμιά ταινία. Games δεν παίζω, που νομίζω είναι κ η μεγαλύτερη καταπόνηση για το μηχάνημα, γι' αυτό και ψάχνω κάτι οικονομικό - μέχρι 15 ευρώ δλδ.

Δημοσ.

Με τόσες ώρες χρήσης, ότι και να πάρεις... :-(

Αυτές οι "ψήκτρες" είναι ασπιρίνες στον καρκίνο. Η διαχείριση της θερμοκρασίας είναι η αχίλλειος πτέρνα των φορητών.

Δημοσ.

Για μένα όλη η πρακτικότητα των φορητών χάνεται μόλις αρχίζουν τα παρατράγουδα με τις θερμοκρασίες και τους θορύβους. Απορρίπτονται επί της αρχής, οπότε είμαι ο πλέον ακατάλληλος να σου προτείνει οτιδήποτε.

Vaya con dios.

Δημοσ.

Για μένα όλη η πρακτικότητα των φορητών χάνεται μόλις αρχίζουν τα παρατράγουδα με τις θερμοκρασίες και τους θορύβους. Απορρίπτονται επί της αρχής, οπότε είμαι ο πλέον ακατάλληλος να σου προτείνει οτιδήποτε.

Vaya con dios.

Δε σου ζητησε να του προτινεις μια βαση που θα τη κανει βολτες στη γειτονια,αλλα μια βαση οτα θα καθεται στο γραφειο ή στο σαλονι!

Το ποσο θορυβαδης ειναι ενα λαπτοπ,εξαρτατε απο τη κατασκευη του,αλλα κ παλι σε απαιτητικα προγραμματα κ θορυβο θα σου κανει και θα σου ψηλοσει θερμοκρασια,αλλα η πρακτικοτητα του δε χανεται!

Δημοσ.

Με συγχωρείτε αλλά νομίζω ότι ξεφύγατε από το θέμα.

Ο φίλος ζηταει μια γνώμη για τρεις βάσεις λαπτοπ που έχει δει.

Λοιπόν τη γνώμη μου σου την είπα ήδη. Το ότι δεν παίζεις παιχνίδια σίγουρα σημαίνει μικρότερες θερμοκρασίες.

Όμως 10+ την ημερα είναι αρκετές για το laptop. Μετρα τις θερμοκρασίες σου με καποιο προγραμματάκι να δεις που κυμαίνονται περίπου με τη χρήση που κάνεις.

Εγώ δεν θα έπαιρνα μια βαση πλαστική για τόσες ώρες, θα έδινα παραπάνω 10-20Ε να έπαιρνα κατι που εχει περισσότερες προδιαγραφές. Το βλέπω ότι με 20Ε προστατεύω μια επένδυση 800-900Ε και τις αυξάνω και το προσδόκιμο ζωής.

Δημοσ.

Γεια στο forum..

Νέος στο isomnia, νέος κάτοχος laptop, acer 5742G-i5-1GB κάρτα, νέος κάτοχος σε βάση cooler (πήρα την δεύτερη..η πρώτη πουλήθηκε).. όπως καταλάβατε σχετικά μικρή εμπειρία σε όλα.

Αγόρασα την turbo-x coolerALU20 και είμαι προς το παρόν σε θέμα ψύξης πολύ ικανοποιημένος,είδα διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη που είχα (για το καλοκαίρι δεν μπορώ να ξέρω ακόμα). Ήθελα κάτι προσιτό σε τιμή και το κυριότερο να ψύχει, και όχι τόσο σε ποιότητα και ακριβό.Η χρήση του laptop μου θα έλεγα ότι είναι μέτρια όχι βαριά προγράμματα,-παιχνίδια, αλλά πολλές ώρες λειτουργείας με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό

Δημοσ.

Ειρήνη υμίν αδέρφια!

Τελικά πήρα την πρώτη.

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις, απ' ότι βλέπω στο CPUID hardware monitor οι θερμοκρασίες είναι εντός ορίων, αλλά όπως λένε, μηδένα προ του τέλους μακάριζε.

Από κει και πέρα αυτά που είπατε μ 'έβαλαν σε σκέψεις: πράγματι ένα laptop είναι επένδυση και όχι παιχνίδι (εκτός αν κάποιος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά για gaming) και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε, οπότε πέρα από τη βάση θα κοιτάξω να αποφεύγω τα stanby, το άσκοπο κάψιμο-σκότωμα χρόνου στο internet, να κάνω τη δουλεία μου πιο γρήγορα, και να μειώσω έτσι τις ώρες λειτουργίας αυξάνοντας την "αποδοτικότητά" μου.

Δημοσ.

Ακριβός έτσι, σε βρίσκω σωστό ΄΄ μηδέ να προ του τέλους μακάριζε.΄΄ -_- .. το καλοκαίρι λοιπόν θα φανούν τα ζόρια στα μοτόρια.. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...